387
Ліфт з шматком минулого
В'їзд на 20 років відчув безліч ремонтів, змін в колірному діапазоні стін, освітлення і т.д. Здійснено ремонт ліфтів, кабелів, механізмів, електромереж. 4 рази всередині ліфта змінилася підкладка стін, кілька разів кнопка панелі, про інформаційні плити зазвичай залишаються безшумними. Але один елемент залишився практично незмінним.
4 фотографії
1,1 км
2,2 км
Р
3. У
Повернувшись з роботи нещодавно, з мене в в в'їзді прийшла незнайома, тверда дядька з сином шкільного віку початкової школи. Ми отримуємо в ліфті, натискаємо наші підлоги, а малюк каже тато, «Даду, що таке стельові наклейки? Моя дядька відповіла мене: «Це терматор, це особняк гелів, є Алладин, Helen і хлопці, парк Юрасик...» Потім, після паузи, людина додала: «Гум був як син, гумка. й
Джерело:
4 фотографії
1,1 км
2,2 км
Р
3. У
Повернувшись з роботи нещодавно, з мене в в в'їзді прийшла незнайома, тверда дядька з сином шкільного віку початкової школи. Ми отримуємо в ліфті, натискаємо наші підлоги, а малюк каже тато, «Даду, що таке стельові наклейки? Моя дядька відповіла мене: «Це терматор, це особняк гелів, є Алладин, Helen і хлопці, парк Юрасик...» Потім, після паузи, людина додала: «Гум був як син, гумка. й
Джерело: