Автомобіль, який не залишив байдужим

В останні вихідні в місцевому автосалоні було багато цікавих речей, які можна відчути, що сидіти, баран, і там, щоб натиснути кнопки, вразивши себе власником. Але найбільше інтересу всіх присутніх був викликаний одним автомобілем, Tesla Model C, оскільки це було просто неможливо запустити автомобіль, нехай тільки сидить за колесом.

7 зображень

Автомобіль, який не залишив байдужим р.

У багажнику було відро, в якому були опитувальники, заповнивши які можна виграти, брендовий куртка Tesla ... так, я також сподіваюся, що це буде автоматично, але це просто куртка.

893774

біля площі

Центральна панель управління ближче... дуже великий.

Тулуб оснащений дитячими сидіннями, з п'ятиточковими ременями, як представник Тесла сказав на швидкості до 50 мил на годину при ударі від загиблих дітей не загрожують, хоча б плутати дитину в багажнику, особливо з моменту встановлення цих місць (в заводі Тесла) ви ніколи не зможете їх видалити, вони постійні, не навіть прямолінійні, але автомобіль перетворюється в 7-театр.

Крім того, ви також можете використовувати його, наприклад, для перевезення злегка п'яний друг, який не дуже хоче сидіти в салоні) ) .

Гейрд, що Тесла збирається звільнити дешеву модель, щоб говорити, для людей, добре, давайте чекати, Модель Е буде називатися.

Я можу кинути все.

Джерело: