700
Німецька вантажівка
Так давайте старт.
Отримайте 5:30.
Спочатку потрібно стакан кави.
З самого ранку, всі ми повинні кинути їх в машині.
Додано до [mergetime]1383466029[/mergetime]
І ви можете піти, компанія розташована в Люксембурзі, там і їжі.
Але на кордоні ви повинні піти на стоянку, є щось відсутній на дорозі.
р.
Ціни на паливо в Люксембурзі є одним з найнижчих в Європі, тому завжди є величезна станція газу на кордоні.
5. Умань
Змішані куплені.
Війна кінь чекає.
Хоча і бойовий кінь і проект коня.
Ось ми йдемо.
Я не встиг заправити в п'ятницю, тому я повинен зупинитися на АЗС.
Ви повинні сказати мені, скільки дизель ви покласти в.
А тепер для завантаження, до міста Триер. Дорога проходить через місто Wasserbilig.
(Люмбург) Ви рідко побачите більше АЗС.
6782.51
Детальніше
557184
Зараз я збираюся бути відвантаженими сигаретами до Бельгії.
Склад, вантаж готовий і чекає на мене.
р.
Я не водія.
Р
Добре, при цьому я навантажений, ви можете всебічно займати шлунок, легенів і голови.
Навігація про те, куди піти.
Нічого цікавого на шляху. Дорога.
12:30 до 18:00 Прибув, але сказав, що 5-10 хвилин. Я закінчився чеком на годину.
, Україна
Під час очікування повідомлення від невідповідностей прийшли, завантажені на тій же фірмі, не перевантажені в домашніх умовах.
Я спить там. Так, це Бельгія малюка. Весь процес розвантаження і завантаження займає 5 годин 30 хвилин.
Зараз ми не говоримо про будинок, я залишаю Бельгія. Віньєти вже завтра. Так, залийте на підлогу і перейдіть.
Але в Брюсселі вилетів перед кільцем, тому він підняв його заспокійливу підлогу, і повільно кинувся в рух.
Натюрморт...
Нема в очах.
Так, коли він надходить.
Додано до [mergetime]1383466993[/mergetime]
Ну, прокинувся джем руху, тепер він повертається до максимуму, і вже вечір прийшов і час працює, так що давайте перехоплення колеги.
Ну, прокинувся джем руху, тепер він повертається до максимуму, і вже вечір прийшов і час працює, так що давайте перехоплення колеги.
Все над кордоном.
Я не збираюся додому, тому пара бджіл і трохи кіно і сну.
Додано до [mergetime]1383467185[/mergetime]
ПС. На ніч, з невідомої причини піч відключився, в -5 вони прокинулися не на всіх Camilfo.
Це мій перший пост в LA я сподіваюся буде цікавим.
Будь-який може бути злий.
Джерело: http://
Отримайте 5:30.
Спочатку потрібно стакан кави.
З самого ранку, всі ми повинні кинути їх в машині.
Додано до [mergetime]1383466029[/mergetime]
І ви можете піти, компанія розташована в Люксембурзі, там і їжі.
Але на кордоні ви повинні піти на стоянку, є щось відсутній на дорозі.
р.
Ціни на паливо в Люксембурзі є одним з найнижчих в Європі, тому завжди є величезна станція газу на кордоні.
5. Умань
Змішані куплені.
Війна кінь чекає.
Хоча і бойовий кінь і проект коня.
Ось ми йдемо.
Я не встиг заправити в п'ятницю, тому я повинен зупинитися на АЗС.
Ви повинні сказати мені, скільки дизель ви покласти в.
А тепер для завантаження, до міста Триер. Дорога проходить через місто Wasserbilig.
(Люмбург) Ви рідко побачите більше АЗС.
6782.51
Детальніше
557184
Зараз я збираюся бути відвантаженими сигаретами до Бельгії.
Склад, вантаж готовий і чекає на мене.
р.
Я не водія.
Р
Добре, при цьому я навантажений, ви можете всебічно займати шлунок, легенів і голови.
Навігація про те, куди піти.
Нічого цікавого на шляху. Дорога.
12:30 до 18:00 Прибув, але сказав, що 5-10 хвилин. Я закінчився чеком на годину.
, Україна
Під час очікування повідомлення від невідповідностей прийшли, завантажені на тій же фірмі, не перевантажені в домашніх умовах.
Я спить там. Так, це Бельгія малюка. Весь процес розвантаження і завантаження займає 5 годин 30 хвилин.
Зараз ми не говоримо про будинок, я залишаю Бельгія. Віньєти вже завтра. Так, залийте на підлогу і перейдіть.
Але в Брюсселі вилетів перед кільцем, тому він підняв його заспокійливу підлогу, і повільно кинувся в рух.
Натюрморт...
Нема в очах.
Так, коли він надходить.
Додано до [mergetime]1383466993[/mergetime]
Все над кордоном.
Я не збираюся додому, тому пара бджіл і трохи кіно і сну.
Додано до [mergetime]1383467185[/mergetime]
ПС. На ніч, з невідомої причини піч відключився, в -5 вони прокинулися не на всіх Camilfo.
Це мій перший пост в LA я сподіваюся буде цікавим.
Будь-який може бути злий.
Джерело: http://