Іноземні знаменитості, які навчають православних

Том Ганкс.

Оскарження Том Ганкс, католицька церква, перетворена на православну віру. Рішення про запліднення у православних стеблах з другого шлюбу, коли Ганкс одружився актриса Рита Вілсон, який має болгарсько-грецькі коріння і є православним.

«Коли ви приїжджаєте до рішення у ваше життя, що потрібно одружитися і мати дітей, важливо на цьому етапі визначити духовну спадщину вашої майбутньої сім'ї», - розповідає актор, додавши, що його спадщина є грецькою православною. «Я одружився в тому ж храмі, де моя дружина була хрещена. У той же шрифті, як моя дружина. Це робить нашу сім'ю більшою, універсальною Церквою, говорить Том Ханкс, незважаючи на те, що він знає важливість і красу, здатну піти в храм і відобразити на важливі питання Православний запитує вас і відповіді на нього.

Дженніфер Аністон

Релігійна освіта відомого актора значно вплинула на її батько Яніс Анасакіс, православний християн з грецького Криту. Дженніфер часто відвідує церкву і робить пожертви на користь Преображення церкви, що належить до Патріархату Константинополя.

Давид Гахан

Лідер культової групи Depeche Mode David Gahan дотримується православних, оскільки він з'єднав своє життя з грецьким Jennifer Skliaz.

Джерело: