Історія Германа почалася в 2011 році. У мене була тільки дочка, і моя дружина, очевидно, хотів би подбати про когось ще, але дитина. І так вона сказала мені, правдиво і неправдиво, щоб взяти додому цей пухнастий блиск вовни.
36 зображень.
Він занурився, живився і кинув, ймовірно, день після того, як він був привезений додому, в місяць старий.
Але після тижня, в оточенні уваги всієї родини, він почав повільно звикати до неї. Сховавши тільки поруч з дружиною, почав набирати вагу, добре харчуватися і звикли до лотка.
р.
Він був особливо радий, що він був повноцінним членом сім'ї.
Смішні істоти ... мій Бог, я пам'ятаю, як він їсти молоко, почав спати прямо сидячи ... сісти, хміль, очі закриються, і він буде спати на підлозі.
Дочка в той час була чимось близько 8-9 місяців, і вона як сімейний учасник також почала знайомитися з хутром тварини.
У нас було 2 діти.
Мілана (ім'я нашої дочки) завжди думав, що Херсон був іграшкам, і постійно спробував перекручувати хвіст або вухо.
Знімки його, так як він сніться дуже рідко, що я вже шкодую, це було потрібно більше.
Я завжди спробував експериментувати з ним, що викликало дику захоплення дитини і погану посмішку дружини.
Прикольний хлопець, тому маленький він може вписуватися в банку.
потім
У деяких пакетах, сумках і т.д.
Я часто мав шукати його, де він приховав. Як правило, моя дочка любила її дико і вона вставляє її в гру.
Ну, мій дочка сказав.
Говорячи про спальні місця.
І коли ви починаєте стикатися з ним легко, він кинувся з цим поглядом, як би він хотів сказати: "Я не спить, я не спить." . . ?
Розбирання речей, хміль і він вже в сумці.
Тоді прийшов період, коли він дико хотів дивитися телевізор, звичайно, він нічого не розумів, але він сподобався стрибки фотографії.
р.
"Зірка Groom"
р.
До речі, він любив взуття занадто.
Я вже згадував експерименти.
Не хвилюйтеся, автомобіль був вимкнений.
Земля з вікном, земля у вікно.
Пакети знову Я не знаю, що йому подобається.
3610Р. 4200Р.
Зростаючи, він став не менш мальовничим для сну.
Якось я зумів взяти з собою картину, тому що Мілана, вона сказала, дайте Дад, Коша дупа, я піду йому олену.
Не довге тому мій дочок прийшов з новою грою. Ми купили коробку Ikea для книг, головоломок і т.д.
Так вона вирішила зробити будинок для Koshi (наскільки ще називають це)
69
Вона ran після його кричуща, Kooosha, Kooosha, для мене...
р.
В цілому, іноді вона зуміла зробити це, і Herman sat obediently в коробці і Мілана сказав: "Тату, Дад, подивіться на диван в будинку."
Цього літа 2013 року Герман мешкав в країні за її матір'ю (свіже повітря, пробіли, коти та ін.)
Коли він прийшов додому з його літньої канікули, він був непрозорим
Дочка побігла його кричущим, кіт був вологим, кіт був вологий, га.
Ну і це. Все, що я хотів розповісти вам і поділитися з вами. Він виріс і тихий. Але він чекає не менш цікавими пригодами, і це буде ще одна історія.
Джерело - наша квартира в м.Норч Чемський Новосибірськ.
Дуже дякую.
Джерело: