"Ми з Кронштадта!"

Минулого літа влада легендарного російського фортецю міста в затоці Фінляндії вирішила на унікальному соціально-економічному експерименті – вони заміщали всіх джентів-мігрантів з земляками.

Іноземці не ходять тут.

Адміністративно, Котлінський острів, на якому фортеце місто Кронштадт стоїть, є звичайним районом Санкт-Петербурга. В реальності Kronstadt є різною епоху, різними людьми. Як правило, військово-технічна інтелігенція, офіцери, вся морська династія та військові резиденції. Наш ескорт, працівник місцевого житлово-комунального господарства, також від військового - ви не можете навіть попросити, ви можете бачити випрямлення. Пояснюється, що кореспонденти КП звикли до боротьби Москви на виживання:

- Побачити, він дав нам заздалегідь. Він отримав нагоду. Так що він поїхав до перехрестя раніше? Він пропускає, ми так звикли до водіння. Ви знаєте, іноді це понітество навіть дратівлива, якщо ви поспішає... і ви повинні бути понітніми. Хто знає один одному!

До 1996 року Кронштадт був закритим містом. Повернулися тури, звісно, і відвідувачі без призначення — військово-морські патрульні патрульні патрули Перед будівництвом дама, Кронштадт не мав з'єднання землі, і цей факт залишив серйозний відбиток на психіку корінних островів. І Кронштадт завжди був відомий своєю нульовою часткою злочину, до тих пір, поки хитрість від мирного потоку, що заповнює Пітер, загорнута в місто-фортеці.

Перші конфлікти і проблеми почалися в середині 2000-х років. Місто було інтенсивно розроблене відвідувачам з так званих торгових націй. Поведіться з місцевими населеними пунктами... як звичайно, і керівництво міста разом з командуванням морської бази прийнято рішення про безпрецедентний крок, який не був оприлюднений. На ніч Кронштадт почав ходити військові патрулі. Вже не було повноважень затримувати відвідувачів, Кронштадт став «відкритим містом», але за деякий час нав'язливі вдалося створити режим «нутропроникності». За допомогою безкінечних перевірок документів та «обґрунтованої уваги» до певної категорії громадян.

Згідно з резидентами, ситуація змінилася і отримала від контролю у 2008 році, після кризи, коли Росія вперше відчувала надлишок робітників. Приїжджають робочі особи. На будівельному ринку заморожують і в місцях, які вилікували в гломерулі, звільнені гість робітники почали поглинати житлово-комунальні послуги. Процес почався по всій країні, а національний склад сінців став Центральною Азією, з рідкісними міжрасові корінні люди. У Кронштадті керуюча компанія Жилкосервіс була відповідальна за прибирання вулиць і дворів, які виділили цю роботу на певну очисну компанію Бонда. Фірма належить Санкт-Петербурзькому бізнесменам-будівельникам, які почали будувати надлишки трудових ресурсів в Кронштадті. Проблемні проблеми іноземних працівників не хвилювалися. Нові джентори запрошують самостійно боротися з житлом. У Кронштадті з'явіўся перші «купе квартир» і перші кватири в вакантних будівлях і навіть на об'єктах, що належать Міністерству оборони. Щоб успішно оселилися земляки, витягували сім'ї, а також сім'ї Кунаки та Кунаки. Кронштадтс, не дивно до «радянської дружби народів», в одну точку просто скасовуються, знаходять себе в Кронштадті. У місті, де кожен знає один одному. Не дивно соціопсихологи, не знаючи його, виявили одну з причин сучасної міграційної фобії. Виявляється, що громадяни найбільше підкреслюють калідоскоп нових і ненасильних осіб - перезавантаження психіки. А робота в ізольованому, 43,000-сирному поселення традиційно була дуже невеликою, а слабка ланка, звичайно, стала місцевим. Світлана, 12-річної Кронштадт, розповідає про ті часи:

Ми відчували, як змінився наше ставлення. Не один сказав, що це прямо, але зрозуміло, що якщо щось відбулося, десять людей прийде на місце. Відчувається неприємний тиск. Я не можу сказати, що азіати краще. Так само, як і ми, є непогані.

Здавалося, що система, успішно працює по всій країні, не може бути розкочений назад, як в комп'ютері, але 1 липня 2013 року глава району Терентій Мешчеряков розмістила твіт, що в першу чергу ніхто не приділяв увагу:

У двох секціях Кронштадт ЛКС заміщалися двірники. Російські громадяни тепер працюють замість мігрантів.

Замовити букет

Адміністрація Кронштадтського району займає свою будівлю на 130 років, знову підтверджуючи місцевий музейний характер життя. У Кронштадті все ще немає мегамалістів і розважальних центрів, не позбавлених сучасних офісних будівель. «З XIX століття ми ступали відразу в XXI столітті, а мета нашого розвитку – зберегти минуле». Петро нарешті вирішив, що робити з Кронштадтом - це буде місто-музей. Але неможливо поєднати чудотворно збережене європейське місто і східний базар. Ми розуміємо це, тому ми говоримо з розділом про janitors трохи sly, без національних надтонів:

Цього року Кронштадт перетворив 310 років. Близько 305 років росіяни очищають вулиці Кронштадта, він сказав. Ми вирішили не переривати цю традицію!

Тим не менш, Terenty Meshcheryakov швидко переводить цей шлях з подвійним значенням в практичну і господарську площину:

Однією з проблем Кронштадта є відсутність робочих місць. Щоранку тисячі людей йдуть на роботу в Санкт-Петербурзі. Друга проблема полягає в тому, що ми хотіли, щоб люди працювали в Кростадті, щоб витрачати свої гроші тут, в наших магазинах, і не надсилали її в інші країни. Також було економічна вигода, яку ми розрахували. Ми є державною організацією. Ми збільшили платежі до бюджету. У нашому місті люди не повинні жити в підвалах 30 осіб. Це етичні стандарти нашого життя, і ми повинні дотримуватися їх. І як може бути необхідний для якісного очищення, якщо він живе в таких умовах? Дуже важливо для нас, що люди, які працюють в секторі житла, роблять це постійно, протягом багатьох років.

Український переклад І. Огієнка Загальна проблема полягає в тому, якщо переселенець або вимушений поділитися зарплатою. Немає одного оцінювання, навіть неправомірних іммігрантів. Знайдено кращу роботу, викрали всі совки, лопатки зі своєї ділянки і залишили для кращого життя або будинку в Узбекистані - хто знає? Це, до речі, це реальна історія Кронштадта. Згадуємо про кримінальний фон, який неминучий створений людьми з сумнівним правом та соціальним статусом:

«Я хочу, - сказав Терентій, «що адміністративні та правоохоронні функції можуть бути призначені для наших дженторів за традицією». Наприклад, вони відстежують правильні паркувальні місця на дворі так, щоб пасажир міг проїхати. Так що людина не тільки невеликий дворик, але і відповідальна за будинок в цілому. Так що, як старимчасам, він виконав функції патрульної та постполіції. Не можна накладати такі обов’язки на мігранті з Центральної Азії за ряд причин. Я рідний з Санкт-Петербурга, я виріс з дітьми нашого джента. Ми говоримо багато про громадянське суспільство, а янторі, непарно, є найважливішим елементом в таких клітинах травоот.

"Місці не хочуть" або арифметичне скопа і лопатки

Звісно, як і раніше, компанія «Сучасні трудові торговці» запашна смажена, адміністрація Кронштадта пережила всіх шармів сучасного інформаційного суспільства. В першу чергу повідомлення, що залишилися ново зареєстрованими користувачами, почали з'являтися на міських форумах: «Кронштадт росте в грязі!» «Звернути мене з Uzbek janitor!» У деяких психіатричних клініках не врахували, що Кронштадт є невеликим містом, а Інтернет тепер всюди, навіть в деяких психіатричних клініках. У Мережі зламали реальну «битку свідків». Хтось захопився, "Зроби це далеко!" Не вірю! Який будинок і квартира ви живете? Але "комментатори" не дали: "Ми не бачили нашого російського янтора в очах!" Відмивання грошей!

Прес підтягував до шауту в Інтернеті, а потім прокуратура. Прокуратура подала адресам, зазначеним у численних скаргах, але не знайдено порушень. Український переклад І. Огієнка

«Ви знаєте, що ми обробляємо це з розумінням – бізнес, – це бізнес», – смайли Терентія Мещерякова. І компанія, яка зробила гроші, ймовірно, не схожа на те, що її послуги відмовилися. Всередині житлово-комунального господарства не всі були захоплені про нашу ідею, вона не влаштувала низку працівників. Для кого працюють мігранти... Ух-у

- Цікаво! - Я шукаю відповідне визначення.

- Так, це цікавіше, - начальникові вузли - Тому ми знизимо управління в житлово-комунальні послуги далі, і витрачаємо кошти на заробітну плату відбійників. До речі, шум у пресі мав протилежний ефект. Кожен дізнався про експеримент, і ми зуміли швидко колективу сінців. Жінка з Псковської області побачила ділянку про Кронштадт на телевізорі - запрошуються сінітори, передбачені житло. Вона прийшла до нас.

до Чи можна ви давати дачники житло?

- Так, як завжди, ми надаємо джентгенів гуртожитку. В ЖК «Киров з дітьми» приймав цілий блок - окрема квартира. Тепер придбали вуличні пилососи. Якщо ж дженти можуть очистити три або чотири зрізи, ми будемо радіти. Нехай вони заробляють більше, хто проти нього?

Пошук розуміння

Керівник Кронштадта буквально звернув нас з свого офісу в галузі. Прогулянка по вулицях і подивитися на себе, як ми ростемо в грязі. Прогулянки, поспілкуватися з джентами – місцевими та відвідуючими громадянами Росії. Іноземці згадували, але всі скаржаться на мовний бар’єр. Ви не можете працювати з людьми без розуміння. Ми не побачили всіх громадян СНД на вулицях. Усе! Адміністрація скасувала занедбані будинки, «підписання розуміння від міліції та військових». «Руббер квартири» розігнали, виписали комунальні рахунки власникам за 60 – 80 тис. рублів на місяць – за кількістю фактично живих, ускладнюючи відповідні дії, які підписалися сусідами. Вони кажуть, що вони підписалися з радістю, дивлячись на те, що ініціатором розселення «поворотів» був сам.

Ми пішли бачити вуличний пилосос. Пилосос дійсно спійманий мій уява. Ми всі грали з ним трохи в одному дворі Кронштадт. У той же час, обличчя джентів були такими, як діти в аквапарку. Один з лідерів місцевих комунальних послуг навіть прийнятий до нас, що минулого субота працював з цим пилососом на всій території. Не згідно з рядом, але...

- Смоктати все - сигарети, камені. Бере найгірший ворог сініра - вологий лист. Один заряд працює вісім годин, потім вісім годин в мережі.

Скільки місць можна видалити з такого автомобіля?

- Я три, легко!

Пилосос, непарно вистачить, виявився для вітчизняного виробництва, а протягом декількох тижнів роботи він не зламався. Я дивився на цю дивну техніку і спробував зрозуміти, чому під час обговорення модернізації замість придбання такого обладнання, і побутового, нечистого бізнесмена, по суті, раби, виштовхнув країну в останнє століття? Як це сталося? Так, дуже просто, і це особливо зрозуміло в Кронштадті: в той час як деякі брали участь в інформаційній кришки, голосування “росій не хочуть працювати”, інші мовчки заробили на рабах. Інші спробували розбити цикл.

До речі, Терентій Мещеряков помітив, що він не збирався зупинитися на ясенцях. Плани подальшого зменшення адміністративних позицій у житлово-комунальному обслуговуванні, збільшення заробітної плати до такого ліміту, «поки ми маємо чергу заявників». Самі мешканці контролюють очищення, використовуючи інтерактивну карту Кронштадта, розширюючи свої дженти до точок. А потім... За словами голови, він вже спілкувався з представниками торгівлі, громадського харчування та власників мікроавтобусів. Ми поговорили і «зловлюємо розуміння. й

СТАТІ

"Грибади" для сінців

Що повинен бути працівником ЖК «Кронштадт».

1,1 км Корпус в гуртожитку-маленько-сімейний (блоковий тип) - 1000 рублів на місяць плюс комунальні платежі.
2. Реєстрація в Кронштадті.
3. У Робоча книга, офіційна реєстрація, досвід.
4. У Середня заробітна плата від 20 тис. рублів (дві ділянки), преміум-класу.
5. Умань Автоматизація праці та необмежений вихід і заробітна плата (можна очистити п'ять зон з пилососом - зняти).
6. Жнівень Підтримувані та заявлені органами Кронштадта, соціальна значущість професії: «Жінка є власником двору і будинку. й

КОМПЛЕКТИВНО
Микита Кричевський, економіст, студентка колишнього янтора: «Ви можете вирішити цю проблему в житлово-комунальному обслуговуванні в місяць»

Це особливий випадок, але я думаю, що процес триватиме. Ті, хто прогнозує розпад сміття в наших містах, будуть затінені. Незайнятість у російських регіонах є високою, є люди для заміни мігрантів. Більше десяти років тому, ми якось вдалося самостійно. Я знаю, що це дуже добре, я працюю жителя себе. Отримано 120 рублів плюс стипендію 55 - може дозволити літати, щоб відвідати друг в армії. Він служив в Грузії і відвідав його чотири рази. Зняти однокімнатну квартиру на околиці Москви потім вартість 50 рублів, щоб розглянути її. У той же час контроль над моєю роботою був тяжким, і вони покаралися рублькою. І було зрозуміло. І не було порожніх вакансій ясен!

Сьогодні мігранти не є результатом нестачі працівників, але результат пошкодженої системи. Дуже простий у вирішенні проблеми в житлово-комунальних службах - розпочати масове заспокійливе і дрібне житлово-комунальне обслуговування працівників, і я запевняю вас, в місяць вони почнуть приймати місцевих працівників до нормальних зарплат.

Пилосос - це простий автомобіль. Не довіряйтеся неправомірного боргу.

ННМ

Додано до [mergetime]1383833614[/mergetime]
Знайте, ви можете повністю розбити.

Джерело: