П'ять правил прямого запиту

5P - Кожна жінка запам'ятати і розповісти її дочку і мати!
Скільки часу! Дівчата, тільки для вас! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Як попросити чоловіків? Так що вони будуть задоволені вашим запитом і зробіть вас щасливими:

1П - Чекати!
Виберіть потрібний момент! Не відразу ж зателефонуйте йому на зустрічі, або втомлюйте і вішайте підказку про щось.

2П - Прямо!
«Чи не ви, або ми не пішли в будь-який час, або ж залишимо сміття тут?» Будь ласка, введіть сміття з вами.
- Дайте мені напій, будь ласка!
Будь ласка, відкрийте цю баночку для мене, я не можу.

3П - Право!
Ні натяки - чітко скажіть, що ви хочете і коли! Адреса, розмір, колір, номер, дата, час та ін. Всі деталі Не чекайте його, щоб запам'ятати дату, яку ви зустрілися, або пам'ятте D.R. перший раз. Він був достатньо, щоб зробити. Нагадувати йому про те, що він не зрікся!

4П - Голосії!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Перемикайте і клацніть очі, вичавіть і дійсно насолоджуйтеся можливістю його отримати. Покажіть мені чесно, як це буде приємно!

5P - Загубити мене!
Занурення його негайно, якщо він забули, не міг, ігнорував і не перший раз запит. Ви зробили все, що ви повинні зробити! Нехай він пішов, нехай він не чує вас вперше. Нехай не буде!

(І 2П додатково: - запит повинен бути POWERFUL і TRUE!) Не запитайте про блокування завтра, особливо якщо вам не потрібно це : Чому необов'язково - бо потрібно вірити у чоловіка, який він буде впоратися з будь-яким завданням.

Приклад 5П.
Дарлінг, ви, звичайно, пам'ятаєте, що завтра мій д-р Я вибрав мій прохолодне взуття, покласти їх в сторону - вони дуже добре підходять! Я буду для вас дуже сексуальна і saaam щаслива жінка в світлі (стрибки, їсти, і лякування очей і knobs з повагою показати свою раду). В будь-який час від 10 до 21:00! Або ви можете його смакувати. Звичайно, я буду любити будь-який подарунок від вас! Ти найкращий.

Приклад 5П:
З 10:00 до 20:00 без вихідних +38 068 956 9657 +38 067 679 5520 Я вкажіть адресу. Я дійсно, дуже пропущений. А якщо це не працює, то це океї, я отримую себе.
(І якщо він не вдається, ви берете підніжжя в тиші, і ви ніколи не нагадуєте йому, що він є мереживним скрабом.)

Хлопці! Не знаю! Не вірю! Якщо ви погоджуєтесь і чесно захочете їх, щоб зупинитися і взяти наш мозок, і ви попросите їх, натисніть кнопку «Так».

Джерело

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное