Здійснено меорит Челябінська зважування половини тонни.

Найбільший фрагмент неземного скеля за 9 місяців кладуть на дно озера Чебаркул.

Нарешті це сталося, знизу озера Чебаркул підняв гігантський фрагмент метеориту. Фахівці, які працювали над ставкою протягом більше місяця, навряд чи поклали шкаралупу на ваги. Вони показали фігуру 570 кілограмів, а потім швидко зламали, не вдалося витримати масу небесного тіла, проколого на них.

«Для цього етапу найбільшого об’єкту неземного скеля приїжджає до кінця, це суттєва подія, яка викликає велику увагу всього світу та великий інтерес з науки», - зазначив Міністр Радиації та екологічної безпеки Олександр Галичін.

Весь процес спостерігали Головою Челябінської області Михайло Юревич. Приїхавши на сайт коротко перед початком роботи, щоб зняти бороду. На місяць тому в губернаторі розповіли про те, що він буде присутній під час фінальної фази видобутку автомобілів.

Для Челябінської області метеорит став брендом. У краєзнавчому музеї буде найбільший, — сказав голова Челябінської області Михайло Юревич.

Учений з Челябінськського державного університету Андрій Кочеров.

«Одіння плавленням на скелі, я можу зробити початковий висновок, що це насправді фрагмент метеориту», - сказав Кочеров. Однак в майбутньому порода чекає безліч випробувань.

На додаток до цього величезного шматка боліду Челябінська, хлопці з Язу проти. Група Метеориту видобула пару дрібних штук. Справа в тому, що в той час як він був витяг з води, два великі шматки і кілька менших від нього зламали. Якщо ви додаєте, то вага вийде – більше 600 кг. Незабаром в музеї історії міста буде надіслано всі ці "виставлення" для огляду на Чельзу, а потім - експонуються в краєзнавчий музей міста. Самі диверси, які вже встигли полюбити «космічний блендер», - сказав він.

Ми готуємося до роботи протягом двох годин. На жаль, ми не завдали шкоди природі і ми, можливо, досягнули успіху. — коментує технічний директор компанії «Aleut» Максим Шипулін. до Тут – риба нашої мрії. Високий.

Неймовірні журналісти та науковці тепер фотографуються з шардами. Ми чекали на цю акцію 9 місяців. На нашому кореспонденту Ольга Задворник, кожен, звичайно, не може доторкнутися до метеориту, фахівці швидко загорнули небесне тіло в таржі і пішли.

фраза: рїсђрѕс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рёрѕс‚рёрѕс‚рёрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕсѓрѕс‚рёрѕсѓрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсѓрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚р

Громадянський "Газовий лід" Голова Юревича пильно контролює всі "Інтерплантарні справи"

Пристрій, з яким знімається фрагмент знизу водойми.

Хлопці з групи «Я проти метеориту», що, власне, він отримав на місяць

Додано до [mergetime]1381922552[/mergetime]
До тих пір, як я отримую все, я поставлю його.

Джерело: