Помста ліктя

Помста в побуті непросто. Це в кіно, коли Стівен Сігал вбиває ще одну сім'ю, він в невичерпному довге пересуває свої тапки і працює, щоб збити злодій біцепсом. Або є життєрадісна сумочка, коли потрібно захопити ворога, повісити перед своїми вхідними дверима пакет з фекал сюрпризами власного виробництва ас, він, сміхаючи, ковзає і розбиває свою улюблену праву руку, а потім його розлучення тіло відштовхує lustful pelican, який втекло з зоопарку давно, утруднено вихнула гіраффа, яка раніше була смажена з ферментованим компотом. Кожен має задоволення, і затверджуючи пальці засихають в повітря.

І що ми, звичайно, люди, коли спрага за помститу наші реберця і запобігає нам насолоджуватися існуванням філіста?

У будь-якому випадку, сусід отримав мені. Я не знаю, чи є ця загадкова позиція всюди – старша на в'їзді, але в нашому будинку є такі. Суть своїх обов'язків дуже вагова. Після того, як кожні шість місяців, вони йдуть в квартири, збираючи деякі підписи, даючи будинок адміністрації право продовжити свою підготовчу діяльність, і, власне, все це. Але деякі з них (особливо наша Семіон Федорович) займають свою назву дуже серйозно, вказуючи слово «сеніор». Чому б здавалося б, підібрати ніс літньої людини, двічі на рік дратівливих чесних людей і завжди сидять на дворі старих людей? І ні, сказав - старший, тому ви можете сказати hello для сусідів через зуби, так як якщо спаринг повітря, був відведений на витерти пару слів на адресу пленят. За словами чуток, він колись працював невеликим головним в цивільній службі і, маючи відставку, майже відвертий, відхилений статусом звичайного смертника. Посада старшого при в'їзді приносила комфорт до цієї чутливої душі, звикли до поділу і правила.

Я зустрів Семион Федорович у в'їзді і неперевершено дозволяв собі нешкідливий залізний знак у своїй адресі. Я кажу, як депутат, я також хочу переїхати в найвищі ешлони влади. Він відварився, тому що в його розумінні гумор, як все в світі, була категорія підпорядкування, і тільки старші в ранзі можуть жартувати про молодших. Добре, це також дозволило поважним дразненням між рівнями в статусі.

У будь-якому випадку, це ramshackle goat був захоплений мене за хвилину, поки я рекомендую йому відвідати провінції Хуі в Китаї і пішли додому. Закриваючи двері своїми руками гоління з подразненням, я зрозуміла, що це було час, щоб принести ковтання дупа з висоти хантомної потужності до Матері Землі. Після пиття творчого імпульсу я сидів, щоб розглянути план помсти.

Виявилося, що це не так просто ебать з вашим сусідом, не ризикуючи одночасно вводити в неприємну протиріччя з адміністративним або, гіршим, кримінальним кодексом. Звісно, ідея відразу ж виникла, щоб гасити стару людину вночі передні двері, але, крім ризику, що бачив сусіди, необхідно враховувати, що детективний принцип «сека, яка вигідна» обов'язково покаже мені. І душа вимагала деяку витонченість, якась тонка помста.

На п'ятому склі відбиття я раптом відчував блаженний тремтіння сорі пронизив своє тіло. Ідея була чудовою, і зло-сусід був допущений.

Всі в будинку знають, що до недавнього часу наш п'ятий офіцер був справжнім прогулянком. Я не розумію, як цей чоловік, повністю позбавлений Боже благословення, зачаровує жінок, але стрибає про свою сім'ю скандали кілька років тому збуджує весь дворик. Потрібно, що деякі власники лого голосу періодично називають його домі, попросивши дружину запросити «Федія» на телефон. Надано постійне видалення мозку до майстра входу.

У моєму оточенні був точно один власник лангуючого голосу – моя подруга Машка. Відразу зателефонуйте їй, я пояснив ситуацію і надав номер Семенич, знайдений в базі даних телефонного зв'язку міста.

- Тільки його дружина, як вона, так що ви отримаєте Матюки теж. Не хвилюватися, це для бізнесу, я попередив мій друг.

- Приїжджайте, ви відлякули мене. Я працюю в технічному забезпеченні мережі Ensk. Я чую більше Матюкова, ніж всі господині в місті.

- Всі права. Ви зателефонуйте мені до середини дня, щоб зробити мене почувати себе поганим, і ви будете божевільні розповісти мені завтра. Після тижня я думаю, що ми зробимо це знову. Яким друзям можна принести до хорошої причини?

- Ми побачимо. Приїжджайте, ми зателефонуємо вам завтра.

Я пішов на ліжко.

Наступна ніч, після приїзду додому з роботи і з кіткою, набрав Машка. Після того, як обмін привітаннями, вона ретельно спрямований і захопила леза зради в спині.

«Ви знаєте, що ми не зможемо дати більше», - сказав він.

- Значення?

- Я маю на увазі, я залишаю тебе. Я дивлюся Fedor зараз.

- Що?

фантастично несподівано. Як ебать це? Я думав, що у мене була погана мрія. Тим часом Машка розповіла мені, що сталося. Виявилося, що під час вечірньої телефонної сесії дружини старшого кьєзера відвідала, а деякі невідповідні родичі відповіли дзвінку. Вона спокійно ручила телефон до Федора Семеновича. Машка, трохи плутала через несподіваний поворот подій, не встигла повісити. Вдово, у неї з'явилася грайлива ідея претенденції бути секретним захопленням і прогулянкою пансіонату. Загинув келадон, загинув рештки хвоста і почав гасити на співрозмовнику. І зробив він. Стара коня, як, не руйнує брюки. Ох, Маша, ви пошкоджені брюнетки. Сьогодні вони вже зустрілися, і за результатами зустрічі, я знову за невизначений період залишався без жіночого ураження.

Не хвилююсь, я не скажу Феду про свій план. Я знаю, що все вийшло з синього. Я божевільний. Але, ви знаєте, він так крутий. Тексти пісень, а це означає: Я відчуваю себе впевнено поруч з ним. Вона не п'є, крім того, і не винний, Машка сказала, очевидно, запам'ятовує одну з її витівок.

до Ви можете відчувати, - я підвели і натискав перемикач.

Я почав думати, як врятуватися від них. Але потім якось, ви знаєте, нехай це йде. Ну, я думав. Він покарав себе, взявши участь у безтурботному траєкторі. Ця помста, як виявилося, нічого не ведеться. Потрібно бути добрим.

І пішов я, щоб отримати горілку і стала доброю.

Джерело: http://