Просто трохи переднього ...

6 листопада 1943 р. - день визволення Києва.

Звіт було знято 70 років після одного з найбільших воєнно-історичних реконструкцій битви Києва.

26 фото через alexcheban

2,2 км Привіт, мій дорогий мама! Я доповідаю, що сьогодні я живий і добре, я на фронті, знищивши німецьку бастарів і водіння їх захід. Ми вибираємо наші рідні міста і села, вільні наші батьки, мати, сестри та брати з німецької кошмари. У цій битві я продемонстрував, як українські сини борються за свою сакральну Батьківщину, сотні німецьких солдатів і офіцерів залишалися до мого підрозділу.

3. У Тепер ми в області фронтів, але поки не беремо участі в битвах, бо наш час ще не приїжджаємо. Цього разу використовувався для подальшої підготовки та розробки їх зброї та обладнання, щоб в бою виступати вміло і вміло. Команда налаштовує нам завдання, щоб досягти звання блоку охоронців, і ми маємо дані для цього.

4. У

5. Умань

Габаритний зображення

6. Жнівень Моя дорога мати, я пропустив будинок багато, але я буду звикнути до неї. Мама, надсилайте мені трохи пакету раз і кілька грошей, якщо у вас є одна. А папір і олівець, спробуйте якомога швидше.

7. Про нас Привіт, дорогі батьки. Привіт, брат і сестра. Я привітаю вас (не пізно) з 1 травня. Бажаю Вам успіхів у житті. Я пишу цей лист з лісу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я кажу вам, що я живий і добре, як ви бачили мене. За майже місяць я не отримав єдиного листа з дому.

р.

8. У

9. Навігація

10. Я просто повернувся з фронтових ліній і пишу вам під хвилюванням бою. Примітка смерті не торкається мене зараз і я не хочу вигинатися до кулі і оболонок. Це може бути смертельним, але ваше життя настільки незначуща, що ви не помітили багато. Правда, догляд за іншими, але вся справа принаймні попереду, не менше 10 км позаду.

р.

11.

12.

13.00 р.

14.

15.00 р. Я зараз в бою, живий і добре, як я бажаю тебе. 8 серпня я потрапив на гранатові фрагменти в голові, руці, правому стегні, ніжки і баточки, але все це неспроможність, я просто отримав трохи подряпини, тепер я відчуваю себе добре. На 25-му я отримав лист від Бориса, за який я подякував йому дуже багато, але я не можу відповісти на це - немає паперу, і я взяв цей листок і конверт, який я пишу вам від вбиваних Краутів, взяв Параблун, але дав його одному з хлопців, тому що боєприпаси погано.

16.00 р. Здрастуйте, дорогій Аня і дорогій дочці Галичка! Привіт, Тя і Мама. Я отримав лист. Учора маю свято: Я отримав два листи від вас, а потім з Федик з Іванова. Як я написав, збиваючи кулі і розрив шахт і оболонок більше, ніж мене. Якщо є ламка, здається, якщо щось відсутні. Я дуже рада, Anya, що ви і я вирощую милий скраб Галя. Я хочу, щоб подивитися на неї, грати з нею. Це було 7 місяців, оскільки я бачив її. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ви занадто, Анна, кожен день. Я пам'ятаю, як ми живемо і відпочиваємо разом. Ми знову зустрінемося.

17.00 р.

18 років

19.00 р.

20. Привіт, Мати! Я пропустив вас так багато, я пропущений додому. командир суворий і сильний, але ви можете вести переговори з ним. Наша детагментація вже підкорила пара важливих населених пунктів, захоплених німцями. У цих битвах ми втратили кілька солдатів, для яких ми завели.
Я думаю, що ви часто, мама, особливо до бою. Я не хочу, і я ніколи не бачу вас знову. Я часто сниться вас в білому пальто з ромашками, ви принесіть мені сніданок, акуратно посміхаючи, і блакитні очі блиску. Я сподіваюсь, що я повернувся з війни, і я можу поцікавити тебе і поцілунати тебе.

21.

, Україна

22. Я дуже радий дізнатися, що мої дорогі сестри не забули мене. Мій солодкий дівчина! Наша частина збивати Краути важко, як охоронці, а потім ми були на канікулах, і тепер знову вони будуть отримувати від нас на перший день.

23.

24.

25. Шановні друзі!
... Я волонтерів Червоної армії. Це трохи грубо. Я звик до цього. Все пішов право. Я вступила в медичну школу.
Настроювання прекрасною, хочу піти на фронт. Я вірю, що в той час, як це, ви не можете сидіти і грати в фольгу. Ви повинні заробити своє право жити.
... Я був в поле на п'ять днів. Кар'єра «з'єднання», стала з'єднанням: корисною можливістю їздити на коні. Вона протерла ноги в димі, але нічого. У мене є невеликий конопля, але я маю велике почуття задоволеності тим, що ви зробили. Наш відділ подякував команді за відмінну роботу.
Про нас Я даю згоду на те, що я скажу.
Поцілунки ви як жорсткий, жорсткий.
Картки будуть готові незабаром, я обов'язково надішле їх.

26. Моя родина! Я поцілунав вам все і hug ви всі. Я живий і добре, я відчуваю себе добре. Представляється іншим замовленням. Він знову був в папці. Я борюся добре. Так робимо мої товари. Про війну Очікується, що я приходжу після війни. Я поцілунав і послухати вас все.

р.

Джерело: