Теплий поверх

Після того, як я шукав тему на yap для установки теплої підлоги. Заснували правду того ж. Після читання форумів і створення теплого поверху я вирішив поділитися з усіма японськими.

Ось 16 фото.

Так починайте з підігрівом.

1728-1990 рр.

4. У

р.

Склеюємо все разом і починаємо (п'яти)

Поза «69» І фактично кладка (на технології, з рулеткою, з кроком 100 мм і відступами від стін)

Сім. Заповнений і фурнітура старого штовхача, щоб він не вийшов, що він на дріт.

Вайт і причепа. Дріт виявився довгим, при цьому в мінімальну довжину. І ви не можете різати ...

9 т ... Я підключений термостат за схемою - все просто, хоча я не електрика.

10 хв Робимо ріжучі стяжки, щоб вона захопила хоча б частково підлогу.

10 хв Після перевірки вистави (включається за короткий час, різко) кладуть маяки. Ставка навпіл, адже вони вирізати в магазині для більш зручного перевезення в машині. Не потрібно ванну підлогу занадто рівним.

12 хв У той час як маяки були сухими, він ховається після білого друга. І як звичайно, спробуйте його на.

(ХХХ)

13 Початок заливки. Я прокинувся на цю суміш, людина. 5 мішків 30 кг... Я не збираю фотографії більше, тому що я змащував руки і не хочу мити їх. Наступного дня джемші закінчують укладання плитки, доповнять її. Вартість близько 1200 грн. Я спробую відповісти на питання.

П.С. Я зроблю картину відра, так що бульчитів.

Довгий! Приходьте!

Джерело: