терористичний

19 зображень

2 зображень

Це сам тероріум. Я хотів би запитати вас для малювання сова ... Але він зробив його до того, як він міг бачити його, і він був написаний в листи.
У стійці «вирізати скло» зі скляної промисловості придбали скляні кліпи до замовленого розміру (якщо хтось цікавиться, я можу дати розмір, але це не важливо, тому що уява не обмежена)
Він також купив звичайний прозорий герметик, який приклеїв цей диво.
Всі краї зрізалися бруском для заточування ножів (поставляючи з часів СРСР), навіть дуже красивими, округлими краями виявилися.
Далі маркер позначив розміщення всіх деталей. Тонкий шар спирту знежирює всі робочі поверхні)
Звичайний герметик пістолет, повільно приклеєний всі деталі (Я спробував гарячого пластику, погано тримає скляні поверхні). Він чекав дня до повного заморожування.
На базарі було придбано 2 меблеві штори, кисть цікавого дизайну і невелика дверна ручка) приклеюються до герметика.

3 фотографії

Це, як це у відкритому доступі.

4 фотографії

Я купив трохи липкого паперу, щоб прикрасити кути.

5 зображень

І ось кисть -- відкрита.

Габаритний зображення

6 зображень

... закрити

7 зображень

А меблеві штори. Не потрібно свердлити!

8 зображень

Вентиляцію було питання про те, що вентиляцію було запропоновано лише свердлити отвори, але після того, як було здійснено покупка.
Ось що це сталося для створення вента:
30х100 Сітка (покуплена в наявності)
2 м алюмінієвої пластини (2 см широка) - чесний на роботі
Металеві ножиці - купили нові, будуть корисні в господарстві
Пастичі - Я знайшов старий в клітку
Рулетка – для точності вимірів очей
Газета безцінна!

9 зображень

За допомогою інструментів і деяких матері це диво відбулося.

10 зображень

Який ергономічно об'єднаний з пристроєм все-таки однаковий герметик

, доб. 5

11 зображень

Надмірний ущільнювач був видалений ножем, ніжками в відбиття промивається, нігті підстрижені: Р

12 зображень

відкритий

13 зображень

І тут тенант був куплений на виставці і жив у пластиковій коробці. Зварена дочка побачила його, назвав його ПУФ, і почала називати це диво.

14 зображень

Я вирішив запустити всю руку.

15 зображень

До речі, це його перша задня з коробки до поверхні.

16 зображень

В той час як ріжучий ПУФ; Краї оселі акуратно скотчалися, кокосові гойдалки розміщені всередині, які ми були обладнані для придбання вихованця і пари кокосів, придбаних на ринку і з'їдають вагітною дружиною.
Всередині він прикріпив червоною діодною стрічкою з 3 ліхтарями (за умови, що павуки не бачать червоного світла) до стелі до півку в темряві часи, коли він більш активний.
Замість трансформатора я знайшов старий зарядний пристрій з телефону матарола, хоча напруга менше необхідного, але є достатньо ліхтарів для такого номера.
Ще один варіант пити з коронки, але це буде працювати.

17 зображень

Виготовлений тестовий пробіг тенанту в новому хору, так як він відразу підійшов під кокосом і пристінив виходу: R
Не доторкнувшись, нехай йому жити

р.

18 зображень

Це те, що пристрій виглядає як з іншого кута.

19 зображень

Це все. Загальний вигляд житла, павук сходить в ніч і активно хунтує, червоне світло не турбує його, головне - кинути жертви в час для їжі)
Я зробив, я можу куркувати.

Джерело: