Смартфон з російських залізниць

У мене є цікава річ - мобільний залізничний термінал на Android.

Цей пристрій був показаний на XVIII Міжнародній конференції та виставці "Інфотранс 2013" intransforum.ru, яка закінчується сьогодні в Санкт-Петербурзі.

Я побував на форумі та виставці в перший день роботи. Крім того, я відвідав Санкт-Петербурзькому інформаційно-комунікаційному центрі російських залізниць.

Цей ультрасекурний смартфон з вбудованим сканером штрих-коду та розумним зчитувачем карт було створено спільно з російськими залізницями та російською компанією R-Style.

Термінал витримує двадцять градусів, 55 градусів тепла і падає з висоти 1,8 метрів. Має клас захисту IP54, що дозволяє використовувати пристрій навіть в дощі і снігу. Смартфон може використовуватися без зняття рукавичок - спеціально для цього він оснащений резитовим екраном.

р.

Пристрій має вбудований сканер штрих-коду.

Для авторизації та реалізації правово значущого електронного цифрового підпису в смартфоні вставляється персональна смарт-карта залізничного працівника.

Акумулятор має вражаючу потужність 5000 мАг.

Термінал здатний працювати навіть без акумулятора - є другий вбудований акумулятор 800 мАг.

Звичайно, термінал має всі необхідні обладнання смартфона – голосові дзвінки, SMS-передачі, 5-мегапіксельна камера з спалахом, GPS / GLONASS, двоядерний процесор.

Спеціальне програмне забезпечення з простим інтерфейсом не дозволяє користувачеві доступу до інтерфейсу Android. Навіть завіса вимкнена.
— Автор: Олексій Недежин

13411434

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное