Що пасажир не бачить перед відправленням. . й

Що таке підготовка літака для відправлення? Це піт зупинки в Формула 1 і квартира після вечірки півгодини до приїзду до батьків в одну пляшку. Дозени фахівців, послуг, агрегатів і механізмів всього за кілька хвилин управляти лайнером паливом і водою, очищати салон, вантажний багаж і харчування і перевірити технічний стан.

Про нас

І все це називається обробка.

Земельне обслуговування - наземне обслуговування рейсів.

Таке хешене в роботі не збивається, але економічне предетерування. У літаку є гроші, коли він в повітрі, коли він на землі, він витрачає гроші. Менше часу дошка витрачається на землю, чим більше вона в повітрі, що означає, що вона приносить більший прибуток.

Час між посадкою і зльотом, проведеним приготуванням судна, називається час повороту. За стандартами західних операторів, час повороту літака Airbus A320 між зльотом і посадкою не більше 30 хвилин. Це не справедливість – спочатку, за кілька годин, дві сотні людей ділігентно розсипаються бісквітами, ставлять обгортки в щілини, ліплять ясна на підлокітників і зап'яти каву, а потім наземна бригада декількох крихких жінок знову приносить шик, блиск і красу.

Для різних рейсів виконуються різні види наземних послуг, наприклад, обслуговування літака, яка тільки прибула і не літає в будь-який час (прибуття), обслуговування повітряного судна, яка була припаркована протягом деякого часу і готується до рейсу (відправлення) і рейсу авіакомпанії, тобто літак прибув і відразу готується до нового вильоту і не обов'язково до того ж місця, з якого вона росла.

Головний характер на платформі – супервайзер.

Наглядачі є спеціалістами, які координують процес наземного обслуговування, будучи посиланням між авіакомпанією та відповідними послугами аеропорту.

Усього, 36 пунктів у переліку обов’язків Спостереження є повним циклом наземного обслуговування рейсу, в тому числі: моніторинг завантаження та центрування повітряного судна, заповнення та контрольно-транспортної документації, організації ділових авіаційних рейсів тощо.

Як тільки дошка, яка змогла на стоянці, відразу заземлюється. Ось які ці червоні цілі на бетону:

Починає занурюватися і технічну службу, раптово захопивши їх незаконною особою.

Що пасажир не бачить перед відправленням. . й р.

Коли всі пасажири залишають кабіну, і відвідувачі рейсу перевіряють його забуті речі, менеджери клінінгового сервісу вводять справу, вони також очищають. Сидіння "хвост" до хлопця з фантазією пилосос Nilfisk GD930:

Електроенергетика в площині є рубцевим ресурсом, що означає, що при можливості використання енергії з «великих земель». Модний пилосос був включений в гніздо в вестибулі сходів. Я намагаюся потрапити в салон. І є... якщо я кажу, що є дикий рух, то я не буду нічого сказати.

«Чому мити!!» - цей шаут робить як першого класу в школі, так і на президента в Кремлі.

Я запевняю вас, я навіть не думаю, що про жувальні печиво, і я не можу стояти насіння. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

На задній частині кухні щільністю обслуговуючого персоналу для цих чотирьох квадратних метрів просто небесно, я рахував сім осіб. Все рухається, перевороти і зрушення, і головне - позитивне!

Як виявилося - в середині прийому їжі і напоїв. Все це вважається, перевіряється і записано в журналі.

Сидіння очищаються, килими вакуумуються, карти вучера перевіряється на наявність

Передня плата, означають, кип'ятять не менше важкої роботи. Потрібні бути заповненими, водозаповненими, багажними навантаженими

Через це з'єднання всього в хвилину в баку отримує майже тисячі літрів гасіння

цистерни

У відділенні багажу вже готовий прийняти те, що до останнього часу було ретельно загорнути стрічку та харчовою плівкою.

Я не можу протистояти спокусі і виглядати всередині... нічого незвичайного.

Прийом багажу ... Завантаження багажу не Росія

2. завантаження ...

З іншого боку крила автоліфтинг на платній їжі, напої, журнали, ковдри і подушки

У чорних мішках лише невелика частина яких пасажирів залишають позаду в салоні.

Всі права, підготовка переповнені, наземні послуги виходять в салон. У мене є можливість піднятися на наступну сторону, яка стояв на C-check. C-check також є сервісом, але вже з великим зануренням в матеріалі. З часом буде легше і атмосфера на борту буде спокійною. У країні, де я працював, прикордонники завжди на борту.

Замість очищувачів і наглядів на борту інженерів. Уважно і повільно, вони перевіряють як загальний технічний стан лайнера, так і роботу всіх його систем.

На моє питання «Що викликає найбільше занепокоєння в площині», фахівці відповіли в дружній хору – стільці. Не знаю – Андрій Миколайович заповнив невдовзі. Один блок місць для витрат бізнес-класу, до речі, понад мільйон рублів! У Ту-154 ми були Стільці були простішими, звичайно, але не загиблими.

З плитами, навпаки, правда. Тут Airbus повністю відтворює старі Туполи. Єдине, що дратує - це перегрівальні машини. Щоб повернути їх назад до робочого стану, потрібно вішати підлогу кухні

Звісно, техніки направляються не тільки своєю інтуїцією, досвідом і посібниками з технічної експлуатації та ремонту авіаційного обладнання (NTERAT GA-93), а й журналом технічного стану судна. Після кожного рейсу екіпаж приваблює всіх своїх бажань і снопів до літака. Які креки, не горять або закрийте. Ніжні бісеринки не означає коментарів

Звісно, тому її слід за інструкціями, але дошка не працює від землі, але від власної допоміжної електростанції. Ось на дисплеї я покажу те, що танк, який насос і через який клапани палива надходить до APU. Ви також можете дізнатися, що в попередньому рейсі дошка ate 3,510 кг гасіння, а цистерни ще мають 2,380 кг, температура палива +4, і її щільність 0,7

Це всі пілотні ферми і повинні перевірити інженер. Це відповідальна справа, тому я вирішив не зловживати гостинність ще і відмовлено. І спасибі за прослуховування.

Після роботи, які зазвичай від 30 хвилин до 1 години 30 хвилин, якщо все нормально, запрошують пасажирів до борту!

Насолоджуйтеся своїм рейсом!

Джерело: