Салони бізнес-джетів представили на вересень виставку бізнес-авіації Jet Expo-2013 у Внуково.
Бомбардєр GE 6000 Плеймейт
47 фото через Марина Лисцев
2,2 км Люди в Vista Jet цінують свою репутацію так багато, що перед розміщенням цих фотографій на своєму блозі вони попросили мене надсилати їх фотографії, щоб надати їм дозвіл на розміщення їх онлайн. О, будь ласка, я не шкода.
3. У Я хотів змінити приватні авіалінії, так що люди люблять вас і я могли насолоджуватися простою бізнес-моделі і літати в повній комфорті. Наша філософія проста: дати вам кращий. У серці все робимо. й
4. У Компанія пропонує два види транспорту - "Ваша програма" для частих літальних апаратів і "Перельотів на запит" для тих, хто використовує послуги з авіаційної авіації з часом. Наприклад, полетіти в Монте Карлло, відіграти рулетку і замочити тіло в прохолодності середземноморського моря, покритого тонкою плівкою танізуючого масла.
5. Умань Заснований в 2004, Vista Компанія Jet стала одним з найшвидших приватних авіакомпаній у світі. Його літаки Bombardier розташовані в Європі, Близький Схід, Азія і Західна Африка і готові прийняти вас в будь-яку точку світу. Будь ласка, зателефонуйте!
6. Жнівень Нагадуємо, що літак може прикрити відстань понад 11 тис. км. Несупні рейси можна зробити, наприклад, з Лос-Анджелеса в Токіо. У півгодини літак може отримати крейсерську висоту 13,100 м. Максимальна швидкість лайнера становить 950 км / год з висоти польоту 15,545 м.
7. Про нас Я попросив одну зі швів, щоб дати мені погану картку, вона пішла, щоб попросити краще один з іншого предмета і вона сказала, що знаю-знаку, ми не даємо її!
Я повинен бути захоплений м'ятою і запускати, поки вони пропонуються. Вперше в бізнес-джеті є інструкція з безпеки.
8. У Брат попереднього літака - Бобмардіер GE XRS авіації ComLux.
9. Навігація 9H-XRS належить компанії Comlux Malta LTD, ST HELENA'S BUILDINGS TUMAS FENECH STREET BIRKIRKARA.
У Женеві презентували і той же літак (найкращу бізнес-виставку в Європі).
р.
10. Компанія Comlux Group пропонує VIP-фраструктури з сучасними, зручними та надійними літаками по всьому світу.
З їх драбинкою всі дрібні бізнес-джети Comlux як якщо говорити: «Чому я хочу піти там!» Збереження часу, yeah.
11. Максимальна швидкість - 935 км / год, діапазон польоту становить 11,112 км від 8 пасажирів і 4 членів екіпажу.
Максимальна завірена висота польоту 15,545 метрів
12. Розташований в хвостовій частині кімнати відпочинку відокремлюється від командного переднього відсіку по конференц-зоні салону.
р.
13.00 р. Швидко, але зі смаком, все сертифіковано і вишукано.
14. Стіл знімається при бажанні стільці викладаються. Ось тільки довгий рейс в шкіряний стілець сумнівний для комфорту, я пропоную пересадку в оксамитові дивани, які обов'язково мають пояси для сидіння.
р.
15.00 р. Контроль світла з кабіни відштовхується з бічної панелі - сам пасажир обирає навколишнє середовище і освітлення на його кришку.
16.00 р. Кількість пасажирів до 19 в залежності від того, як багато людей основний пасажир має в номері, але не більше.
17.00 р. У кабіні все добре знайомі і звичайні, iPad на панелі ще не досяглися... і вони потрібні?
18 років EMBRAER Legacy 650 - інший з власними драбинками
Р
19.00 р. екіпаж цієї дошки несе все з ними - від каніпа до сигналу жилетів.
20. Але вона менш соковита і готова показати її птах.
21. Ось багато, щоб побачити. Хоча це не так велика, як ACJ, є достатньо місця для основного пасажира і для тих, хто його супроводжує.
р.
22. Ви можете обговорити проблеми глобальної кризи, або ви можете просто провести сніданок, переглядаючи схід сонця з вікна.
23. Під час скелелазіння і посадки вся ця краса знімається - безпека над усім іншим!
24. Джекі Чан має лише таку площину в своєму флоті. Ви не можете зупинити політ красиво.
25. Завжди добре знати, що ви літаєте.
26. А якщо в польоті ви починаєте пропустити домашній затишок, ведмедики і колодки створять на борту атмосферу вітальні вашого будинку.
27. На висоті 10000 мімметр відходить масштаб.
28. Затишний має бути не тільки вітальня, але і туалетний номер. Квітка кріпиться для комфорту.
469630
29. Від бразильців до американців - GULFSTREAM G280
G280 має найдовший діапазон і швидкість зрізу в супермедійно-класній бізнес-аеріаційній категорії.
30. G280 оснащений кабіною PlaneView280, що покращує безпеку, зменшуючи навантаження на пілоти та покращуючи їх ситуативну спрямованість.
Новини
31. Найбільш просторий салон G280 у своєму класі може розмістити до десяти пасажирів у двох зонах.
Велика на борту кухні забезпечує пасажирів найвищим рівнем комфорту.
32. Односот відсотків свіжого повітря, низький тиск, великі дірки і тиша зменшують втому і створюють затишну атмосферу в салоні.
33. Запропонують мені плівку без деталей.
34. Я думаю, що це не стосується подушок, вони були головним трендом на цьому JetExpo.
1668062
35. Деталі власників колодок не заборонено видалити, спасибі.
36.00 Р Ванна кімната і квіти знову.
37. Під час польоту доступ до багажного відсіку є безкоштовним, і це не проблема, якщо ви поставите свій гаджет в валізу - ніхто не витягне його без вас.
231307.
38. Купити G280! Варто 24 млн зеленню!
39.00 р. Вам подобається G280? Так купити G450, який досить недорого.
40. Гольфстрім G450 - багатогабаритна авіація літака, прямий нащадок легендарного літака серії GIV,
Найпопулярніші бізнес-джети у світі. З його міжконтинентальним діапазоном G450 візьме вас з Далласа до Парижа з легкістю.
41. Літак може досягати максимальної оперативної швидкості Mach 0.88 і перенести групу з восьми пасажирів до 4,350 наутильних миль (8,056 км) при нормальній крейсерській швидкості Mach 0.80.
42. Увага до деталей.
43. Оператор літака G450 може вибрати будь-який з шести варіантів конфігурації інтер'єру, щоб облаштувати салон до вашої кришки.
44. Для комфортного розміщення до 16 пасажирів та організації шестимісних місць передбачені індивідуальні варіанти конфігурації кабіни.
45. Кухня з мікрохвильовою піччю та мийкою для миття свіжих овочів та фруктів, привезених з ринків Центральної Азії.
46. Особистий стевер не стандартний.
47. Технологічний рівень кабіни Г450 визнаний найвищим в бізнес-авіації. Airborne електронне обладнання літака відображає важливі дані про стан польоту, розташованого в ландшафтному форматі, рідкокристалічні дисплеї з діагональним розміром 14 дюймів (36 см).
й
Всі права.
ПС: Вибачте, що до цього часу не буде.
Джерело: