761
Зимова роялька в Канаді
Зима рибалка вже давно захопила, але це все біля Мурманського і Санкт-Петербурга, а потім, один раз в Канаді, ми вирішили виглядати і порівняти, де краще. Ми придбали ліцензію від канадської шини і пішли. Правила тут строгі, для кожного озера власне, зловити більше п'яти штук - дрібно, зловити заборонений бульб форель - неприємності такі: автомобіль можна взяти, конфіскувати, включаючи всю властивість в машині. На квадроциклах прибувають спеціальні патрульні офіцери, прибувають на квадроцикли, сноуборди і просять документи, оглядові намети, вагони. Спирт також неможливий, він не завжди зупиняє когось, але для нього відмінно підходить.
В цілому ми відвідали кілька озер.
Це як канадці кладуть спеціальні зимові намети, грунт або плити поставляються всередині, вибір великий.
27 зображень.
Джерело
Тут на Ланцюжкові озера, лов було невеликим, 5 форель, дуже смачним, спеціально вирощеним, рожевим.
Наша кішка не оцінила її.
Наступні вихідні з друзями мексиканки пішли на Гост-Лейк, тут це було чудово, краса, але ловець знову був невеликий 5 нашої риби і ніхто наших друзів, незважаючи на те, що вони мали бюнт дорогих рибних ловців і особливий сонар, ми подивимося на екран: показує, що правильні школи риби плавають нижче і минуле :
Це ми в автомобілях прямо на льоді, товщина льоду становить близько 3-5 місць
до 1 2 3 4 5+
Ось цей фантастичний лід.
р.
На льоду пливуть люди вітрильника.
Красивий, Сонячний.
ці отвори
(Р)
вся в соку
Канадський Карибський басейн на заході
Через безліч почуттів краси деякі люди лежать на льоді.
Ми йдемо в темряві.
р.
На шляху до наступного озера Спрей в Банф
озер
Засніжені, одягаємо намети, ті ж друзі з букетом дорогих дзвоників і сніжок.
630
Це близько 8:00 до 20:00, найхолодніші речі зазвичай від 7 до 12:00, до години, потім тільки близько п'яти починається згортання. На цій озері знову форель і біла риба. Тут ми половили рідкісну удачу в житті (це скажемо) величезний близько метра форелі, але кожен, хто був поруч, почав грінитися, що потрібно було випустити інакше патруль прийде, і було б неприємностей, довелося випустити жорсткий з мого серця, ми сказали, що ми повинні з'їсти його швидко, ми мали все і пани і плитка, тому що вони б реконструювати тіло на залишках риби?
16
Чоловіки їдуть собаки за $40 три кола навколо великого озера
В цілому лов було знову невеликим 10 дрібних форель, друзі мають один форель.
все, що залишилося злову
9657051р.
Тоді погріли в гарячі джерела, що чудово! +40 у воді і голові в холоді - 10, хропіння червоні, добре!
Це зловживання з іншого часу на одному озері.
І останнє озеро перка, особливо любили всі росіяни, очно дуже багато. У цей час ми були в іншому підприємстві, хлопці зловили шматки 20 очок (повідомте про обмеження, це здається не більше 10), але російська збудливість не може бути зупинена на будь-який момент. Вони сіли до 8 п.м. після патрулювання, :) і без намету, в ясі вітер, це було близько -15
Це озеро схоже на наш.
за кордоном
В цілому результати, не скажуть, що вони були вражаючими, ми мали більший лов, але різні за якістю, хоча все на любитель. Я думав, що ще не можна порівняти, скрізь його плюси і мінуси.
Нарешті, це те, як ці озера виглядають влітку, в липні, в + 27 десь снігу немає, але це на півночі.
Самий літній краєвид, невелике місто на півночі, багато хто має свої приватні літаки (збірний)
159264
У мене є все, дякую вам, мої апології за погану якість деяких картин. Знімок екрана Spray Lake/
Не боятися взимку, вона має безліч переваг.
Джерело:
В цілому ми відвідали кілька озер.
Це як канадці кладуть спеціальні зимові намети, грунт або плити поставляються всередині, вибір великий.
27 зображень.
Джерело
Тут на Ланцюжкові озера, лов було невеликим, 5 форель, дуже смачним, спеціально вирощеним, рожевим.
Наша кішка не оцінила її.
Наступні вихідні з друзями мексиканки пішли на Гост-Лейк, тут це було чудово, краса, але ловець знову був невеликий 5 нашої риби і ніхто наших друзів, незважаючи на те, що вони мали бюнт дорогих рибних ловців і особливий сонар, ми подивимося на екран: показує, що правильні школи риби плавають нижче і минуле :
Це ми в автомобілях прямо на льоді, товщина льоду становить близько 3-5 місць
до 1 2 3 4 5+
Ось цей фантастичний лід.
р.
На льоду пливуть люди вітрильника.
Красивий, Сонячний.
ці отвори
(Р)
вся в соку
Канадський Карибський басейн на заході
Через безліч почуттів краси деякі люди лежать на льоді.
Ми йдемо в темряві.
р.
На шляху до наступного озера Спрей в Банф
озер
Засніжені, одягаємо намети, ті ж друзі з букетом дорогих дзвоників і сніжок.
630
Це близько 8:00 до 20:00, найхолодніші речі зазвичай від 7 до 12:00, до години, потім тільки близько п'яти починається згортання. На цій озері знову форель і біла риба. Тут ми половили рідкісну удачу в житті (це скажемо) величезний близько метра форелі, але кожен, хто був поруч, почав грінитися, що потрібно було випустити інакше патруль прийде, і було б неприємностей, довелося випустити жорсткий з мого серця, ми сказали, що ми повинні з'їсти його швидко, ми мали все і пани і плитка, тому що вони б реконструювати тіло на залишках риби?
16
Чоловіки їдуть собаки за $40 три кола навколо великого озера
В цілому лов було знову невеликим 10 дрібних форель, друзі мають один форель.
все, що залишилося злову
9657051р.
Тоді погріли в гарячі джерела, що чудово! +40 у воді і голові в холоді - 10, хропіння червоні, добре!
Це зловживання з іншого часу на одному озері.
І останнє озеро перка, особливо любили всі росіяни, очно дуже багато. У цей час ми були в іншому підприємстві, хлопці зловили шматки 20 очок (повідомте про обмеження, це здається не більше 10), але російська збудливість не може бути зупинена на будь-який момент. Вони сіли до 8 п.м. після патрулювання, :) і без намету, в ясі вітер, це було близько -15
Це озеро схоже на наш.
за кордоном
В цілому результати, не скажуть, що вони були вражаючими, ми мали більший лов, але різні за якістю, хоча все на любитель. Я думав, що ще не можна порівняти, скрізь його плюси і мінуси.
Нарешті, це те, як ці озера виглядають влітку, в липні, в + 27 десь снігу немає, але це на півночі.
Самий літній краєвид, невелике місто на півночі, багато хто має свої приватні літаки (збірний)
159264
У мене є все, дякую вам, мої апології за погану якість деяких картин. Знімок екрана Spray Lake/
Не боятися взимку, вона має безліч переваг.
Джерело: