Подаруйте велосипедний провулок на велосипеді!

Після читання суперечливих коментарів на сайті Velokiev ми вирішили виїхати і захопити новий велосипедний шлях на проспекті Перемоги. Навіть перед тим, як познайомитися з ним, було зрозуміло, що на деяких точках не було складно приїхати - це просто неможливо. Таким чином, вони вирішили тренувати водіїв і пішоходів якомога більше, запускати їх правову асфальтову нішу.

Ми отримуємо в "старт" доріжки.
Як ми подивимося на це, речі не виглядають так погано. А коли ви відключаєте, люди бігають.

...

7111333

Ми приїдемо до тихого і порядного, щоб взяти більше місця і дати нам велике значення.
І починається справжня парад переможців в житті.
Знаходиться до фото всіх, але є вибір кращих мудок-переможців.

щебетати

Якщо хтось визнає свій автомобіль, привітання!

Посмішка)

...

Це заслуговує на особливу увагу )

... Це те, що велосипедний шлях виглядає на проспекті Перемоги (Київ) навпроти ЖК «Вікторія».

...

519752р.

І це було соромно. Коли намагатися взяти картину «в чолі», він перевертався на фари, а потім покрили обличчя своїми руками, розповідаючи нам, що «це триватиме до тих пір, поки не є автостоянка для водіїв таксі». З цією логікою ви ще можете паркувати на майданчиках, ви знаєте?

... А найцікавіше, що на нещодавно відреставрованому проспекті є шик. До залізничного вокзалу можна доїхати лише за 30 метрів. Немає, велосипедний шлях здається більш комфортним.

З людьми все було порівняно спокійно. Ну, як спокійно...
Просто приречена. Але все ж було б пояснити, що коли циліндрові колеги, загальна вага більша, і велосипед важче, так що для принаймні власної безпеки потрібно ходити на тротуар. Це особливо вірно з мамою. Дитина збирається боляче багато, цитлист. І так, тротуар є в два рази ширше, як пров. велосипеда - чому вони витягуються там, як магніт?

р.

Зауважте, що вони вільно ходити, де вони зручні, починають ембарраси і приховувати їх обличчя, коли ви фотографуєте їх.
Ururu, що захищаючи аудит.

...

...

Мама, навчити дітей правила, якщо ви не знаєте їх.

Одним з найбільш виграшних моментів велосипедного шляху є відрізок між двома чергами для мікроавтобусів, а потім і біотуалетами.

...

Дуже важливо побачити другулінії продавців, які висаджували їх плоди чітко на демаркованій частині пішоходу. Крім того, ми не встигли сказати нічого, відразу ж присуджуємо культурну демонстрацію.
Тим не менш, ентузіазм дівчини був достатній для короткої пари секунд, потім Gulchatai shamefully намагався приховати її обличчя і пішов до інших продавців.

Взяти картину, як я леді.

...

...

До речі, у нас є багато часу. Наступний пункт буде майже любити ноти на вітрове скло. А хто, крім того, ми серце, пояснить водіям тонкощі призначення велосипедного шляху?
А ще з нас такі серця пройдуть там, чим більше промінь знань ми доведемо до цього темного царства.

Вентилятори велосипеда, не забудьте тренувати інших - їздити на велосипедному шляху! :

У мене все. Фото і супроводжуючий текст (з моїм кількома коментарями) є мій cyclist друг, на фото я сам. Зачекайте продовження ). Це буде весело.

Джерело: