Двоповерховий будинок, в одному сезоні

Кожна людина повинна робити чотири речі в житті: Посадити дерево, підняти сина, будувати будинок і покласти його на все в Інтернеті.
Сьогодні я хочу розповісти вам, як ви можете побудувати двоповерховий будинок на півроку.
Так, мій дорогий, запасайтеся чіпсами, терпінням і... Давайте!

Картина буде більше 200 шт. Я відповіла всі питання після закінчення.
浜у 涓 蹇

Передмова:
Минулого року моя дружина і я забрав відчайдушний крок. Необхідно було поліпшити умови життя, для трьох дітей, всіх гетеросексуалів, як один відомий сатирист сказав. І ми все одно хочемо жити в тиші, миру, в окремому, щоб говорити, приміщення.
Ми продаємо в престижну площу і придбали невеликий будинок в місті.
Два 47 кв.м. (26 кв.м.), пішли на 3 млн. рублів.
Будинок було знайдено 2100. Потім введено в будівництво залишки.
Небагато землі, але є всі комунікації, центральна вода, опалення також центральна, електропостачання від проводів, а резервуар під каналізацією вже викопується на 12 куб. м. Я не хочу жити.
Єдине, що не влаштувало нас радянським ремонтом і житловою площею 65 кв.м. Не буде достатньо, ми вирішили і почали знищити все до землі!

Будинок виглядає просто, як тисячі побудованих в Радянському Союзі

3. У

4. У

перший

6. Жнівень

7 ... після чого очищаємо площу від будівель

8. У Вибачте мене за хвилину :
Вони почали розірвати всередині. Це була плита.

9. Навігація Моя дочка допомогла.

10. Було прийнято рішення використовувати технологію каркасу як найдешевший і найшвидший.

Двоповерховий будинок, в одному сезоні (доб. 3)

11. Стіни гаража і будинку нерівні, довелося зробити відступи і заповнювати їх пилкою.

Двоповерховий будинок, в одному сезоні Р

12 ... в середньому близько 10 сантиметрів

13.00 р. Одна стіна готова. 1 день роботи над

14. Встановити пастки і другу стіну

15.00 р. В той час як все виглядає досить пишно і гойдалки вітер

16... зверху ми також захоплюємо пару дощок.

17.00 р. Це нова вхідна група. Вхід буде з двору. Однак старий вхід не знімається, це призведе до технічного приміщення.

18 років Внутрішній вигляд. Закріплюємо каркас до будинку в армованих куточках. Всі порожнечі згодом будуть заповнені шматочками м'яти

19.00 р. Тут буде виготовлений вхід до старого будинку

Двоповерховий будинок, в одному сезоні р.

20. Між будиночком і каркасом порожнечі до 30 сантиметрів. Вони також заповнили пилкою корицею і шматочками норвят, щоб мишей не запустив :

21. Ми починаємо закривати ванну. О, Я заготів, щоб розповісти вам. З гаража я зроблю сауну і лаунж на 50 кв.м :

22. Я не можу дозволити собі найдосвідченіші Tajiks. На дахах працює 10 років.

23. Робота дорогий, але вдалося погодитися на 500 рублів метр. Всім не було грошей. І я не даю їм :

24. Для того, щоб вони змащувалися стельою і родзинкою. Деякі речі повинні бути перероблені і посилені.

25. Вони роблять це швидко. Робота від 8am до 22am

26. Дошки 150х50 виготовлені. Я не був. Потрібно зробити їх парними дошками, так як проміжок 4.5 метрів. Незважаючи на те, що на них практично немає навантаження, але запас безпеки завжди повинен бути.

27. Ви не можете це зробити! Потім він зшивається додатковими дошками на боці і розвантажив рафтери, що робить розтяжки на стінах.

28 мар Кілька деталей про каркас. Він не є традиційним канадським, ні американським. Це більша суміш технології. Звичайно, є багато суглобів, ніг в основному всі технології.

29 перегляд вулиці

30. Займав шестиметрові дошки. 150х50 природна вологість. З початку будівництва в травні дошки ще взимку, висихають. Але розмір прогулявся дуже сильно, особливо в товщині.
На фото: схема промивається для вікна гілочки.

31. Ригельні отвори вікон і дверей виготовляються однаково з подвійної дошки. Корисно викласти колодку між ними. Я не зробив цього, тому тріщини, потім повинні бути піновані.

6916569

32. Другий поверх закрито. дошка 200х50 в 60 (59) сантиметри під утеплювач

562284

33 Зверху. У місцях відкриття є подвійна дошка і спеціальне взуття для дощок. Краще зробити ще три дошки

Двоповерховий будинок, в одному сезоні 96

34. На фоні будівлі продовжують зламатися. Я взяв 5 камазових дошках. Я дуже даю людям для дерми. Він використовував зламану цеглу для сміття.

35. Хлопці копають день і ніч :

36.00 Р Покрівля старого будинку. Ми порушимо найближчим часом. Не дощ. Нагадуємо, що ми живемо там з усіма речами.

37. Пришиваємо стелю першого поверху, покладемо на неї мотузку для звукоізоляції і нагріву по краях анексу. Я використовую SML (Glass Magnesite Sheet) для подачі. Не горить, не вологий, не гниття, але жахливо крихкий.

38. Це перекриття каркасної анекси, між старим будиночком і гаражною ванною. Розмальовані листи 10MM SML. Я хотів, щоб дати їм на стінах, але вони не тримають гвинти і легко розірвати навіть своїми руками. Потім переїхала в OSB-3 0.9 ММ

39.00 р. Вид банної мансарди. Ще не усунені суглоби на опорній системі

40.

1 час Не робити це.

42. І так теж. Навантаження йде в центр перекриття, і повинна бути навпаки до стін. В цілому трикутник на іншій стороні.

43. Збираємо стіни другого поверху. Виявляється панель довжиною три метрів і шириною по половинці. Ви можете підняти три людини, якщо немає вітру.

44. піднімається панель на одну сторону. Це тимчасовий укошин.

487232 р.

45. Сама річ з іншого боку. Ми кладемо внутрішню стіну останні!

46. Один день роботи, другий поверх готовий!

47. Пошук по сайту

вул. 48.

3610Р. 4200Р.

49.00 р. Перерва на дах старого будинку. 5000 рублів і півдня роботи трьох Tajiks

Двоповерховий будинок, в одному сезоні , Україна

50.00 р. З перекриттям другого поверху було б здійснено. Рівень анексу і старого будинку відрізняється.

51. Використовуються старі колоди, вони настільки сильні, що axe bounces!
У вас були три способи вирівняти!
Журнали, розміщені на кінці і фіксуються кронштейнами

52. Тут використовуються колоди і дошка 200х50.

53. Або всього 200х50 дошки кріпляться за допомогою болтів, брекетів і такої матері!
У нижній частині є капітальна стіна, тому не потрібно відхиляти зусилля. Просто плоска поверхня.

54. Пиріг техніки :
Для смарт-людей: колоди 6.5 м, товщиною 30 сантиметрів, 2 м, тримати 500 кілограмів на квадратний метр.

55. Кіт вже любить його. Після міської квартири він має рай!

56.00 р. Міцність тесту :

57.00 р. Перекриття - дошка 200х50 через 60 (59) сантиметри, з стрибками, 2 м (1.99) розміри під м'ятою.

58. Ось ДВП на дно. Як ви можете помітити, різниця 50-70 сантиметрів між першими та другими поверхами. Це вентильований простір для видалення пари з підлоги. Для цього будуть надані вентилятори і вентилятори гриля.

Джерело: