Люстра своїми руками

Після того, як час, ознайомтесь з просторами інтернету, я прийшов по фото оригінальної люстри в стилі хай-так. Він схожий на великий широкий обід, що складається з білих ідентичних кульок. Ці кульки дуже схожі на теніс для пінг-понг. І ось де я придумав ідею повторення цього марвела дизайну. За приблизними підрахунками кількості кульок і контроль за ціною в інтернеті виявилося близько 2500 рублів. але з тих пір, як це було в скребті витрачати гроші, я відкладав цю ідею в Інтернеті.

І другий день, коли я пішов в магазин, ОК, для хліба, я бачив продаж цих кульок з ебать знижку - 7.40 для упаковки 6 кульок. Взявши ці яйця з небес, було прийнято рішення на той же день, щоб зробити люстру. Коли я зробив це, я думав: Якщо я не вдалося досягнути успіху, я б зробив найбільш потужний димник. По-перше, якщо щось неправильно, не суджувати строго.

Тут будуть 20 фото і трохи тексту.

р.

Ping-pong кулькові коробки.

3. У

Як основа для люстри знайшов цей відро. Він конічний, думав, що кульки також конуса, щоб викласти, але потім відмовитися від цієї ідеї, тому що кожен наступний ряд куль діаметром буде меншим, ніж попередній, через це буде відбуватися зсуви, а візерунок бджолиних медом буде зламаний.

Яйця склеювали разом з клеєним пістолетом. Швидкий і зручний.

Чайник

р.

Чайник

Зроблю цей поїзд до останнього автомобіля ловить першим.

р.

Зрозуміло, він пішов швидко, перший ряд зробив в 10 хвилин.

10.

11.

Великодня

88444279

Це колесо, як це.

Р

Для того, щоб повісити люстру мідного дроту зробив цей гачок, її краю скручать до верхнього шару кульок.

15.00 р.

Демонструйте стару незакінчену люстру, я відчуваю себе шкода за неї, але я люблю новий краще.

до 1 2 3 4 5+

І фінальні фото. Я був радий тіні, які відливають кульки на невидимих смугастих шпалерах і стелі перетворилися.

Джерело: