556
Дешевий будинок для кота.
Останнім часом я подарував тварину. Відразу було прийнято рішення виділити його квадратний метр квартири і купити будинок. Але це просто так сталося, що в магазинах вихованців вихованців зробили мене більше і більше про те, як пекло мені довелося платити за те, що я міг зробити себе.
Після консультації з дружиною та котом, звичайно, неприпустимо підсумувати:
1,1 км Ми не хочемо переплатити.
2,2 км Вистачить будівельні матеріали.
3. У Руки, хоча не прямі, але в процесі їх можна злегка затискати в проро і випрямити.
Вибачте! Ми будуємо!
19 фотографії.
2,2 км
Як завжди, все починається з малюнків. Знання в дизайні будинків не власноруч, а матеріали були: одна панельна ДСП і залишки ламінату. Я мав писати від чого...
3. У
Жига в руках і панель ріже, сам процес не фотографував.
4. У
З поліпропіленових труб 50 мм робимо кіготи. Спочатку прикріпити їх міцно до основи, а тільки потім обмотати мотузку на них.
5. Умань
Спочатку я планував свердлити отвір на підставі зіфенбором (роса) і закріпити труби в них, але я зрозумів, що руки не зовсім випрямлялися в процесі роботи, а сам zifenbor був з далекого Китаю. Не працює! І труби, які я ріжу не дуже прямо - може стати не перпендикулярно підставі. Вирішили закріпити їх на цих кутах. По-перше, за допомогою своєї допомоги, легше піддавати труби по відношенню до вертикальної прямій лінії. По-друге, фіксація, я думав, було набагато краще.
р.
6. Жнівень
З іншого кута.
7. Про нас
Бригадир і замовник в одній особі перевіряє, як відбувається робота, а в той же час виглядає на бозе будівельників. Я здогадаю, що я теж хотів.
8. У
Спробуйте, шукаючи і як завжди в моїй голові народжуються ідеї, щоб змінити щось в дизайні. Але ми відкидаємо припливні думки і робимо все за планом.
9. Навігація
З всієї конструкції буде на підлозі, закріплюємо гумові ніжки.
10.
Будинок складання. Замовник оцінює розмір житлового простору.
11.
Коморка. Ідея в'їзду когось була безглуздою.
12.
Ми обмочуємо мотузку над часткою змащуємо труби ПВА. Прикріплюємо краї шурупами до основи + кілька шнеків уздовж труби.
13.00 р.
З іншого кута.
14.
Під час роботи нижніх істот (людей) вищі істоти сну.
15.00 р.
Збираємо окремі частини конструкції в одну цілу.
3610Р. 4200Р.
16.00 р.
Фіксація полиці / підтримка будинку.
доб.4
17.00 р.
Килим обшивка. Точно, приклеїти на ПВА і закінчити будівельним степлером. Кінці мотузки красиво приховані.
18 років
Перевірка якості внутрішніх робіт.
19.00 р.
Весь галабуда практично покритий. Підвіска мотузка залишилася з метою - з'явиться підвісна іграшка.
Маленькі речі залишилися: по контуру вікна-вхіду, збити залишки мотузки, щоб дерево не було видно і дати естетично красивий вигляд. І на полиці порізати кінці килима. Але картина того, як я зробив це, атлас, ні.
Підсумок: Щиро дякую! Набрякають нігті правильно. Шпалери не доторкаються...
Я зробив. Ви можете курчати. Я намагаюся відповісти на всі питання.
Джерело:
Після консультації з дружиною та котом, звичайно, неприпустимо підсумувати:
1,1 км Ми не хочемо переплатити.
2,2 км Вистачить будівельні матеріали.
3. У Руки, хоча не прямі, але в процесі їх можна злегка затискати в проро і випрямити.
Вибачте! Ми будуємо!
19 фотографії.
2,2 км
Як завжди, все починається з малюнків. Знання в дизайні будинків не власноруч, а матеріали були: одна панельна ДСП і залишки ламінату. Я мав писати від чого...
3. У
Жига в руках і панель ріже, сам процес не фотографував.
4. У
З поліпропіленових труб 50 мм робимо кіготи. Спочатку прикріпити їх міцно до основи, а тільки потім обмотати мотузку на них.
5. Умань
Спочатку я планував свердлити отвір на підставі зіфенбором (роса) і закріпити труби в них, але я зрозумів, що руки не зовсім випрямлялися в процесі роботи, а сам zifenbor був з далекого Китаю. Не працює! І труби, які я ріжу не дуже прямо - може стати не перпендикулярно підставі. Вирішили закріпити їх на цих кутах. По-перше, за допомогою своєї допомоги, легше піддавати труби по відношенню до вертикальної прямій лінії. По-друге, фіксація, я думав, було набагато краще.
р.
6. Жнівень
З іншого кута.
7. Про нас
Бригадир і замовник в одній особі перевіряє, як відбувається робота, а в той же час виглядає на бозе будівельників. Я здогадаю, що я теж хотів.
8. У
Спробуйте, шукаючи і як завжди в моїй голові народжуються ідеї, щоб змінити щось в дизайні. Але ми відкидаємо припливні думки і робимо все за планом.
9. Навігація
З всієї конструкції буде на підлозі, закріплюємо гумові ніжки.
10.
Будинок складання. Замовник оцінює розмір житлового простору.
11.
Коморка. Ідея в'їзду когось була безглуздою.
12.
Ми обмочуємо мотузку над часткою змащуємо труби ПВА. Прикріплюємо краї шурупами до основи + кілька шнеків уздовж труби.
13.00 р.
З іншого кута.
14.
Під час роботи нижніх істот (людей) вищі істоти сну.
15.00 р.
Збираємо окремі частини конструкції в одну цілу.
3610Р. 4200Р.
16.00 р.
Фіксація полиці / підтримка будинку.
доб.4
17.00 р.
Килим обшивка. Точно, приклеїти на ПВА і закінчити будівельним степлером. Кінці мотузки красиво приховані.
18 років
Перевірка якості внутрішніх робіт.
19.00 р.
Весь галабуда практично покритий. Підвіска мотузка залишилася з метою - з'явиться підвісна іграшка.
Маленькі речі залишилися: по контуру вікна-вхіду, збити залишки мотузки, щоб дерево не було видно і дати естетично красивий вигляд. І на полиці порізати кінці килима. Але картина того, як я зробив це, атлас, ні.
Підсумок: Щиро дякую! Набрякають нігті правильно. Шпалери не доторкаються...
Я зробив. Ви можете курчати. Я намагаюся відповісти на всі питання.
Джерело: