Польський лижник про Росію та Олімпійські ігри

Польський лижник Justina Kowalczyk написав на своєму блозі про Сочі Олімпійські ігри. Я не думаю, що її слова залишають байдужими. Просто прочитайте його.

Текст:
Хто подорожує за кордоном часто знає, що це означає бути сумним. Чоловіча, мова та люди. Життя, що там. Знайте, що це так, щоб подивитися на всі види новин з дому, читати, слухати і відображати. Це нормально. Так само буває. Я повернувся на спортивні новини вчора. Я думав, що я збираюся падати. Або що я галюциную. Я був просто втілений, це все.

Про Росію Всі, хто не ледачий стає експертом. З прав людини, екології, спорту, фінансів, інфраструктури. віза легко. Ви можете вільно літати. Це також можливо, без найменшої проблеми, як в будь-якій точці світу, щоб знайти нещастя, незадоволених людей, які з радістю підкаже, наскільки погано їх життя. А сенсаційні речі готові. Це точка.

Продовження під kata

Якщо росіяни йдуть на будь-яку довжину, щоб запустити швидкісний поїзд Сочі – Красна Поляна, то вони знищують навколишнє середовище. Між Краковом і Закопаном з'явилася те ж саме, але, «для нашого щастя», все впало в рубль. Але чудесно будинок був побудований практично на мосту в Білому Дунаю. А іноді ви зловили так на дорозі, що ви тримаєте три години в дорозі.

Наші сусіди роблять все, щоб завершити будівництво готелів і олімпійського містечка. Непросто. Робочий день і ніч... Все від працівників до організаторів. Вона сама, будучи там останню зиму, не вдалося відновити з сюрпризу, коли вона побачила і почула цю роботу навіть на три ранку. Немає, я не повернувся від партії, я просто не можу спати. І зрозуміло, що це робота, згідно з доповіддю про новинки, є людське використання. Я почув питання працівнику, чи він добре оплачений. Він відповів, в підтвердженому, так. Але ймовірно, тому що він був інтимований. Це був коментар.

Для мене ця історія була односторонньою маніпуляцією. Ніщо, але інший шматок не приносить. Я розумію, що не все так барвисто. Не тільки в Сочі, але і в Пекіні, Лондоні і навіть Варшава. На Олімпійських іграх сьогодні ідеали є найменш важливими. Що хтось, хто не повністю чесний, заробить життя на п'ять коліс. Відсоток людей, які постраждають, і природа не буде щасливою. Тільки там будуть ігри. Що ми, ймовірно, всі хочуть. Якщо ні, ми побачимо його. Якщо ми хочемо, щоб ми будували. У політично гарячому місці. Щодо цього, гарантія безпеки і транспортування.

Я також хочу розповісти вам ще одне. Російські росіяни дуже люблять нас. Може бути трохи більше ностальгії, вирішив менше сумнівів. Але люди. Випадковий, солодкий, чуйний, гостинний, працьовитий. Я знаю багато. Повернемо цю пропаганду, армія стереотипів замість аргументів. Ігри з початку своєї історії були часом трюка. Зберігайте це на увазі, достатньо цього жовчі.

Оригінал в Польщі

Переклад

Джерело: