Банкси підкорили Нью-Йорк в місяць

Вуличний арт

Головний вуличний художник світу, британський банкезі, провів спонтанну виставку в Нью-Йорку. Всі Жовтень день в місті з'явився хоча б одна робота – це не тільки звичайний графіті, але і установки, акції і відеоарт. Діяльність банку привернула багато уваги від преса і звичайних Нью-Йорків - які іноді намагалися знищити твори вуличного мистецтва або, навпаки, почали заряджати гроші на перегляд.

Банксі також розмістили роботи на своєму сайті та інстаграмі, супроводжуючи деякі з них спеціально записаною псевдо-архітектурою – та ретельно залізом – аудіо коментарем; більшість з усього, «гід» плутався в ім'я гостя Briton, викликаючи його Bansky, потім Bambi. 31 жовтня у Нью-Йоркі відбувся запуск виставки-учасників. «Тапе.ру» представляє фото літопис Жовтого завоювання Нью-Йорка - день після дня.

Тут буде 40 фото.

2. "Чому мій Нью-Йорк акцент."

3. У

4. У Проживання Музика. Ця робота, як багато інших, йде в серію: Банки перетворюють ряд Нью-Йоркських графіті самостійно.

5. Умань

6. Жнівень

499 р.

7. Про нас Рідкі фізичні вправи для банкії в жанрі установки: він перетворив вантажівку в мобільний сад - з водоспадом, веселкою, метеликами. Аудиторський коментар на роботі нещастя: художник "Бамбі" повторює себе.

8. У Крім того, Банки, що займаються відеоартом: в роботі «Rebel Rocket Girl», Муджахіден стріляє Дісней літаючий слон Думбо.

9. Навігація

10. «Дійкий вирок, я цуце, здавалося б, глибокий, якщо він був підписаний в ім'я мертвого філософа». Плато.

11.

12.

13.00 р. Для фото цього графіті місцеві жителі збираються заряджати туристів $ 20 - відео про цей художник розміщений на сайті без коментаря.

14. "Фудування баранів." Зняти ван, який перевозив худобу за забій і примусив його плювати навколо м'ясної млина протягом двох тижнів - тільки тварини всередині були іграшки.

15.00 р.

16.00 р. Бетонна конфігурація

813734

17.00 р. 13 жовтня Банки провели гучну акцію місяця: він кладе лоток в парку, з якого він продала оригінальні твори, не розголошуючи їх авторство. Вартість полотна $60; тепер, що їх автор відомий, кожен цінується не менше $30,000.

18 років

19.00 р. Все, що ми робимо в житті, ввічливості.
«Сим людям критикують мене за використання, скажуть, примітивні джерела». Але ви знаєте, що? Ця ворожість тільки зробить мене сильніше, не ослабше, як Келлі Роуланд сказав на X-факторі.

20.

21. Під час тижня в обідній час з'явився склопластик Ronald McDonald, яке взуття було потерти для блиску живою особою.

853740 р.

22. Цей випуск вкладки «Нью-Йорк Пост» з редакцією «Кетч Банкси!» митець супроводжував гасіння підпису: «Я не читаю те, що я вірю в газетах. й

23.

24.

25.

Габаритний зображення

26.

27. Банки перетворили звичайну антілу в Державному острові в об'єкт кандитного мистецтва.

28.

29.

30. «Скопія великого Сфінкса Giza в пропорції 1 в 36, виготовлених з розбитих блоків корицю. Випивання копії весняних вод Аравії не рекомендується. Банксі грає з словами: Арабська весняна вода відноситься до обох ключових вод і подій так званої Арабської весни.

31. «Тогодні мистецтво скасовано через політичну дію. й

32.

33. Банкіси їдуть за смерть на поїздках. «Це смертний танець: художник відтворив реапер душі з турботою про те, що він мав талант.»

34. Банки запропонували власну версію слогана: «Г********, більше г*****.»

35. Банксі було відхилено редакторам. Банкізський критик збудував на місці Всесвітнього торгового центру, вежі Свободи. "Замініть його з кращим експонатом!"

Р

36.00 Р

37.

38. «Бакалність банальноїсть зла», полотно, вершкове масло. Робота банку була названа книгою мислителя Ганни Арендта, написаного на матеріалах дослідження Gestapo Adolf Eichmann. На пейзажі невідомого художника, графіті художник розфарбував нази сидячи на лавці. 1 листопада на онлайн-торгівлі за $ 615,000, гроші підуть на благодійність, яка допомагає бездомним і СНІД-клієнтам.

39.00 р.

40. Висловлення аудіо коментаря: О ... Це останній день виставки. І я щасливий сказати, що ми закінчили його на щасливій замітці. Найпоширеніший тип графіті в місті, який дав графіті в нашу епоху.
Що зробив митець цього місяця в Нью-Йорку? Не привертають увагу рецензентів. Він сказав мені: «Якщо тільки одна дитина була надихнула, щоб взяти на себе баню фарбою і пофарбувати щось, це буде розчарування, навіть статистично, враховуючи, скільки роботи я кладу. й

Банкізія стверджує, що мистецтво повинно жити серед нас, у громадському просторі - спровокувати дебатів, висловити занепокоєння, створити і відірвати маски. Що, якщо часовий світ не є вуличним мистецтвом, але, навпаки, всі попередні історії мистецтва, коли картини були вішані в церквах і установах? У світі ми живемо вже регулюємо, візуально не менше, за дорожніми знаками та білбордами. Може бути з причини. Може бути, ми хочемо жити в світі, виготовленому з мистецтва, не просто прикрашений ним?

Дякуємо за відвідування виставки.

Всі

Джерело: