Сеул, Південна Корея

Коли я приїхав в Сеул, я відчував повітря тут був дуже солодкий через деякі рослини, що ростуть тут!

32 зображень.

Білий будинок

Коробка з поліцією ... призначення коробки не було дійсно пояснено самі корейці!

Є так багато зелені і він всюди.

Палац імператора... ім'я чесно запам'ятовується протягом тривалого часу, але ніколи не запам'ятовується) (точніше, це вхід на територію палацу)

Скарги суворі ... в першому продуманому манікюрі ... подивилися на живих людей... змінити кожні 3 години...

Палац

Інтер'єр палацу...

У номері є те, що імперська родина була їсти !!!

Вода переповнена з перерослою і відгоджена коропою, її забороняється ловити їх тут, тому вони буквально ручні ... взяти картину, на жаль, не вдалося!

778237

12 місяців – 12 статуеток Східного календаря

Вони є.

Є багато старовинних пам'яток...

Плавання вздовж річки Хан ...

краєвиди

3610Р. 4200Р.

Огляд

Музей військової техніки

І тоді я пишаю... наш рідний T34-85 є першим в рядку резервуара.

літаки

47014р.

цистерни

80% обладнання тільки НАТО

більше

р.

Похід на кордон з Північною Корею...

прикордонна безпека

10 метрів від місця, де ми прогуляємось і прогуляємось гілочками, і за ним шахти!

Перегляд буферної зони та Північної Кореї, фотографія допускається на відстані 5 метрів від равлика, тому якість не дуже хороша!

Дерево замку

Дорасанська станція, в цілому, корейськи (сухенська) дуже багато вірять в об'єднання Кореї, тому станція була побудована тільки в разі.

Це фінальна зупинка, але хто знає?

Вид на Dorasan Station ...

Я не буду говорити багато про їжу... для мене прихильник нашої традиційної кухні, але я спробував все для таки.

Це все, були поїздки в інші міста, це буде цікаво писати! Ви можете кинути!

р.

Джерело: