406
Сеул, Південна Корея
Коли я приїхав в Сеул, я відчував повітря тут був дуже солодкий через деякі рослини, що ростуть тут!
32 зображень.
Білий будинок
Коробка з поліцією ... призначення коробки не було дійсно пояснено самі корейці!
Є так багато зелені і він всюди.
Палац імператора... ім'я чесно запам'ятовується протягом тривалого часу, але ніколи не запам'ятовується) (точніше, це вхід на територію палацу)
Скарги суворі ... в першому продуманому манікюрі ... подивилися на живих людей... змінити кожні 3 години...
Палац
Інтер'єр палацу...
У номері є те, що імперська родина була їсти !!!
Вода переповнена з перерослою і відгоджена коропою, її забороняється ловити їх тут, тому вони буквально ручні ... взяти картину, на жаль, не вдалося!
778237
12 місяців – 12 статуеток Східного календаря
Вони є.
Є багато старовинних пам'яток...
Плавання вздовж річки Хан ...
краєвиди
3610Р. 4200Р.
Огляд
Музей військової техніки
І тоді я пишаю... наш рідний T34-85 є першим в рядку резервуара.
літаки
47014р.
цистерни
80% обладнання тільки НАТО
більше
р.
Похід на кордон з Північною Корею...
прикордонна безпека
10 метрів від місця, де ми прогуляємось і прогуляємось гілочками, і за ним шахти!
Перегляд буферної зони та Північної Кореї, фотографія допускається на відстані 5 метрів від равлика, тому якість не дуже хороша!
Дерево замку
Дорасанська станція, в цілому, корейськи (сухенська) дуже багато вірять в об'єднання Кореї, тому станція була побудована тільки в разі.
Це фінальна зупинка, але хто знає?
Вид на Dorasan Station ...
Я не буду говорити багато про їжу... для мене прихильник нашої традиційної кухні, але я спробував все для таки.
Це все, були поїздки в інші міста, це буде цікаво писати! Ви можете кинути!
р.
Джерело:
32 зображень.
Білий будинок
Коробка з поліцією ... призначення коробки не було дійсно пояснено самі корейці!
Є так багато зелені і він всюди.
Палац імператора... ім'я чесно запам'ятовується протягом тривалого часу, але ніколи не запам'ятовується) (точніше, це вхід на територію палацу)
Скарги суворі ... в першому продуманому манікюрі ... подивилися на живих людей... змінити кожні 3 години...
Палац
Інтер'єр палацу...
У номері є те, що імперська родина була їсти !!!
Вода переповнена з перерослою і відгоджена коропою, її забороняється ловити їх тут, тому вони буквально ручні ... взяти картину, на жаль, не вдалося!
778237
12 місяців – 12 статуеток Східного календаря
Вони є.
Є багато старовинних пам'яток...
Плавання вздовж річки Хан ...
краєвиди
3610Р. 4200Р.
Огляд
Музей військової техніки
І тоді я пишаю... наш рідний T34-85 є першим в рядку резервуара.
літаки
47014р.
цистерни
80% обладнання тільки НАТО
більше
р.
Похід на кордон з Північною Корею...
прикордонна безпека
10 метрів від місця, де ми прогуляємось і прогуляємось гілочками, і за ним шахти!
Перегляд буферної зони та Північної Кореї, фотографія допускається на відстані 5 метрів від равлика, тому якість не дуже хороша!
Дерево замку
Дорасанська станція, в цілому, корейськи (сухенська) дуже багато вірять в об'єднання Кореї, тому станція була побудована тільки в разі.
Це фінальна зупинка, але хто знає?
Вид на Dorasan Station ...
Я не буду говорити багато про їжу... для мене прихильник нашої традиційної кухні, але я спробував все для таки.
Це все, були поїздки в інші міста, це буде цікаво писати! Ви можете кинути!
р.
Джерело: