Що таке Rospotrebnadzor?

Нещодавно Ропотребнадзор очолив Геннадій Онищенко, заборонив імпорт в Росію молочних продуктів з Литви, а трохи раніше – популярний український жир. Регулярні прояви відродженого занепокоєння для харчування громадян представниками держави роблять нас вірити, що наше здоров'я і благополуччя знаходяться в безпечних руках. Тим не менш, любителі льоду обов'язково пропускають звичний продукт, і в цілому виникає питання, як ми живемо перед тим, і ми правильно харчувалися?

Можливо, знайомі з радянськими людьми, а пізніше – російською, їжею і не відповідали сучасним рекомендаціям Роспотрабнадзора, але чітко наші традиційні страви і вироби завжди були дуже смачними, і, можливо, корисними.

Згадайте, що їжа завжди була присутня на нашому обід або святковому столі, і які продукти зберігалися в холодильнику.

Додайте страви в рейтинг )

14 фото для чіткості звідти під kata

1,1 км Все добре відомо, улюблене, і так неприпустимо іноземним гостям - оселедець «під шубою». Включає в себе корисні овочі, рибу, але відносно недавно він вийшов – не дуже корисний майонез. У магазинах не менше в найближчому майбутньому залишається сподіватися, що всі ці інгредієнти будуть доступні в магазинах.

2,2 км Ковбаса, переважно лікар - де ми без неї? У нашому холодильнику завжди є окреме місце.

3. У Солоні або мариновані гриби. До речі, я дивлю, якось більше китайських грибів почали з'являтися на продаж, і все ОК з ними?

4. У Відомий і, до речі, надзвичайно корисний - Lard.

5. Умань Де льод, немає менш корисної застібки.

Габаритний зображення

6. Жнівень Це була жорстокість, яка викликала багато дітей.

7. Про нас Окрошка - це ідеальне блюдо для спекотного літа, але примітка дрібнозернистих продуктів, що пливуть в кефірі або квасолі, може добре підняти питання від представників вищезазначеної організації.

8. У До речі, ми завжди відверті кваси з великим задоволенням, але здається, що він нарешті втратив маркетингову війну іноземним содовам.

9. Навігація Наступною точкою є желе - риба або м'ясо, завжди обов'язково для святкового столу.

10. У нас є Олів'є, а решта світу має російський салат. Подаруйте від корисного, а не на всіх потворах, але як смачно! І серце, до речі.

11. Вініграт – використовується, щоб вважати ідеальним джерелом вітамінів взимку.

12. Як тільки популярний, але зараз практично забутий - желе.

13.00 р. Тут приємно смачні, натуральні, корисні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

14. Я не хочу їх! З ікрою, варенням та іншими начинками. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

, Україна

Джерело: