Як передмова
Бампер - це енергозберігаючий пристрій автомобіля (у разі впливу світла) у вигляді бруса, розташованого в передній (часто і позаду). Бампер є своєрідним буфером. Вікіпедія
Це зима. Я їздию спокійно через вечірне місто, дороги слизькі, я не їздию багато. Експедиційний автомобіль - гальмівний. Я не зупиняюсь. Але після зупинки я помітив, що автомобіль все ще трохи рухається. Розсилка. Розсувна дорога. У будь-якому випадку, я зхопився на нього і я вдарив бампер. Це легко. Дитячий, в цілому. Що тут...
Людина стрибала з автомобіля, все червоне з гнівом. Очікується пошкодження у вигляді ледь помітного кота і давайте жито. Все матове. І я маю великий, важкий автомобіль - семи-місний SUV, я думаю, що себе: людина, що ви живете? Якщо була реальна аварія, то твої нексії будуть повернені, або це тріфле. Але людина не зупиняється, всі мої родичі запам'яталися. Бампер втирає, як струганий ліктя, дивиться на щось там. Все про живопис зараз. Кисть.
Але бампер є те, що потрібно взяти такі дрібні удари на себе. Я чую в Європі, це не так само, щоб пофарбувати їх до тих пір, поки вони остаточно струшують. Паркувальні лоти невеликі, тому бампери перетирають один одному.
"Фоол, ви людина" - дав йому готівку для бампера і зліва. Нервами дорожчі.
Чи є які люди? A fucking подряпин на a fucking bumper є божевільна вбити тебе. Чи є автомобіль основним значенням життя? Не варто купувати такі дорогі іграшки. Не буде нервів...
Джерело: