Історія російської Блакитної.

Фото і текст, всі події базуються на реальних фактах. Події з липня 2007 року по теперішнього дня, тому якість фото на початку листків набагато бажана.
П.С. Під час створення цієї статті не було поранено «синього»!
Частина I — «Молода»
Частина II - "Перша любов" 1

60 зображень.

1,1 км Ну, я буду продовжувати презентувати, я сподіваюся вже любити, історія : Як згадувалося, кошеня були шістьма, всі здорові, активні і голодні.

2,2 км З перших хвилин вони почали активно освоїти «кухня», тобто матір їх.

3. У Це був успіх і кожен був щасливий і щасливий :

4. У І для поліпшення травлення, нічого краще, ніж груба мова матері на її животі :

5. Умань Вимити всіх до останнього :

639180р.

6. Жнівень Це просто idyll тут:

до 1 2 3 4 5+

7. Про нас Для першої секунди оплачується...

8. У Ось тут.

р.

9. Навігація Але під контролем Мама :

10. Мама повинна харчуватися занадто, але в той же час ми прогріваємо себе один до одного :

11. Мій мама прийшов, щоб побачити останні новини...

12. Але не для довгого, тому що не можна залишити непривабливі, навіть якщо ще сліпі діти! :

13.00 р. Ми всі продукти харчування та вирощування:

14. Очі відкрився в будь-який час протягом одного дня, тому було прийнято рішення про заготівлі з притулку:

15.00 р. Я покажу, якщо що-небудь :

1993-2049

16.00 р. Хххххххххххххх

47015647р.

17.00 р. За перший раз, повернувшись до звичного місця.

18 років Закінчення шини:

19.00 р. Але є стільки енергії, що самі ноги переносять щось.

990 Р

20. Звичайно, під очима моєї матері :

21. Застудні дні прийшли і всі переїхали на диван під теплою ковдрою :

Херсон

22. Сонце :

23. Позування:

р.

24. Франкі позування :

6040597 Габаритний зображення

25. Підлога ...

26. Висівки готуються до старту ...

27. Найрозумнішими є перегляд :

2831553

28. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Знімається для того, щоб зліва направо:
1,1 км Buggy (дівчина) є смугастий jet marvel, який працює всюди на великій швидкості :
2. Білий (бой) є найбільш розумним, але не бажаючи дитини. Назва застрягти через колір :
3. У Сніг (дівчина) - просто блондинка (йок), повна копія матері, тільки білий :
4. Мася (дівчина) - триколірний казковий вуса з червоним носком на лівій нозі :
5. Умань Шеррі (бой) – короткий для Шархана (смучений і потужний), найбільший і найбільш авторитетний для всієї гордості :
6. Жнівень Банше (дівчина) - як триколірна як Мася, через смішні розмальовки нечітки виглядає як невелика, але дуже мила відьма :
Давайте знайомитися з кожним індивідуальним :

29. МАСА:

30. Шеррі:

р.

31. Баше:

32. Сніг :

33. Білий:

34. Буггі вже вибігають цього дня, тому весь фото стріляти скидання на конях:

р.

35. Ганг :)

36.00 Р Все разом:

37. І тепер я розповість про долю цих милих крихт, адже в наступних фотографіях вони стануть менше і менше.
Перший був прийнятий Buggy і вона знайшла себе в чудової сім'ї з люблячими господинями, які пішли на другий клас :
Другим був Шеррі, який пішов, щоб побачити мій хороший друг у великій сім'ї, де він був відразу коханий і прийнятий як рідний : Але так сталося, що вирощування хутряних похилень випадково впало в дверну сторону, коли двері закриті і його крихкий корпус не може витримати вплив закривлення дверей. Цього дня мисливець був у всіх, хто був удачливий, щоб тримати Шеррі на руках або просто побачити його на фото! Може земля твої, мій друг.
Третій знайшов сім'ю снігу, що йде в інший хороший друг шахти, Сисадмін : Ідеальні умови для кота ... по дорозі, вона просто копія Фокса, тільки, як я сказав, всі білі :
Четвертий для питання ми мали Банші – Я взяв її до друга в просторому будинку, де вона швидко опинилася, що через 10 хвилин вже забули про своє існування :
П'ятий за видачу з доврі був Масія - Я погодився заздалегідь, щоб дати йому мій хороший друг, який колись прийшов просто закохуватися з нею : Але, на жаль, житловий випуск виявився дуже жорстоким до дрібної беззахисної істоти і коли він прийшов з роботи, він не знайшов свого нового вихованця, але почув свої слова про те, що він був схожим! На жаль, ми не знайшли її. Мася, Я просто впевнений, що ви дуже розумні і розумні дівчата, і я впевнений, що в цей день ви були знайдені людьми, які прийняли вас в сім'ю!
Шост був Білий, який пішов до вивчення нових територій до мого друга на форумі : Наскільки я знаю, він все ще "майстри" квартиру у вигляді смугастих шпалер і трохи килимів :

38. Щось запам'ятовує всі ці моменти і настрій пішли ... але ці маленькі школи, навіть у фотографіях, не дасть вам вниз :

39.00 р. Білий, як справжній гігієнічний хлопчик, не турбувався багато, але в майбутньому я мав вчитися мити очі, або він виглядав непередбачуваним :

40. Вона була просто розумною і красивою жінкою :

Габаритний зображення

41. І разом вони просто нездатні:

р.

42.

43.

44.

45.

46.

47.

48.

49.00 р.

50.00 р.

р.

51.

52.

53.

54.

55.

56.00 Р

1990Р. 2199Р.

57.00 Р

Р

58. Білий вже допоміг мені працювати на комп'ютері:

59.00 Р А потім ви весело з мамою :

Габаритний зображення

60. Я бачив його перед десь.

Яка друга частина моєї історії завершилась – Ліза стала матір’ю, підняла чудові діти і продовжила жити щодня, і що ще залишилося робити?
Я сподіваюсь, що ви насолоджувалися ним, хоча є деякі сміттєві моменти. Але це життя є мої друзі і на жаль, вона не завжди з'являється з найкращої сторони, але вам потрібно оцінити його для того, що це і оцінити тих, хто поруч з вами, особливо якщо це невелика вовняна помпа :

Добрий день і хороший день, насолоджуватися вихіднім! Люблю твоїх друзів, адже вони люблять вас з усім серцем, вірити мене!

Джерело: