Як побудувати мільйони

Довгий час я не поділився важливими та важливими темами. Я нещодавно зробив короткий звіт про шахрайство в секторі житла. Юрія Мащенко – професіонал, інженер-проектувальник і просто людина, яка розкриває чергову шампанію наших кроків і левів.
8 фото через панциков

Це особливий випадок, але я впевнений, що це не тільки один. Зважаючи на те, що наші технічні інітрати, загальне зниження освіти та виїзд фахівців за кордоном, посадових осіб та постачальників послуг розкручуються. Так було з мешканцями одного з п'ятиповерхових будинків на площі Преображенська, які переплачені МОК протягом багатьох років. Завдяки простому схемі утиліт, орендарів будинку замість 2,000,000 рублів сплачується 6,000,000 - 3 рази більше!

У будинку Юрія кілька років тому ставляться домашні теплові лічильники. Будинок необхідно сказати незвичайним - п'ятиповерхова остання серія з дуже товстими стінами, зберігаючи тепло. На жаль, щомісячні платежі тільки отримали більше, доки Юрій пішов до підвалу і пішов з розуму. Що він побачив його.

Схема труб, встановлених в підвалі, не згодні з будь-якими нормами, а цифри на метрах не піднялися до будь-яких математичних розрахунків. Ю.Ю. був одним з дизайнерів електронних підприємств в Союзі, і тим, що для нас китайський диплом, для нього хліб у професії. Ну і утеплена п'ятиповерхова будівля не може споживати половину норми рослини - це можливо тільки при щоденній температурі зовні -50! На загальних зборах жителів було прийнято рішення не платити. Зроблено короткозоре повідомлення про позов, а Юрія його потребувала.

Габаритний зображення

05 мар

Уже на першому судовому розгляді нові шокуючі деталі, що наклеюються – цілі коробки документації фігур, столів, графіків та графіків, що потрапили в руки інженера. Виявилося, що п'ять будинків з власними метрами були підключені одна спільна труба (замість індивіда), але найголовніше, комунальні послуги з'єдналися в сусідньому величезному дев'ятиповерховому будинку до цієї мережі! Зробивши точні розрахунки, виявилося, що показники, які дають інформацію метрам (пресія, щільність, температура і т.д.) в підвалах труби, як правило, встановлюються на вулиці! Більшість, ніж нормальні були технічні втрати тепла з труб.

07 мар

Мащенко завоював всі суди, і тепер його будинок не сплачує за опалення - вже більше 3 разів! Алас, немає такого Юрія тепер в кожному будинку, і я хотів би дуже багато - вся країна подрібнюється в таких схемах і не тільки в секторі житлово-комунального господарства.

Якщо все, фото належать до журналу "Це життя".

Джерело: