542
Про нас
Відомий блогер Варламов пише:
Вибори, які ще не почалися, можуть похвалитися Собианіном і нічого не стане для вас! Ніяких поміток добре. Тим часом в Москві продовжують знімати рекламу. Зменшення зовнішньої реклами, до речі, краще, що Собианін зробив. Я шукаю жахів на старих фотографіях, коли Москва була покрита банерами, як зупинка автобуса в Шчукіно з незаконними оголошеннями. А тепер? Красивий! Насолоджуйтеся гостями.
Прибирання міста з реклами і розміщення його для того, щоб розпочати з того, що в 2010 році вони знімали рекламні перетягування, які зіпсували проспект Московських вулиць. Тоді вони підлягають очищенню центру та історичних місць з широкоформатної реклами та 6x3 щитів (Булевард, сад, Новодівича територія тощо). В результаті минулий рік і половина, 32% від 6х3 щитів були демонтовані.
28 фото під штангою
01. Мар Попередньо будівля Ізвеції була в цілому покрита рекламодавцем повністю. Реклама була вилучена і тільки листи залишилися на даху.
02. Мар Тепер вони зняли все покрівля.
03.03.2014 р. В цілому площа Пушкіна очищається все. Пам'ятайте, кожен будинок мав 3 конструкції.
04.03.2014 р. Очистити зараз.
05. У Відомі рекламні оголошення Pepsi та Nokia, які були тут протягом 10 років.
Мар Тепер краса.
(доб. 4)
07. Мар Демстер біля виходу метро. 2 ТВ величезний, структура даху.
08.03.2014 р. Всі очищені.
09.03.2015 р. Книга Москва
1 999 р.
10. Тепер це чистий.
р.
11. Я не пам'ятаю.
12. На зиму з'явилися крапки. Я пам'ятаю, що ми писали скарги про них.
13. Видалити.
14. Для тих, хто забутий, є також трюки.
15.00 р. Вони були видалені два роки тому.
16.00 р. Тверська стала видимою. Перед тим, як ніхто не помітив архітектуру. До речі, зауважити, що кабелі з брекетів і залишилися підвіски. Відрізаємо їх.
17.00 р. Вихід від Metro Clean Ponds
р.
18 років Очищені. Ще багато роботи.
19.00 р. Великий щит був розібраний на площі
20. Сальло
21. Зняти всі рекламні паркани в центрі
22. Зараз.
23. Нещодавно Садовий кільце
р.
24.
25. Афіша
13 999 р.
26. Тепер ви можете подивитися на Yandex панорами, як це було на Саді на рік назад. Зверніть увагу не тільки на банери на будиночках, а й на рекламу на паркані.
27. Всі очищені.
28. Демонтаж на Таганській площі.
Джерело:
Вибори, які ще не почалися, можуть похвалитися Собианіном і нічого не стане для вас! Ніяких поміток добре. Тим часом в Москві продовжують знімати рекламу. Зменшення зовнішньої реклами, до речі, краще, що Собианін зробив. Я шукаю жахів на старих фотографіях, коли Москва була покрита банерами, як зупинка автобуса в Шчукіно з незаконними оголошеннями. А тепер? Красивий! Насолоджуйтеся гостями.
Прибирання міста з реклами і розміщення його для того, щоб розпочати з того, що в 2010 році вони знімали рекламні перетягування, які зіпсували проспект Московських вулиць. Тоді вони підлягають очищенню центру та історичних місць з широкоформатної реклами та 6x3 щитів (Булевард, сад, Новодівича територія тощо). В результаті минулий рік і половина, 32% від 6х3 щитів були демонтовані.
28 фото під штангою
01. Мар Попередньо будівля Ізвеції була в цілому покрита рекламодавцем повністю. Реклама була вилучена і тільки листи залишилися на даху.
02. Мар Тепер вони зняли все покрівля.
03.03.2014 р. В цілому площа Пушкіна очищається все. Пам'ятайте, кожен будинок мав 3 конструкції.
04.03.2014 р. Очистити зараз.
05. У Відомі рекламні оголошення Pepsi та Nokia, які були тут протягом 10 років.
Мар Тепер краса.
(доб. 4)
07. Мар Демстер біля виходу метро. 2 ТВ величезний, структура даху.
08.03.2014 р. Всі очищені.
09.03.2015 р. Книга Москва
1 999 р.
10. Тепер це чистий.
р.
11. Я не пам'ятаю.
12. На зиму з'явилися крапки. Я пам'ятаю, що ми писали скарги про них.
13. Видалити.
14. Для тих, хто забутий, є також трюки.
15.00 р. Вони були видалені два роки тому.
16.00 р. Тверська стала видимою. Перед тим, як ніхто не помітив архітектуру. До речі, зауважити, що кабелі з брекетів і залишилися підвіски. Відрізаємо їх.
17.00 р. Вихід від Metro Clean Ponds
р.
18 років Очищені. Ще багато роботи.
19.00 р. Великий щит був розібраний на площі
20. Сальло
21. Зняти всі рекламні паркани в центрі
22. Зараз.
23. Нещодавно Садовий кільце
р.
24.
25. Афіша
13 999 р.
26. Тепер ви можете подивитися на Yandex панорами, як це було на Саді на рік назад. Зверніть увагу не тільки на банери на будиночках, а й на рекламу на паркані.
27. Всі очищені.
28. Демонтаж на Таганській площі.
Джерело: