Мерсі.

Перейти до Національного парку Маго до людей Мурсі. Але перш за все ми пішли в Національний парк і отримали керівництво, тепер це обов'язково.

Наш автомобіль підтягнув до контрольної точки. Вхід до парку коштує 100 бер. за гравця і 80 за автомобіль. Ми пишаємося перевіркою, всі платні нашим водієм, ми всі фіолетові, ми все включено. Дорога заблокована мотузкою, двома охоронцями з кулеметами, які поговорили на керівництво і дайте нам через те, що охоронець в машині.

У ній буде 38 фотографій і коментарів. Авторизація

2,2 км Далі не допускаються некомпанії, потрібно взяти дальність з вами в Морсі. Який льодяник з карбіном може зробити, навіть проти двох кулеметів, не був зрозумілим для нас.

3. У В інтернеті є багато історій, які після обіду, Морсі знімають туристів після пиття місцевого пива. Насолодіться часом на обід.

4. У Я не помітив будь-яку агресивність з Морсі.

5. Умань Ми приїхали до села. вона була трохи.

6. Чоловік 10-15 дорослих жінок, 5-6 дорослих чоловіків і десять трьох дітей і підлітків. У районі знаходиться 12 сіл.

7. Про нас Відразу молодий чоловік прийшов і попросив придбати вхідний квиток вартістю 300 метрів.

р.

8. У джипа припинили біля солом'яних будинків.
Як тільки ми вийшли з автомобілів, натовп жінок, чоловіків і дітей летять до нас ... і заливаємо душ. Я мав повернутися в джип.

9. Навігація Дощ був гіршим, м'якоть загорнувся в деяких ковдрах, приховавши в паличці під дерево.

10. Очі Морсі невеликі і оповіщення.

11. Майже всі вони ходять босоніж, або в сандалі з шин.

12. Нижче пояса є рядки у вигляді спідниць. Чоловіки з муфтою, озброєними гвинтівками, в крайніх випадках карбід.

13.00 р. Найдивовижніше - головний убір. Це якийсь колорний ремінь з жовчами і коров'ячими роги біля вуха.

162484

14. Як і більшість чоловіків, жінки поголені головою. Вони змащують обличчя білого кольору.

15.00 р. Для того, щоб бути лідером, вони борються за половину до смерті на паличках (донга), які перемагають, головне.

16.00 р. Багато жінок отримують татуювання на тілі від маленьких рубців, малюнок виконується старшим братом, коли дівчина досягає статевих губ. Прикраса тіла з художньою рубкою називається рубіфікацією.

р.

17.00 р. Мистецтво рубців має свої коріння в глибокому минулому. У давні часи представники давньоафриканських племен нанесені шрами на тілі, щоб вказати їх соціальний статус або під час обрядових церемоній. обряд шрамінгу був розроблений для розрізнення людини з племени.

18 років У деяких племенах був обряд забору чоловіка в воїн Спочатку на тілі робиться ничка, потім личинка деяких паразитарних багів подрібнюється в рану.

19.00 р. Під шкірою вони починають розвиватися, але тіло бореться з цією інфекцією, і коли личинка гине, сліди цих «граїв» залишаються на шкірі.

20. Купити мило і леза. Зрізаємо шкіру, і їм потрібно мило. І змінити мило і лезо на фото.

21. Але найбільш характерною рисою мурсі є пластини в губах, які називають «Тібі».

р.

22. Навіть у юному віці дівчата розрізають через нижню губу і вставляють в неї невеликий дерев'яний наліт.

23. Дівчинка зростає, а розмір нальоту збільшує весь час, набуваючи дивовижних розмірів з часом.

, Україна

24. На день весілля вставляється керамічна пластина.

25. Чим більша тарілка дівчина має в її губі - тим більше красива вона як наречена і, головне, тим більше рансом для неї дарують.

Ні один змушений вставити диски в губи Мурціанських жінок, і багато вже зрілих дівчат не зносять їх. Наприклад, пластина 30 сантиметрів в діаметрі 50 корів.

26. Більшість жінок не мають передньої нижніх зубів, вони не роблять важко носити пластину, я думаю, що вони видаляються з метою.

27. Я навіть не знаю, що з дам є «красивим», з диском вставляється або з нижнім губом висить.

28. Я купив три такі пластини 5 дворівних, вони були крихкими і розколами, але це було пізніше.

Диски в вухах я помітили в багатьох, і характерно сказав, що практично кожен, навіть дуже молодий дам, носити щось схоже на плити в вухах.

990Р

29. Ціна за фото - як погоджуватися.

499373

30. Спочатку ми платимо 3 бер., за серію картинок до однієї особи, потім - 2, а в кінці - 1 бер. (1 долар = 19 бер.). Але я повторю, що ви погоджуєтесь.

31. Ми мали скандал з обов'язковим довідником, прийнятим в Джинк. На фото в чорному футболці з навушниками.

32. На початку спробував дати нам ціну на фото. Ну, як і всі туристи 5 бере на зображення.
В той час як він пояснив це мені і Влада, Сєрозха ступив на стороні і погодився з Мурсі на 3 біра за серії.

33. Направляючи нас, ми обережно попросили не заважати нас, щоб спілкуватись з Морсі та водієм нашого Генок, пояснили йому, що якщо він хоче наконечника, він завжди повинен зайняти сторону туризму і робити так, щоб вони були щасливими. Я не отримую.

34. Я домовився з двома солдатами (вони завжди дорожче) за 2 бер. кожен за серію картинок. Але невеликі гроші, які я виграв в цей час, я запитав керівництво для обміну мені 10 бер.

35. Він занурив 10 з мене і давав його в солдати і сказав мені, що це було океї і це була нормальна ціна. Природно, я був... Це була остання солома. Я сказав йому в Росії, де він буде йти. Зовсім досить я зрозумів ...

36.00 Р І все решта часу я пішов, я ніколи не чув слово з нього знову. Вінок став поруч з ним і навчив, як поводитися з туристами і не дозволяв йому наблизитися до нас. Так 5 бере на фотографію подається місцевими напрямами -...

37. В короткий час ми фотографували, віддали пластикові пляшки, купили диски помади на 10-25 бере (в залежності від розміру і візерунка) і пішли в інше село. Але ми затримали ... або швидше джип не хоче розпочати, ми повинні ...

38. Морсі всі стояв і дивилися сміятися, і навіть деякі допомогли відштовхнути машину.

Це його. Дуже дякую.

Джерело: