Як я трахнув мій яйця це літо

Ми коти, по суті, не існує особливої різниці - літо, осінь або взимку на дворі. Весна, так, це великий час для ебать. Непристойно, в березні я навіть подивився на мій коханець. І хулі? Немає вибору. Ви не можете кинути гамстер на нашому щоці. До речі, я трахнув над цією твариною. Тільки мені і господиня збирається спати, я збираюся лежати на її сиськи, я збираюся приховати обличчя так високий, а потім це ебать починається. Це hamster gets в його колесо і fucked вгору! Чому ви не ебатьне не запустіть ваших днів? господиня не може спати, обертається, swears: «Так, до тих пір, поки ви можете, ви ебать починаю!» Зареєструватися! Він може бути довічно. Я був трохи довго, але я не можу потрапити в баночку. І господиня любить джеру.

Навігація А потім господиня каже мені: "Бюстле, мені доведеться взяти вас в село на місяць, я збираюся на відпочинок." Бугер це те, що вона називає мене (чортаючи фольго, я ніколи не пробачу її). Вони кладуть мене в клітку і взяли мене на машині. Прибув в деяких ебать будинок - невеликий дерев'яний будинок, навколо деяких кущів, курчат ебать прогулянку, гусека, поросята граючи - ебать ви, коротко. На зустрічі з нами зустрічають бабуся.
«Особливості, які здорові речі, дивляться на ваш дід!» Я не хотів її прямо.
«Ви годуєте його добре, він любить їсти,» посміхнув господиню.
«Увімкніть мишей, є багато з них цього року», дід перетягував з сигаретом.

Ну, земля, залишила мене в догляді за цими двома люнатичними сумочками і туману в Таїланд. Вони випускають мене з клітки і нульової уваги до мене. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ви трахнув вгору, я нічого не знаю, я жив в квартирі все моє життя. Де чаша є, де лоток є - я не трахнув знати, є деякі сором'язливі навколо, курчата блукають. Я прийшов до мене і дивився підозро, як це. Я сидю тихо в мій хуей, звичайно. І вона така курка, і вона божевільна ебать мій чол! Болить, прикус! Я просто гістеричний, вели до моєї бабусі - вони кажуть, ви те, що висохнете, нехай зберегти мене, вони вбивають мене! І що тільки сміється грубо. Посада забере вогонь. Ну, я отримав під лавкою, і я сидів там, що зробив.

Доброго дня. Це більш нормальний, ліжко дійсно ебать високий, я ледь стрибав в. Я лежаю, я відновлю. А потім я бачу, нудька ще скелелазіння. Я відчував мій jaw, я бачу, і fucked мені подібно це: "Про бризку! сплетіння шкіри! Ну, я ебать думаю, що я гона зробити це. Я сидів на шифоні. Починався хропка, сонозінг - це так дегустація, я отримав волосся на кінці. Я не кажу себе довго. Від шифонера, як стрибати безпосередньо на її гаї, і доки вона швидко прийшла до неї почуття в роті старої манди, він дав все, коротко. Що ебать почався тут! Bapka screams як божевільний:
до О, ебать ви!
дідусь в одному з трюханів з гарматою з наступної кімнати побігла, очі проступили:
до Що відбулося?
«Шо, sho, cat Yabosh, ти ебатьін’ shook!» – бабуся живців і моїх волосяних ям.
Я ховав за шифоном, але серце ще не запекла тривожність - сумочка діда все одно, він може легко замочити. Ну, принаймні, ці два гілля не дивляться на пух. Вони не знайшли мене за годину, дякую Богу.

На наступний день ситуація здавалося заспокоїти. Мій дід, старий парашут, послав мене педалом, коли він був зустрінеться на веранді. Молоко заливають, і я захоплю, що синиця. Але зараз це не до слон - трохи відверта. У будь-якому випадку, ці два диво на телефоні зателефонуйте господиню і скажіть, що я атакував і ріпакував її вчора. І, як, що робити з мною, тому що Дідусь боїться спати зараз. Ну, господиня гістеричні починання, як ви ебать п'яний, не схожий на те, що не доторкнутися до нього. Я отримав її.

Але дідусь укусу - він спійманий мене, звір, коли я ховався, поставив мене в сумку і приймав мене до сільської ветеринарної. Я звідти, звісно. Вони дав мені ебать постріл, ви знаєте, і я вийшов. І коли я кинувся, я хотів, щоб лизати м'ячі, як звичайно, і немає чортів! У мене були гарні яйця, великі. Я трахнув, що дід! Що літо, коли мій весь життя ебать...

й

Джерело: