Будівництво маленької лазні

У мене є душ і вівся (гарячий ...) на мій багато часу тому... добре, я вирішив побудувати невеликий будиночок на цьому місці.
Я купив бар і почав мислення.
23 фотографії.

123456наступний

Після всього мозку створив цей скелет...

Я шкода, але я рідко взяв фотографію, тому що я отримав стельовий брус.

Я роблю пару днів на тиждень і через місяць це було схоже.

ізольовані шахти сто бавовни

передній вигляд)

р.

Тоді прийшла осінь і я швидко ходив навколо моєї маленької дитячої піни до речі, це 5 метрів майже 3 метрів.

Вибрати 42 _

У сауні він ізольований запечені шахти з бавовняною вовною і закріпив бруски поверх яких він потім набив дощ

р.

І це, як він утеплив підлогу ... від самого початку він заливив керамзитом, потім зробив кришечку, на якій закладено утеплювач 20 см, який був закритий паровим бар'єром.

Потім прокладав підлогу.

Я купив котла, тому що моя дружина любить водяну тепло.

р.

Після закінчення сауни він встановив полки, які за своєю міцністю він купив, і не зробив це самому, вартість 3 рази більше ((((((())))))))

Р

духова доставлена електрична SAWO 6 кВт. око комфортно нагріває близько двох годин до 110 градусів

Це те, що вона виглядає як всередині кімнати відпочинку, душ прямо і до правого входу в сауну

р.

І це кімната відпочинку.

р.

Моя слабкість глини) просто починає втягнути в храм.

До речі, груди і бочка відновили себе в грудях, ми зберігаємо рушники і бочка так для декору ... всередині це досить погано ...

Я вирішив покрити вікна з піском, але ще не закінчили.

Ну, остання картина, як це, робота все ще там, але ванна вже працює!

На фото виявилося менше, ніж будь-який, хто цікавиться запитом, я розумію, що я описав коротко, але як перше повідомлення говорить.

Джерело: