Азаркант - коротка плівка

Хай, кожен. Я хочу представити мій короткий фільм Азаркант. Азаркант був зроблений на чистому ентузіазму, в його запасний час на своєму домашньому комп'ютері. Я довго хотів працювати на щось в улюбленому жанрі космічної фантастики, але ми не знімаємо нічого, тому я вирішив зробити це самостійно. У відео ви можете знайти посилання на багато голлівудських фільмів, які я надихнув і подивився на отвори. Азаркант не виготовляється як коротка плівка, але як невеликий фрагмент великого оповідання.

Величезне космічне корабель, втрачене на краю Всесвіту. Всередині якого все мертве і забуте. Люди загинув довго і ніхто не розповість про те, що сталося тут. Уже старий робот, пілот якого також довгий мертвий, продовжує патрулювати нескінченні коридори і виконувати останню команду пілота. Але один день двері старого простору знову відкривають.

Дякуємо всім, хто допоміг: Арсеній Сичев, Артем Новіков, Євген Кревний, Василь Вікторов, Валерія Крижев – без них ця робота не була виконана.

Я сподіваюсь, що вам подобається. Дивитися в HD.
Доброго дня! [нек]

Rendered на комп'ютері - i7, 12 ГБ оперативної пам'яті, MSI N460GTX циклон.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Сценарій і режисер
Андрій Климов.

Музика композиторів і звукорежисерів:
- Арсеній Січев
- Артем Новіков

Анімація символів в деяких сценах:
- Євген Кревний
- Василь Вікторов
Валерій Кряжев

Представництво:
Scott Glassgold / IAM Розваги (p) 310.777.7500
Електронна пошта: scottglassgold@iamsports-ent.com