Ашес. Плеймейт

Минулого року я був на сцені фільму «Ашес», з Євгеном Мироновим та Володимиром Машковим на головній ролі. Я бачив багато крові, багато бруду і руїни. По суті, не багато війни в кіно, але я пощастило потрапити на зйомки військового сцени.
Фільм почав на телеканалі «Росія» і тепер я можу поділитися з вами фотографіями, які я взяв на комплект. Я хочу відмітити, що фотографії не брали під час прийому, але між ними. І я зняв не з плеча камери, але з власних точок. І не все, що потрапила в мій об'єктив буде потрапити в кіно.

Фільм не про війну, тільки частина його відбувається в воєнний час. Але як приклад того, як були зняті військові сцени, я думаю, що це буде зрозуміло, як якість і скрупульозний фільм буде в деталях.

Сучасні вітчизняні фільми, на яких зображено Велику Вітчизняну війну, обвинувачуються надмірною чистотою одягу, а в той же час обличчя. Гімнастики нові, не зношуються, обличчю занурюють макіяж. Всі паради.

Цей фільм не збирається бути таким, що на всіх. У вас є достатня кров і брухт!

40 фотографії
Фото та текст за допомогою sasha-siniy

Почати зі сценою.
Фільмування проводилося біля Ярослава у декорації фільму «Життя і фети». Але вони були сильно змінені для цього фільму.

Руїни стали ще більш руйнованими, що було копчено, щось було розбито.

Важко працювати.

Це маленька хрустка.

383534

У цей день відбувалися сцени, які були зняті після бою, десятки поранених людей рухаються по місту.

Масаж практично в крові.

Зробляючи артистів краще.

Штани.

р.

Тренчі грязі і соот

Ті, хто підібрав додаткових, також хочуть відзначити, що обличчя добре.

Це і наступне фото - додатковий йде на обід, а не туман з фільму

13 хв

Звичайно, є здорові винищувачі, вони також добре виглядають.

Р

Ще одним учасником зйомок є половина. Я зламав один раз, машина не нова. Людина в камуфляж грає водія, в кадрі видно тільки до талії

Херсон

Автомобіль був ремонтний і продовжив зйомки.

Крім основних персонажів, ми також працювали.

Євген Миронов грає офіцера

Добрий день

718590

20.

Німці були всі мертві на сцені.

Але актори живі :

Іноді навіть дуже:

По суті, вони не заздрять, погода була знежиренням, постійним дощом, потім сильніше, потім слабкіше, холод, і вони в мурах весь час.

На щастя, під час перерв можна стояти під дахом і взяти пару незабутніх фото.

В цілому погода була надзвичайно втомленою, але з іншого боку вона додала драму до сцени.

р.

У камері було запаковано, як це.

Припинно, піротехніка у вікні.

Я покаже вам більше пропсів.

Автомобіль знаходиться на ходу.

20

Я не їздив на велосипеді.

І це також важливі кінематографісти.

Забути про погану погоду і посмішку, режисери подаються їх

Так виглядає як один день зйомок фільму «Ашес»

І я скажу кілька слів про фільм, ілюструючи їх з іншими народними фотографіями з інших сцен.

р.

Дуже багато людей побачили перші 2 епізоди, але я повторю себе. Ашес не є військовим кіно. Небагато війни. Це 10-річної історії детективно-виявлення з 1938 по 1948 рр.

Циркумстанці розробляють так, що основні персонажі змінюють життя: чеф позує як військовий, так і військові як тиф.

Кожна людина має наставник, який стає їх керівництвом до нового життя.

А потім є ряд подій, які, нарешті, змінюють як символи, так і їх життя.

На додаток до Володимира Машкова та Євгена Миронова в кіноігрі Сергія Гармаша, Олени Лядової, Челпан Хаматової, Петро Мамонов, Андрій Смоляков, Володимир Гстихін, Ірина Розанова

Додано до [mergetime]1383036031[/mergetime]
Ну, нехай причепа буде занадто.

р.

Джерело: http://