Тепла підлога води, в дерев'яному будинку

Учора тема про те, як я побудував будинок, що викликало багато реакцій, тому я продовжую, з вашої згоди.
Як пообіцяв, сьогодні я розповість про деякі особливості опалення в будинку і трохи про сантехніку.
79 фотографії.

Р

2,2 км Спочатку потрібно посипати підлогу рублом, або PGS.

р.

3. У Поставте на лазерний рівень розмітки чорної підлоги ( рівень загартування)

4. У Не забуваємо зв'язок. Ми проколюємо отвори під каналізацією і водопостачанням

5. Умань Після заливки каменю заповніть все піском, з проміжною заливкою води і затирання. Краще використовувати вібратор. Займав мене три пісочниці.

6. Жнівень Маленький помічник і майбутній захисник будинку :) Пісок слід вирівняти, майже як стяжки.

Габаритний зображення

7. Про нас Наступним кроком є утеплення. Для цього я використовую EPPS (екструдований полістирол) Матеріал не вологий і має навантажувальні навантаження monstrous. У бетонних плитах простягається рівномірно. Вартість 1440 рублів упаковка, 180 рублів лист, 50 мм.

8. У Покласти суглоб в суглоб

9. Навігація З боків робимо невеликі сторони того ж матеріалу. Це дозволить утеплити майбутні теплі підлоги з стіни і зробити шламовий край для можливого розширення пластини. Повинен бути «поганим» з ЕПС

10. В ідеалі потрібно два шари з перекриттям швів, але так як у мене немає навантаження тут, я вирішив зберегти.

11. Нагадуємо, що матеріал дуже складний, тому неможливо утеплити їх стінами і особливо всередині будівель! Це те, що сталося, коли болгарка потрапила. Тридцять секунд і отвір в стійці розмір.

12. На ЕПС ми кладемо кладку з розміром осередку 10х10 сантиметрів. В'яжемо труби до неї.

13.00 р. Розміщуються місця входу в інші номери за допомогою спеціальної трубчастої ізоляції.

14. На гофровані труби складаний сайт

1 999 р.

15.00 р. Отримання каналізацій і сантехніки. Дуже зручно розмітити воду з кольоровими утеплювачами.

16.00 р. Всі в'їзди і виїзди знову закриваються і ретельно пінуються.

17.00 р. Тримайте кладку труб. Це легко, ви навіть можете зробити це самостійно. Але краще з помічником. Один закрутить трубу, другі зв'язки до пластикових гамуток. Відстань між трубами від 10 до 15 сантиметрів

18 років Під перегородками ми кладемо трубу в гофрованій воді для захисту від тертя і вигину навантаження.

19.00 р. Якщо пластина більше 8 метрів, її необхідно розділити на компенсацію температурних розширень. Я зробив з ЄЕС. Ви можете використовувати регулярну дошку або фанери.

1945 р.

20. Поблизу панорамного вікна і біля стін, відстань між трубами знижується до 8-10 сантиметрів, для компенсації зовнішньої температури.

21. Під масивними об'єктами, які не будуть рухатися краще підлога не робити. Це сауна плита.

22. Передача через гофрований розділ

23. Укладають каналізаційні труби з урахуванням нахилу 3 сантиметрів на метр.

24. Труби для засмаги необхідно ретельно зафіксувати. Бетон відірвав їх вниз!

25. Поставте всі петлі в одне місце, де буде знімний блок. Ось у мене 5 петель, які 10 труб. І це просто перший поверх. Проходив близько 400 метрів труби Valtek 16.

26. У зв'язку з проблемами з балансуванням не рекомендується перекриття понад 100 метрів. Але одна петля ще вийшла 111 метрів. Тому краще взяти рулони 200 метрів. Не можна підключати труби всередині стяжки. Проживаю за 50 років!
Тут буде панорамне вікно, тому труби пішли більше, ніж розрахункова сума.

р.

27. Починаємо збирати насосно-змішувальний агрегат. Це не велика угода, але я все ще хочу : Конфульовані живильники та оборотні колектори. Увійдіть, щоб завжди бути зверху. Але після перегляду відео тренінгу я зрозумів на сайті компанії, що я був невірним і швидко його переробити. Логічно, це не зрозуміло: змішувальний вузол завжди повинен бути зліва, годування вершини вершини вершини, і годування колектора знизу!
Насосно-змішувальний агрегат для теплої підлоги VALTEC COMBI

28. Я підібрав всі п'ять контурів першого поверху.
Збірник для систем опалення води та підігріву підлоги (вода тепла підлога) з клапанами управління потоком і ручним (з можливістю встановлення електротермального сервоприводу) клапанів відключення, автоматичних повітроводів і дренажу. Діаметр колектора: 1 або 1/4. " Кількість виходів, 3 до 12. Діаметр труб - 3/4, нитка зовнішня, стандарт з'єднання - Euroconus. Робоча температура охолоджуючої рідини до 90 ° С, тиск до 10 бар.

У насосі і змішувачі VALTEC COMBI для теплої підлоги, приготування охолоджуючої рідини з температурою 20 до 60 ° С відбувається через змішування рідини з задньої лінії. Регулювання здійснюється за допомогою двостороннього клапана, встановленого в поставці колектора і контролюється термостатичним головуванням з дистанційним зануренням датчика, який знаходиться на виході з змішувача.( При використанні опалювального контролера функція керування клапаном передається в нього.) Клапан балансування в лінії змішування встановлює співвідношення охолоджуючої речовини, що надходить з зворотної лінії вторинного контуру і пряму лінію основного. Інші основні елементи агрегату: обхід з клапаном обходу; вбудовані кульові клапани для відключення циркуляційного насоса; автоматична мийка; занурювальні термометри.

Wilo Star-RS насос 25/4

Габаритний зображення

29. Вони привозили бетон. Замовив міксер на 8 куб. м пісочних сумішей М-150 з пластифікаторами для теплої підлоги. Три з них тривають на півдня. Дуже важко!

30. Кіт намагався допомогти, але без черевики важко :

Р

31. Вирівнюється наступний день, лопатки і соки, видалені бури, так як важко відразу встановити рівень.

32. Тим часом, під час сушки бетону я почав будувати тимчасову, гостьову ванну.
Була піч. Стіни дуже нерівні.

33. Я не скажу вам, що це горизонтальна або стеля :

р.

34. Підняти рівень стелі метром, щоб душова кабіна була вписана.

35. Відступи з стін – гігантика. Я заповнить порожній простір з шматочками норвят. У мене є багато відходів.

36.00 Р Пришиваємо її вологоміцним ГВЛ, це зелена. Підлога вже оброблена гумово-розчинною мастикою.

37. Я наповнюю всі порожнини з м'ятою. Це не для тепла, але для звукоізоляції.

38. Я почав встановлювати поліпропіленову сливу. Я купив зварювальний апарат на 2000 рублів. Вартість оренди 500 рублів в день, в 4 дні окупиться. У мене є багато більше, щоб приготувати :

39.00 р. Ви повинні зробити це з трубами.

40. В кінці він зробив це.

р.

41. Всі труби за гіпсокартоном, каналізатори, теж.

42. Багатобарвна ізоляція пішла. Нехай вода буде гаряча :

р.

43. Це стеля, або досить його каркас.

44. Ви можете побачити вентиляцію. На даху.

р.

45. Стеля обшивається пластиковими панелями шириною 30 сантиметрів.

46. Встановіть точкові лампи і видаліть гофровані вентилятори

47. Підлога підготовлена для плитки і стяжки. На дно дошки 150х50 на краю, через 30 сантиметрів з брусками, на ньому підлога становить 40 мм, шпилька, змащена гумово-розчинною мастикою з душі і зверху OSB-3 вологостійкі. У нього є 50мм ЕППС і вапсурна ізоляція.

432180 р.

48. Стіни, як ви розумієте з пластикових панелей, так як потрібно швидко зробити і почати ванну кімнату. У будинку сім'я 5 осіб три дні не промивається :

49.00 р. Останній дотик пластикової решітки на вентиляцію. Під дверима не забудьте залишити проміжок 2-3 сантиметрів для вільного потоку повітря з інших номерів.

50.00 р. Початок складання кабіни. Дружина бажала зателефонувати фахівця за 4000 рублів, але ми знаємо, що це майже 20 літрів пива.

р.

51. Паління інструкції, коли все здається йти.

52. Спробуйте на бані. Це, але є не достатній номер.

18887779

53. Я збираю міксер з тибетською магією і тимуром

54. Зайдіть його. З тих пір не було достатньо місця, щоб взяти довгі шланги 1,5 метрів

р.

55. Збір задніх і бічних стін. Ось де я повинен звернутися до JP. Хлопці допомогло порадам і навіть відправленим фотографіям своїх стендів. З повагою,

56.00 р. Вона жива! Все працює, радіо, душ, масаж. Весь процес взяв 3 дні. Не забудьте вирізати всі тріщини!

57.00 р. Туалет також впав на місце.

р.

58. міксер. Я купую Calorie faucets протягом 10 років, звичайно, але промислово зібрані в Китаї. Якість відмінна і ціна демократична близько 3000 рублів.

59.00 р. Але мийка не була комфортною. Вода розбризується з неї.

р.

60 хв Час теплої підлоги на другому поверсі.
Підсумок верхнього пирога:
Увійти 6.5 метрів по 30 сантиметрів, в 2 метрах
дошка 200х50 на краю, через 60 сантиметрів з космічних апаратів
Дошка 150х50 як чорна підлога

61. Підлога повинна бути сухим! Я витриманий протягом 3-4 місяців в теплому, сухому, добре провітрюваному приміщенні. Під час цього часу муки збільшилися до 1 сантиметра і в місцях з'явилися «гелікопи» Цвяхи забивають молотком і кіптявою з звичайною ріжкою на 2000 рублів. досить для 100 квадратів.

62. У вологих приміщеннях дошки обробляють гумово-розчинною мастикою. На ній наносимо відбивну пароізоляцію.

63. Технології нагрівають мастику на плитці (електричний!) до рідкого стану і змащують дошки по ширині ізоляції.

Р

64. В результаті ми отримуємо рівномірне покриття, захист від вологи і тепла.

65. на стінах залишають припуск 7-10 сантиметрів, щоб компенсувати температурне розширення теплої підлоги пластини

р.

66.00 Р На другому поверсі я зробив виріз під шафою колектора.

(доб. 3)

67. Труби проходять через ванну мансарду. Це трохи нижче головного будинку. Закріплюємо труби на звичайні кліпи, для труб або електриків. Вони досить багато однакових.

68. Ми надягаємо в першу петлю, буде 6 з них. Технологія укладання є равликом. Спочатку кладемо з подвійним кроком 36 сантиметрів, потім з центру повороту в 15 сантиметрів. Оптимальна для спальні.

69.00 р.

70.00 р. Відстань між трубами 36 см, з урахуванням ширини кліпу.

71. З центру равлика. Фото показує пружинний провідник для вигину в складних місцях. Якщо труба зігнута, вам доведеться зробити все знову і відкинути труби. Всі 100 метрів!

72.

73.00 р. Коли всі труби укладають, між ними в два шари закладають смуги ГВЛ (Гіпсо Волокно лист) простий гіпсокартон не можна укладати!

74.00 р. Виявляється майже монолітна пластина

75.00 р. Всі пази заливають розчином CCS або кахельного клею. Ми отримуємо невелику вагу з гарним теплообміном.
Зверху кахельного клею закладають ще один шар ГВЛ. Отримати ідеальний грубий підлогу під ламінатом і плиткою.

76.00 р. Ось як 24 труби йдуть вгору. Вони будуть приховані в стіні. Двомісний утеплювач в мансарді.

77. Я повинен поставити колектор тут. Для зняття повітря кладуть автоматичні вентилятори повітря. На фото номерні петлі і довжиною в метрах.

78.00 р. Останній. Незважаючи на багато аргументів і аргументів, я збирав цю систему самостійно без практичного досвіду. Про 1 кілометр труби укладають. Всі роботи і теплі. Налаштування досить складна, але я просто кладаю все посередині. Температура підлоги тепер 26 градусів, температура повітря 25. Резервуар живлення становить близько 80%. Дуже комфортне тепло.
Попереду!

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное