Стіл обідній

Після моєї звітності я зв'язався з %username% і попросив зробити обідній стіл. Просто стіл. Не всі трусики, змішувачі і кальмари. Ми підтримуємо нашу репутацію.
Матеріал перший. Я даю це, я бачу дошки лежачи. Він в'язав в шейпері - "Хайжаєва-а-а-а-а-а", вони не відповіли. Для нас це простіше. Скоріше, ніж просити і приниження, легше мовчати. Дошки замочуються в деяких невідомих протипожежних колах.

19 зображень

Що потрібно акуратно збити фугганом.
Фото2

Чи не вдалося сувора магія, або зірки вирівняли неправильно. Бічі вийшли.
Фото3

А деякі з них просто розмальовані.
Фото 4

Поставляючи таку амбашку - шпаклівка не буде достатньо, і вона не буде триматися. Але є спосіб - через вхід. І ось де допоможе свердло Фостнера і коронка. Вирізати штепсель.
Фото5

І пам'ятаємо Мізуліну з тихим, ненавидимимим словом - обережно з усіма нецензурами, цей шуб закривається на місце, призначене самою природою.
Фото6

Тут можна побачити результат цієї дії.
Фото7

Для ніг підуть прокладки з пачки листового металу. Аспен. Він виглядає не презентабельно.
Фото8

Після того, як фуганка і rojmus є абсолютно різною речовиною. Ніцца побачити.
Фото9

Починаємо фрезерування і закруглюємо гострі праві куточки.
Фото10

Стільниця вже покрита і шліфується.
фото11

І ось вже мордований і відкрився лаком на одному шарі.
Фото12

Останній шар лаку. Лак паркет "Садоліна".
Фото13

4455740 р.

Камера столяра захопила груші, які також братимуть участь у будівництві.
Фото14

За допомогою надрізних пристроїв ми свердлимо багато секретних отворів. Тут будуть саморізи, що приховуються.
Фото15

І ось - спеціально підготовлений шматочок деревини допоможе безкаркасний пентер, медіокремово ебать акцент на бурі - зробити отвори для стрижнів.
Фото 16.

р.

Основа збирається сухим. Тільки на шнурах, немає клею або шурупами.
Фото17

Стільниця не фіксується ні. Він відливається зверху - чисто загортання і склепіння.
Фото18

р.

Я не в змозі завершити його для зручності перевезення. Назва замовника також залишається секретом, він хоче показати себе. У теорії цей стіл повинен йти до Вологи, тому майстерність зростає. У Казані було зареєстровано одну з таблиць СРСР.
Я не маю ніяких новин на сьогодні. Ознайомитися з вами найближчим часом.
Завжди Ваші.
Подбайте про себе.
ПС віддав замовнику, але він мовчить. Там були деякі бігові доріжки, через які роботи з столом підвішувалися. Я не знаю деталей, але я сподіваюся, що це океї.

р.

Джерело: