У степах АП в Швейцарії.

Надихнула тема на YAP про найбільш незвичайні ліфти.

Я часто був до цих частин на ділових поїздках, краса цих місць я знаю по-перше.

33 фото.

1,1 км Ми ввели Швейцарія через Австрія, без збивання, майже без звуку через Сент-Маргретен.

р.

2,2 км Для того, щоб вразити своїх дам, я обрала більш мальовничий маршрут по горах. Ви можете поїхати на озеро Констанс, але це не так красиво.
Так перша пауза для природних потреб Валенсе ... без фотосесії жінки не згодні йти на.

Р

3. У І Валенсе ... див. крихітні гіганти?

4. У Удачливий з погодою, хоча невеликий заєць все ще приховує частину красивого пейзажу зовні вікна.

5. Умань Ми отримали Firvaldstettersee, що вона відчуває себе, як ми практично на півдні, я пам'ятаю, коли я вперше прийшов туди, щоб клієнт не залишав почуття свята, як в дитинстві до нового року. Пленті маленьких аеродромів навколо з приватними струменями, вішалками, літаками ... Я трахнув pinched.

6. Жнівень Натюрморт.

7. Про нас Шлях презентував нам скручування ... кишковий тракт.

8. У До 2013 року повністю оновлений кабельний автомобіль, що знаходиться на березі озера до готелю. До 2016 року дуже важливо, щоб я мав піти.
І тут ми є в готелі, який колись мав пучок знаменитостей.
Вид з автостоянок не для слабкості серця.

р.

9. Навігація Я не буду п'яти на балконі.

10. До ліфта необхідно пройти цей шлях протягом півгодини.
Перевірити догляд за дитиною

Р

11. Відчується швейцарська ретельність і вишуканість деталей.
Вологість від перепаду температур досить висока, грунт і камені є вологою, а з озера вона тягне так багато, що довелося носити куртки.

12. Всі болти з нержавіючої сталі тільки.

14083.

13 хв Для тих, хто більш спортивний, періодично є ділянки, де можна відрізати доріжки на крутому склі. У цих приміщеннях багато літніх туристів.

14. Не варто шукати багато міст знизу.

р.

15.00 р. Багато красивих краєвидів озера.

531050 р.

16.00 р. Ще одна гарна сценарія.

17.00 р. Моя дружина почала дражнити, що я, як японський туризм, фото все.

18 років Наша поїздка.
Але все ще стерти і стерти.

19.00 р. Визначені знаки, або досить інформаційний стенд.

20. Це стає більш високим і помітно охолоджувачем, але краса виходить з цієї висоти зачаровує.

21. Спочатку було заплановано, що на човні ми будемо стикатися.
Але як я сказав вище, кабельний автомобіль знаходиться під реставрацією.

22. Вхід до ліфта, який більше 100 років.
Ми не знаємо більше трьох.

23. Для тих, хто вирішив перед поїздкою на ліфті для відпочинку - це платформа (навісна) з столиком і парою стільців. Але це для тих, хто не боїться висоти, як стільці були порожніми.

24. Вартість ліфта: 32 франки, ви можете оплатити кредитною карткою, Visa приймається без сумніву.
Фото з ліфта на ходу
Ліфтова кабіна скляна з трьох сторін, добре, я працював електриком на підйомі і я розкочувався на клітку для відпочинку мого життя ... для надзвичайних відчуттів незвичайні ... багато людей натискають на двері (вони непрозорі).

25. І ось ми зверху.

р.

26. Вид захоплюючий.

27. Ще один вид на озеро, кількість яхт і мотоботів дивовижна.

28. Для безболісних, ви можете виглядати... дошки не здаються вигину )

29. На сайті є затишна кав’ярня, окремі столи курсу зайняті пансіонатами.

30. Швейцарський собака ім. Санчо запитав мене за пів яблука і промив її з задоволенням.

31. Сам ліфт виглядає на бічних дорогах, так як колишній "Елеватор" не може сказати іржі, ні зносу не помітили, привід звичайний канат, але немає слідів або плям канатного змащення.

32. Ціни на кав’ярню досить доступні, я очікував більше.

33. І у висновку, що спеціальна подяка ЙАПу за допомогу визначити мету поїздки.
Моя дама дуже радувала враженнями.
Я зробив.

Джерело: