Сади

У вас буде текст і 22 фото, будь ласка, не порушайте.

Привіт, Япс. Я хочу поділитися з вами дуже цікавим сюжетом про те, як в моєму місті (нижня Сальда, Свердловська область) вони побудовані, але не закінчували сад. 80 мільйонів !!! були проведені рубри, не можна їхати над тим, що було збудовано і вище, ця будівля вже потребує капітального ремонту для багатьох мільйонів. Але найцікавіше, що немає несправностей! Що робити з цією адміністрацією не знає.
З цією поштою в YAP я хочу підняти хвилю громадського висихання, тому що зараз немає кримінальних справ, будівництво заморожена, здається, що вони вирішили поставити все на гальма. Але в місті є проблема з чергою в дитячому садку.

Фото

Вся технічна частина буде заснована на матеріалах, опублікованих в локальному пресі (vsalde.ru/pressa/sr/5594-gazeta-sal...y-14-). 11639.html vsalde.ru/pressa/sr/5619-gazeta-sal...y-15 11640.html JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Проксимус Актори (арбітари):
1,1 км Brusnitsyn A. – Директор ТОВ «СК-Мега» (Загальний договірник)
2. Рябкова Л. – директор ТОВ «Стройгост» (техніка)
3. У Васильєв С - екс-голова міської адміністрації
4. У Спірідонова А. Колишній головний архітектор міста
5. Умань Матвєєва Е. – Голова міського району
6. Гузіков С. – Голова міської адміністрації (у нас є двоголовна система)
7. Бородін С. – Директор «Тагилархпроек» (дизайнери) Таджиіл
Я не втомився величезної кількості літер, я буду писати ці. Хто цікавиться вербальним інтерв'ю над цими посиланнями на газети з повними статтями.

Ви люди так приступають.
Він поспішає!
Всім здається ще один - дивний,
Не дивлячись на те, що він запеклий. й

Леонід Філатов. казка Федота Стрельцького.

ТОВ «ПІК» провела опитування та видала рекомендації.
Створено:
1,1 км Проектування фундаментів на несучій здатності і підстави фундаменту забезпечують сприйняття всіх навантажень від споруд наземної частини будівлі, мають необхідний запас надійності, що забезпечується технічними регламентами, але не забезпечують споруду від затоплення з підземними водами типу «протяг». Необхідна заміна грунту в пазухах фундаментів.
2,2 км Будівництво стін будівлі, за винятком стін в ряду А між осі 5-8 і в ряду Г між осі 3-10, на несучій здатності забезпечує сприйняття всіх навантажень наземної частини будівлі. Необхідно зміцнити стіни.
3. У Проекти поверхів над підвалом, 1-й поверх та мансардні підлоги на вантажопідйомній потужності забезпечують сприйняття всіх навантажень, що діють на підлозі, мають необхідний запас надійності, що надається технічним регламентом.
4. У Проекти «деревих дахів» виготовляються з відхиленням від проекту, при порушенні діючих норм і правил. Не передбачено вантажопідйомність і стійкість дахових конструкцій. Технічний стан споруд є передчасною. Необхідна повна реконструкція конструкції даху. Для реконструкції даху необхідно проектна документація.
5. Умань Закриття конструкцій будівлі не відповідають вимогам проекту та Федерального закону No 384-ФЗ 30.12.2009. Технічні регламенти з безпеки будівель і споруд з енергоефективності. Товщина утеплювача зовнішніх стін менше конструкції (актуально 100 мм, згідно проекту 160 мм), товщина утеплювача горищного поверху менше конструкції (актуально 50, згідно проекту 250 мм). Необхідно виконати реконструкцію фасадів і утеплення горищної підлоги.
6. Жнівень Готові підлогові бази не відповідають проектам та сучасним будівельним кодам. Необхідно виконати основи сексів в дизайнерському виконанні.

Поточна голова міського району:
- Покрівельний стан У січні покрівля рветься льодом, розтоплена конденсатна кисть. 2 березня група депутатів і піднялася на дах і виявила, що труси «леги» не зафіксували, а дах може підірватися в будь-який момент. Є серйозні коментарі про решту роботи. Фасад, вся подоба, доведеться розібрати, він не має поперечного профілю. Організація проекту уклала, що це неприпустимо. Зрозуміло, чому прийнято рішення замінити штукатурку сайдингом. Частина дверей не встановлена. У вікна немає токарних механізмів. Багато роботи неадекватної якості. Крім того, існує підозра про неправильне використання коштів.

р.

Генеральний підрядник:
Під час всієї конструкції на листи видається робоча документація У ситуації з дахом проектна організація значно погана. Замість 6 педіатів, 4 були зроблені для зменшення вартості. В результаті з’єднання кутів кінцевих рафтингів перевищило вихід евакуації. Це створює небезпеку при евакуації. У березні 2012 року було побудовано дах з товщиною 50 мм, а 24 квітня ми отримали проект, де товщина ізоляції забезпечується 250 мм.

Татархпроект:
Замість придбання комплексного обов’язкового проекту на етапі RD клієнт перейшов на шлях проектування окремих секцій. Однією з причин цього став закон ФЗ-94. Ми регулярно керували будівництвом. Ми вважаємо, що ми виконали наші договірні зобов’язання щодо нормального професійного рівня.
Відповідно до проекту, який вважається державною експертизою, неможливо побудувати. Є лише фундаментальні ідеологічні та технологічні рішення. Нам потрібен робочий проект.
Будівельники – це трохи хитрощі, коли вони кажуть, що вони будують, а потім отримують проект. Вони вишиті. Brusnitsyn є право, що він не має повного проекту з оцінкою. Ми не отримали оцінки. Хто це зробив? Хто був контролінгу? Ми далеко від цього. Ми провели авторський нагляд. І я зауваю, що у нас є багато контрактів на проектну документацію в десять разів більш серйозним, ніж для цього дитячого садка, і завжди був один контракт, плюс контракт на авторський нагляд і це. І ось нам незручно, щоб працювати на складах, і для будівельників.

Р

Brusnitsin каже, що він спочатку кладе утеплення, а потім отримав проект. Товщина утеплювача в проекті 250 мм. І цей проект був переданий конструктору.
Робота припинила кілька разів через погану якість роботи. Головною причиною припинення будівництва є витік покрівлі. Через це штукатурка зіпсована, оздоблювальні роботи необхідно зробити знову.
- Видаліть дах. Зробіть нову утеплювач. Тепер потрібно висихати всю будівлю. Вода витікає до першого поверху. На другому поверсі також є обігрівач, який під впливом води втратив свої властивості.
- Нам потрібні додаткові гроші. Ви повинні бути кваліфікованими будівельниками. До речі, я не розумію, як адміністрація йде в руки над садом у червні без озеленення проекту. Ми не замовляємо. Як може бути доставлений дитячий садок без цього важливого малюнка? Про бюджет

Колишній головний архітектор міста:
Напередодні тижня в присутності представників підрядника, технічного нагляду, авторського нагляду, МУОКМПІС. Від імені голови адміністрації я взяв участь практично всі оперативні зустрічі для більш точної оцінки ситуації з будівництвом ДЕК. Загальні та спеціальні журнали робіт заповнили в призначеному порядку, коментарі тих. нагляд були записані регулярно і їх ліквідація. Повторно, представник технічного нагляду (ТОК «Стройгост») призупинив роботу підрядника до повного знищення коментарів.
У серпні 2012 року я звернувся до звільнення від мого посту, оскільки я дійсно зрозумів, що крім мене не було будівельних фахівців у міській районній адміністрації після звільнення С.І. Василєва. З точки зору здоров'я я не можу нести тягар відповідальності за будівництво Ду. Я не буду отримувати допомогу від нових лідерів.
З березня 2012 року до будівельного майданчика запрошуються понад чотиринадцять різних комісій, які не виявили серйозних порушень в ІМВ. Але будівництво з кожною новою комісією все частіше зарекомендувалась, з об'єктом зараз стоїть без належного нагляду.

За результатами експертизи етапу проекту П було визначено, що вартість будівництва становитиме 84 млн рублів. Раніше відповідно до комерційної пропозиції в 2010 році ця сума склала 40 млн рублів.
Проведення асфальтобетону для благоустрою території було здійснено у листопаді 2012 р. при підзерних температурах, які категорично суперечать технічним регламентам для даного виду робіт.

Поточна голова адміністрації:
- Як ви не змогли нагріти об'єкт, де була виконана обробка? Тексти пісень, а це означає: Чи ви залишаєте будинок без опалення? І знову, чому не було опалення? Чому це не на плані роботи? Чи є питання? Як може бути садова функція без опалення? Ми просто зробили його.
Я не хочу нікому, я розумію, що завершення дитячого садка буде асоціюватися з нами. Для мене це геморой. Але факт дефектної покрівлі ... рафтинги не фіксуються. Шматочки знаходяться під пологами. Рівеньи відображаються звичайними деревними чіпами, покритими планками. Додаткові балки на даху. Хтось кладуть двокамерні підстави на них для кріплення навантажувальних балок. Але на них немає нічого. Але це був повний контроль?
Моє завдання – зрозуміти, що було побудовано, для цього працює Центр якості будівництва. Він дасть думку. Тоді вони дадуть оцінку. Наш дитячий садок знаходиться під особливим контролем регіонального уряду. Міністерство фінансів чекає на результати експертизи.

Перевізник:
Добре виконано нульовий цикл і фундамент. Я чекав. Тоді з «Контурою» зв’язувалися відносини. Я зумів з великою складністю змусити будівельників з цієї організації зберігати журнал робіт, виконавчої документації, будівельних актів. Скоро, все, що вимагає Кодексу містобудування.
Проведено щотижневі операційні операції в адміністрації та на об’єкті, здійснені аналіз рейсів. На місці «Контуру» прийшов «Мега». А ті будівельники не дуже добре.
Влітку 2012 року було створено дуже серйозне становище: майже весь літній період води в підвалі дитячого садка.
Спочатку дах був виконаний влітку 2012 року, і взяв його, цей дах. Утеплення закладено згідно проекту товщиною 250 мм, що відповідає підписаним діям. Тепер я не знаю, шість місяців пройшли, де знаходився утеплювач. Я підписав акти роботи по монтажу даху: частина дерев'яних покриттів, металоконструкцій, утеплювач.

Джерело: