584
Як я був гостьовий працівник-3
01. Мар Нагадуємо вам про ситуацію. Зимовий ранок в горах Узбекистану. 2.01.10 Р
р.
02. Подорожники.
03.03.2014 р. Жінки екзотичні. Судячи за видами аксака і мого працівника... Немає коментарів.
04.03.2014 р. І ось насправді російський місто. Перегляд з вікна комірки.
05. У Внутрішній вигляд. Ситуація полягає в тому, щоб покласти її злегка, Спартан.
06. У Для цілей особистої гігієни ванна була привезена і зібрана з РФ. Як завжди, у нас є перероблена вишня, і ми зробили її кілька разів.
07. Мар Тим не менш, прибанник став «Культурним бізнес-центром» російського міста. У басейні знаходиться басейн. малюнки завжди на правому коліні з лівою рукою.
Р
08. У. Одна з заходів на місцевому CDC.
09.03.2015 р. Після кела барбекю ... потрібно відпочивати ... на таті.
10. Ми навіть отримали ялинку на Новий рік! Де було знайдено в горах Узбекистану?
11. Підготовка до святкування Дня Перемоги!
12. Набір інструментів. Ліворуч спікерів – моє вікно.
13.00 р. Ну, тут партія. До акомпанементу Узбекської Вії, російської танці.
14. Китайські товари дивляться на світло. «Баби хосак». Яка картина пам'яті.
15.00 р. Продигал кіт приніс кошеня. Я був в шафі. У сумці російського фахівця. Як він пішов... Я приніс 8 кошеня. Не можна зібрати більше 3 одночасно! Ось вони. Тісто Узбек kotes!
16.00 р. "Що ви працюєте російською мовою!"
17.00 р. Активний відпочинок. Місце Miraki. Що я можу сказати? Небо!
18. Гірська річка. Покинути джакузі і масажистів! Половина години насолоджуючись себе, відпочиваючи ноги на скелі. В іншому випадку це буде.
19.00 р. Проста закуска, зібрана в 20 метрах від їжі.
20. Місцеві хлопці, барбекю організувати в будь-якій точці світу! Ми захищаємо нас.
21. Хойпок. Святе місце. Фото показує кладовище і мечеті. Тисячі років від порід збити навесні. 100 л за хвилину. Для професіоналів. Вода насичена сірководцем! Смелл! Всесоюзний курорт (була), лікувальний грязь відомий по всьому світу!
22. Оздоровчі процедури. Так, він не нижня білизна. І все ебать в грязі!
20
23. Що лікування без dadrahan?!
доб.
24. Я і Руслан. Він талант! Я був депутатом. Життядовий друг.
Габаритний зображення
25. Ми святкуємо день. Карші. Ресторани 200 км від шахти.
26. Узбецькі хроби Руслік. Два тижні пошиття.
27. Я колись згадав у постах, які я жив у Узбекистані як дитина. Так, дійсно! У Самарканді. Після дня Русліка вони переїхали в Самарканд. Ми обрали скромний автомобіль.
28. Для тих, хто не знає. Дорога 200 км по Узбеку пустелі, лімузином, з баром і кондиціонером легше перевозити, ніж в автобусі. Перевірити творчість. На підлозі, килим і лінолеум.
29. Школа 7. Вивчився з сортів 1 до 9.
30. У цьому дворі я провів мій дитинства, від 4 до 15 років.
31. Останній мешканець Радянського Союзу 80 квартир. Згадуємо один одного. Для набряклого обличчя, будь ласка, не курка. Пити 4 дні поспіль.
32. Добрий день. Я повернувся після 33 років. Ще одна країна. Ще один світ. Я кричав.
33. І мапи цвітуть в горах. !
34. Красивий! Я повинен піти там на відпочинок! Я просто ручу. Яким буде пост – «Як я був реенактором». Всі Злий його.
Джерело:
р.
02. Подорожники.
03.03.2014 р. Жінки екзотичні. Судячи за видами аксака і мого працівника... Немає коментарів.
04.03.2014 р. І ось насправді російський місто. Перегляд з вікна комірки.
05. У Внутрішній вигляд. Ситуація полягає в тому, щоб покласти її злегка, Спартан.
06. У Для цілей особистої гігієни ванна була привезена і зібрана з РФ. Як завжди, у нас є перероблена вишня, і ми зробили її кілька разів.
07. Мар Тим не менш, прибанник став «Культурним бізнес-центром» російського міста. У басейні знаходиться басейн. малюнки завжди на правому коліні з лівою рукою.
Р
08. У. Одна з заходів на місцевому CDC.
09.03.2015 р. Після кела барбекю ... потрібно відпочивати ... на таті.
10. Ми навіть отримали ялинку на Новий рік! Де було знайдено в горах Узбекистану?
11. Підготовка до святкування Дня Перемоги!
12. Набір інструментів. Ліворуч спікерів – моє вікно.
13.00 р. Ну, тут партія. До акомпанементу Узбекської Вії, російської танці.
14. Китайські товари дивляться на світло. «Баби хосак». Яка картина пам'яті.
15.00 р. Продигал кіт приніс кошеня. Я був в шафі. У сумці російського фахівця. Як він пішов... Я приніс 8 кошеня. Не можна зібрати більше 3 одночасно! Ось вони. Тісто Узбек kotes!
16.00 р. "Що ви працюєте російською мовою!"
17.00 р. Активний відпочинок. Місце Miraki. Що я можу сказати? Небо!
18. Гірська річка. Покинути джакузі і масажистів! Половина години насолоджуючись себе, відпочиваючи ноги на скелі. В іншому випадку це буде.
19.00 р. Проста закуска, зібрана в 20 метрах від їжі.
20. Місцеві хлопці, барбекю організувати в будь-якій точці світу! Ми захищаємо нас.
21. Хойпок. Святе місце. Фото показує кладовище і мечеті. Тисячі років від порід збити навесні. 100 л за хвилину. Для професіоналів. Вода насичена сірководцем! Смелл! Всесоюзний курорт (була), лікувальний грязь відомий по всьому світу!
22. Оздоровчі процедури. Так, він не нижня білизна. І все ебать в грязі!
20
23. Що лікування без dadrahan?!
доб.
24. Я і Руслан. Він талант! Я був депутатом. Життядовий друг.
Габаритний зображення
25. Ми святкуємо день. Карші. Ресторани 200 км від шахти.
26. Узбецькі хроби Руслік. Два тижні пошиття.
27. Я колись згадав у постах, які я жив у Узбекистані як дитина. Так, дійсно! У Самарканді. Після дня Русліка вони переїхали в Самарканд. Ми обрали скромний автомобіль.
28. Для тих, хто не знає. Дорога 200 км по Узбеку пустелі, лімузином, з баром і кондиціонером легше перевозити, ніж в автобусі. Перевірити творчість. На підлозі, килим і лінолеум.
29. Школа 7. Вивчився з сортів 1 до 9.
30. У цьому дворі я провів мій дитинства, від 4 до 15 років.
31. Останній мешканець Радянського Союзу 80 квартир. Згадуємо один одного. Для набряклого обличчя, будь ласка, не курка. Пити 4 дні поспіль.
32. Добрий день. Я повернувся після 33 років. Ще одна країна. Ще один світ. Я кричав.
33. І мапи цвітуть в горах. !
34. Красивий! Я повинен піти там на відпочинок! Я просто ручу. Яким буде пост – «Як я був реенактором». Всі Злий його.
Джерело: