Острів Сокотра

Музей «Рабочий квартал Амури» Тож інтерес був величезний. Острів належить Йемену і знаходиться тут. У прямій лінії 80 км від Somalia.

66 зображень

Відвідування рейсу авіакомпанії Local Airlines Від Сана до Сокотра, ми летемо в невеликій площині від канадської компанії Bombardier. Гарний комфорт. У літаку з'явилися дві проміжні висадки (люди вийшли - вийшли в - як в мікроавтобусі). Їжа - це шматочок торта і соку. До речі, влітку через сильні вітри, великі літаки не літають в Сокотра - вітри настільки міцні, що вони просто відбиваються.

Це в кабіні. До речі, на зворотному рейсі з Сокотра, я попросив в кабіну і знімав зліт! Це ебать враження!

711584

Під час проміжних посадок ви зможете виходити «свіження свіжого повітря».

2859.500 р.

Тепло на острові страшно! Я купив сонцезахисний екран в Санаї з фактором 100! Американський крем. Не допомогти! шкіра спалюється. Отже, якщо ви йдете там, обов'язково візьмуть довге взуття.
Давайте перейдемо. Дерево дракона ... Ендемік ... Тут ви побачите тільки коронку знизу. Вона сказала, що це дерево не росте в будь-якій точці світу. Місцеві жителі збирають смолу цього дерева, суху і (в основному діти) продають 100-грамовий пакет для 500 реальних. Ось близько 60 рублів.

Там сам Дракон Дерево. Цей зразок є найстарішим і найбільшим на острові. Це дерево навіть можна побачити на Ємені монети.

Острів Сокотра - це своєрідний Мартинський пейзаж. У будь-який час ви подивитеся, є дивовижна краса. Ви можете просто посидіти на землі, подивитися і “закинути” мозок.

Добро, що наша цивілізація ще не досягла Сокотра. Примордійна, приглушена природа...
Підставка в середині диких... Я не хочу говорити... У 2 тижні я не бачив жодного літака в небі ... не єдиний корабель в океані.

Сонце наповнює горизонт навколо 6 п.м. океан стає дійсно крутим. Заощаджує витяжку, спекотний чай заварюється нашими місцевими друзями.

Єдиний готель на острові належить до нефритю колишнього президента. Вода тепла і холодна. Тиск в душі дуже слабкий. Але є кондиціонер і вентилятор на стелі. Вартість нічного перебування становить $60. Але на в'їзді є такий різнобарвний охоронець з Калашніковим.

Наші драйвери. Calm і untalking Ghanem (ліворуч) і життєрадісний і balagur Ahmed. Хороші хлопці. Я запитав, як старий Ганем. Відповідає - близько 30-32 ... Виявляється, що Сокотрійці не знають точно, як старі, вони і не святкують іменинників.

Пляшка дерево

Хлопці продають вироби на шляху. Сумки містять кров дерева дракона (сушені)

Місцеві красуні

Ці єгипетські вулкани супроводжують нас по всій дорозі. Просто зупинка, сидять на прикус, вони тут.

Ще один спосіб використання головного шарфа. Вони кажуть, що це зручно - спина і ноги розслаблені. Це водій одного з наших автомобілів, Ahmed, до речі, також великий вентилятор жувального ката.

Дівчина з продажу дракона дерево кров

р.

Хлопці з найближчого села. Вони особливо радять бачити фотографії просто зняті. Вони навіть sang пісня slamming вбити і тиснути камені... Я відібрав свою продуктивність.

Наш перекладач Wael сказав, що для хлопчиків, і вони кидаються, як скальповані. Він виявляє, що «російська не має дітей і хоче прийняти одне з вас з ним». Як вони рани!!!!!!!

Це катання на ринку в Socotra. Продається кіт в кожному номері. Він зважується на масштабі і упаковується в звичайні сумки з целофану. Кіт не вирощується на Сокотра, він привозиться літаком з Санаї.

Наші T-34s все ще на острові. Правда вже іржавіє... До цього дня Ємен пам'ятають, як СРСР аномізував Ємен і тому дуже дружні до росіян.

Більше танків.

Це вид на вулицю (це одна) столиці Сокотра. Ми були на землі Cruiser. Автомобілі в основному імпортовані з Еміратів. Імпорт необов'язковий, а точніше коштує 10 (до!!!) доларів. Всі автомобілі без номера. Я запитав, "Чому?" "Чому?" Кожен тут вже знає один одного.

Габаритний зображення

З нами в готелі проживала ціла команда - фільм про водний світ Сокотра. Ми вилетіли з Дубаю, ціла площина. Навіть з портерами Шрі-Ланці. Ваше обладнання просто простір! Ну, це їхні речі.

Після години на човні ми допустили бухту Шуаб. Велике місце - тихий і незаймана

Ночівля - наметі. в наметі - спальний мішок і піна. Ви повинні мати фари з вами.

499.00 Р

Рибалки привозили нас на обід. Вартість одного лобстера близько $10. Дуже смішні гроші.

Це Shuab Bay.

Сонце в бухті. Ці човни використовуються піратами Сомалі.

Наша кухаря. Гарне приготування! Меню під час подорожі складається з лобстер, риби, козаків. Потрібні сказати, це всі свіжі і смачні. гарнір підготовлений рис, овочева суміш, квасоля. Для сніданку, вівсяного. Чай, кава, вода, соки, Пепсі (все це заспокійливе сам)

р.

Це водій нашої кухні, Алі. Його тітка з Об'єднаних Арабських Еміратів дав йому TOYOTA HILUX, на якому він почав заробляти життя, в той час як випадає з школи. Він сказав, що він повернувся в школу в рік, «наче мій Тітка сидить». До речі, він скинув прямо на маті, загорнувшись в лист. Вранці він сказав мені, як крабів перебігають над ним і приколів його з кіголями.

Дідусь живе в Shuab Bay. Він побудував себе кам'яним кутом і виглядає після пляжу. Його сини живуть в найближчому селищі. До речі, для відвідування бухти, вони стягують невелику плату від туристів.

Повернулися з бухти в день. На шляху назад ми познайомимося з блокуванням дельфінів — 100 штук (за нашими супроводами) Я взяв відео, тому немає фото.
Тримати.

р.

Він народився останнім часом.

Місця mesmerizing...

Місцеві хлопчики знову. Вони їдуть з пісочного дюна на зіткненні пластикових каністрів. Келофанові пакети кладуть на голову так, щоб пісок не падає і кисть від величезної висоти! Також знімається на відео, немає фото.

Одна з розваг місцевих хлопчиків полягає в тому, щоб приїхати до старого обіду з колеса.

Ми зупинилися на шляху до села для обіду, відпочинку. Ми зустрінемо) Дітям бігти босоніж без уваги до каменів і гілочок

р.

У нас є більярдний стіл. Уся тільки кози (і тільки до року), жінки не торкаються

Володарка в домашніх умовах. Вона має 9 дітей і фігури заточений !!! Направо можна побачити, як м'ясо вариться в великій сковороді (або що це називається).

Тримати. Вони бажали ближче до океану, але застрягти в маленькому піску. Пісок - це борошно, тому колеса нічого не чіпають. джип застрягає в піску. Це добре, що місцеві жителі допомогли...

Це не буде занурюватися в піску)

У верблюді з'являлися і пливуть деякі тонкі

У будь-якому місці лежить кістки морських тварин або риби. Може бути кит, можливо, акула, я не знаю.

Всі способи нагріву ... купується тільки в океані ... Тоді наші водії сказали, що поблизу оазису, що мали свіже озеро. Давай туди. Необхідно мити, замочити в воді. Я завжди думав, що якщо це не для Toyotas, ми не будемо там. Крусак, звичайно, суперавтомобіль для таких доріг.

Ось озер... Не зрозуміло, куди сходить свіжа вода, коли острів знаходиться посеред Індіанського океану. Свіже озеро в горах ... дивовижний ... і дуже хороший ...

Навігація

Навколо водойми виростають пальми. Фрукти потрапляють безпосередньо в воду і ці краби харчуються ними.

Габаритний зображення

Пляшкові дерева знову

Р

Діти з козаком.

Нещодавно на острові відкрився печера. Не пропустіть! Взяти екскурсію, зануритися в печеру.

Щоб побачити такий вид, потрібно спробувати дуже важко ... в спеку піднятися на гору, в печеру ... Підвище звичайної людини займає близько 1,5 годин. Не забудьте принести не менше 1 л води. Так ... температура повітря під час підйому становить близько 35 градусів Цельсій ... Це вид з входу в печеру в океан ... Займає дух

Ще один вид з печерного входу. Направо можна побачити, що я назвав Арк Ноя. Це правда? Ось ще один постріл.

Він ближче.

Давайте виходимо в... є кілька фотографій без коментарів - просто подивіться... Я бачив це вперше в житті.

р.

Детальніше

Р

Детальніше

р.

Детальніше

Це наше керівництво в печері. До кінця маршруту "до води" - не далі їздити. При запиті «Як довго це печера?» він відповів «Інфініту». Сонце: Я прогулявся з води ще 20 хвилин - немає кінця, ліктям з села прогулялася ще 30 хвилин - немає кінця. Це означає "Інфініту". Залізна логіка

Р.

Ця прашка піднялася до гороху, як якщо ходиться на преципітному асфальті. Він навіть не піт.) Що я не можу сказати про себе... Я не курю, але лазіння не легко. Але варто.

Це те, що я знайшов на вході в печеру. Дивитися, це ясно щось викопане. Здається, що це дерево стовбура. Хоча я перша думка - динозавр хребта)

Краби всюди...

Це ще дуже мало.

р.

Цікаве явище на цьому острові... На скелях є дуни абсолютно білого піску. У літні місяці тут продув вітер з океану.

Ось ми йдемо.

р.

Це те, що подорож був схожим.
З кожної поїздки ви не можете розмістити все в Япі. Але що відбувається, не лікуйте занадто важко.
6 листопада полетіти до Сейшель, щоб стріляти підводний світ (на GoPro3BE).
Я думаю, що це буде шанс поділитися з вами! Бажаєте! Хіба! Я зробив.

Джерело: