Перший раз.

Перший раз для покоївних грудей
1986. 14 років. Сік статевої кризи. Забруднення, мимовільні ерекції та внутрішня тепла, коли випадково, і коли ви навмисно доторкнувшись досить однокласника не тільки своїми руками, але навіть при лікті або коліні. І в такому важкому часі для тіла я пішов на спортивні табори в Краснодарі, каякінгу і каное. У своїй рідній Костромі в квітні ріки ще під льодом, а в Краснодарі вже плюс 10-15 і навіть вони кажуть, десь купили в каналі.

Прибуваючи в Краснодарі, в компанії тренерів і групи товариств, вдалося зловити холод і отримати запалення лімфовузлів з пахви, популярно називають «розумним сечовипускком». Для двох або трьох днів новоутворення виросла, я постраждав від збільшення больових відчуттів і коли я не можу стояти її, я пішов до лікарні, до місцевих аібулітів (тренер я говорив тільки про холод, боявся, що він відправив додому) і при прийомі деякі аезкулап дав напрямок для потепління (?). Щоправда, після виживання до наступного дня я прийшов до того ж офісу скаржаю, що я отримав гірше. І він безпечно втратив свідомість.

Продовження під kata ...

Лікар назвав амбулаторію, я був прийнятий до лікарні і відразу ж на робочий стіл. Я пам'ятаю хірурга, коли він був проінформований, що я спочатку відправився на тепло. Тексти пісень, а це означає: Тоді він тероризував мене, що якщо я з'явився день пізніше, я б відірвав руки.

І, звичайно, sabj. По-перше після операції я був викликаний процедурним приміщенням. Монсеррат Кабалле сидить там, з виразом обличчя Раневської, і звітами, які зараз приймають кров з вени. Не боятися? Ні, я дитина! Я сидів. Ні, йти прямо. Праворуч. Бавовна, голка, гарбуз, кров. Це океї. Here Montserrat Ranevskaya коментує, Так, дівчата, які вперше?

Я можу бачити з кута мого очей, як кілька дівчат, 17-18 років, в білих пальмах, в руках Татусь, вийти з за екраном. Еа, інтернів. Я не думаю, що я повинен. Перше, що приходить, щось стискає в хрящі голосу. Медсестра дає їй місце. Гумова трубка на біцепсах, робота з кулак, вовна і гоління пальцями приклеїти голку в вену. Медсестра щільно закріплює руку і повідомляє, що її неправильно робиться - голка вставляється з скибочками вгору, не вниз. Він дивиться на мене — ти океї? — і каже мені спочатку переробити ін'єкції. Перші палички прямо в.

Другим не вдалося підібрати шприц, його руки були затінені так важко, потім третій прийшов. На жаль, я впевнено пам'ятаю зовнішній вигляд, але мені сподобалося. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Звідти столик між нами, трохи розігнав, і я бачив в гомілці, що не було нічого під родом, крім ропа. У мене є груди. З порожньою головою, як кольорова поні в країні веселки, я виглядав на неї. І сказала вона знову - робота з кулаком. Я механічно вичавив пальці в пару разів до того, як я зрозумів, що я чекав її грудей, який був дуже добре розміщений в долоні, коли вона прокинулася над столом.

Так за перший раз, хоча раптом, але відчутно і повністю, доторкнувшись не деякі купи однокласників, але досить сформовані, еластичні і красиві покочені груди.

Джерело: