2842
Станом на автокадемію Президента США Обама рухається по Нью-Йорку (27 фото)
Ми побачили багато разів, як заблоковані вулиці столиці та Санкт-Петербурга для автокадемії Путіна.
А в цей час я хочу побачити, як президент США переїжджає по вулицях Нью-Йорка.
Першою відмінністю є те, що Обама летить в вертольоті, і ви не повинні запускати весь місто.
Заблокувати дорогу від місця посадки вертольота до місця призначення. І що робить велику різницю.
Друга відмінність полягає в тому, як закривається дорога.
Сьогодні в аеропорту "Джон Ф. Кеннеді" звідти, в декількох вертольотах, Обама
А ескорти пішли в Манхеттен. Коли ми висадили, ми отримали до наших автомобілів, і ми пішли до 9/11 меморіалу.
А потім ми пішли на агітацію. Просто в між висадкою вертольота,
Перш ніж залишити пам'ятку, я зловив автокад президента в моєму об'єктиві.
Я прочитав новини цього ранку про прибуття Обами. Я читаю його і забули його. І вдень,
Він прийшов на невелику натовпу локерів, що стоять біля хіфаду в нижній Манхеттені.
На першому майданчику вже з’явились автомобілебудування.
Автомобіль президента, звичайно. Є насправді два.
Тоді я пам'ятав ранкову новину і вирішив придивитись до неї.
Я пішов в термінал з де пороми йдуть в Острів Норн. Поки не було нічого подібного.
Але, як тільки я був ближче, поліція почала демонструвати великі номери і заблокувала вулиці для пішоходів.
Не було багато поліції, але багато міліції. Я не мав ідеї, що це було так багато в місті.
Сам Гейпорт знаходиться на воді, поруч з зайнятим трасою називається FDR привід.
(FDR - Franklin Delano Roosevelt, 32-й президент США.) Для того, щоб виїхати звідти, автокад Президента,
Закриємо дорогу. На фото Гейпорт знаходиться праворуч від зелених ознак, які знаходяться в центрі.
Ми не змогли ближче, тому що кожен був закритий для пішоходів. Але не для автомобілів. Перевезення не було проблем.
Правоохоронці просто подали водіям.
3250Р. 3700Р.
Перші вертольоти остаточно прибули. Морський корпус США чорний вертоліт.
Він другий. Транспорт не заблокований, легко їздити.
Сірий вертоліт також відноситься до Морського корпусу.
Я бачу джемів на шляху. Не було без трафіку.
Хоча за московськими стандартами це не рушійне джем, але джем для руху.
У п'ять хвилин приїжджаємо до виходу з тунелю. Я дивлюся тут dumbass dude.
Він виїхав з підземного паркінгу і раптом побачив заблоковані вулиці і купу поліції.
км
Тунель вже закритий в обох напрямках. На виході є два поліцейські вагони з крихким підсвічуванням.
Люди стоять за межами чекаю на Обаму.
до 1 2 3 4 5+
У 17:50 з тунелю з'являється автокад. У 17:43 я зняв вхідну подачу вертольота. Тут були автомобілі 7 хвилин тому.
Після автокаду вулички вивели кілька хвилин.
У 17:53 вони знову допускаються перевезення. Усього, трафік був закритий рівно 10 (десяти) хвилин для проходження Президента США.
Я фотографував весь час. Після російських реалій це було незвично.
Але я був незадоволений кутом, і вирішив знову зняти автокад, для якого я пішов на сторону 9/11 меморіалу.
На шляху він взяв автобус в поліцейську розмальовку.
Прогулянка за меморіалією та вежею ВТС під будівництвом, я походив на мотоцикли з автокадемії, що стояв на боці дороги.
Я вирішив почекати тут. Під час очікування мій син був розташований на одному з мотоциклів автокада і фотографував.
Я не фанат мотоциклів, але це добре. Це Harley Davidson Road King.
Копи, які їдуть їх. Це охоронці патрульних доріг.
У них є оригінальна форма: ковпачки з м'яким верхом, халіф з білими і блакитними лампами і високими шкіряними черевики.
У холодну погоду вони зношують брутальні шкіри.
Поблизу з'явіли поліцію. Дівчинка і її син підійшов їх і попросив їх взяти картину.
Мій син любить спеціальні агенти. поліцейські з радістю познайомилися з нею протягом тривалого часу. Чорні автомобілі для них.
Є кілька поліцейських ескортів. У задньому місці був секретар служби.
Вони можуть відрізнятися невеликими значками на слизі куртки.
3482.
У 18:39 знову блокує поліцейські автомобілі.
Мотоцикли починаються.
І вони підкреслюють очікування автокаду.
У 18:45 з'являється президентська автокадемія. Обама рушила в другий автомобіль і загиблий до ніхто. Повинен бути зайнятим.
р.
Право після поїздки, кожен відходить.
І поліцейські починають очистити паркан. Хоча паркани кажуть, що це сильно.
Я стояв отвір між залізними бар'єрами, і я був захотіли, що мій син не стрибати під колесами.
Коли він взяв на пором додому, він вийшов на президентські вертольоти.
А в цей час я хочу побачити, як президент США переїжджає по вулицях Нью-Йорка.
Першою відмінністю є те, що Обама летить в вертольоті, і ви не повинні запускати весь місто.
Заблокувати дорогу від місця посадки вертольота до місця призначення. І що робить велику різницю.
Друга відмінність полягає в тому, як закривається дорога.
Сьогодні в аеропорту "Джон Ф. Кеннеді" звідти, в декількох вертольотах, Обама
А ескорти пішли в Манхеттен. Коли ми висадили, ми отримали до наших автомобілів, і ми пішли до 9/11 меморіалу.
А потім ми пішли на агітацію. Просто в між висадкою вертольота,
Перш ніж залишити пам'ятку, я зловив автокад президента в моєму об'єктиві.
Я прочитав новини цього ранку про прибуття Обами. Я читаю його і забули його. І вдень,
Він прийшов на невелику натовпу локерів, що стоять біля хіфаду в нижній Манхеттені.
На першому майданчику вже з’явились автомобілебудування.
Автомобіль президента, звичайно. Є насправді два.
Тоді я пам'ятав ранкову новину і вирішив придивитись до неї.
Я пішов в термінал з де пороми йдуть в Острів Норн. Поки не було нічого подібного.
Але, як тільки я був ближче, поліція почала демонструвати великі номери і заблокувала вулиці для пішоходів.
Не було багато поліції, але багато міліції. Я не мав ідеї, що це було так багато в місті.
Сам Гейпорт знаходиться на воді, поруч з зайнятим трасою називається FDR привід.
(FDR - Franklin Delano Roosevelt, 32-й президент США.) Для того, щоб виїхати звідти, автокад Президента,
Закриємо дорогу. На фото Гейпорт знаходиться праворуч від зелених ознак, які знаходяться в центрі.
Ми не змогли ближче, тому що кожен був закритий для пішоходів. Але не для автомобілів. Перевезення не було проблем.
Правоохоронці просто подали водіям.
3250Р. 3700Р.
Перші вертольоти остаточно прибули. Морський корпус США чорний вертоліт.
Він другий. Транспорт не заблокований, легко їздити.
Сірий вертоліт також відноситься до Морського корпусу.
Я бачу джемів на шляху. Не було без трафіку.
Хоча за московськими стандартами це не рушійне джем, але джем для руху.
У п'ять хвилин приїжджаємо до виходу з тунелю. Я дивлюся тут dumbass dude.
Він виїхав з підземного паркінгу і раптом побачив заблоковані вулиці і купу поліції.
км
Тунель вже закритий в обох напрямках. На виході є два поліцейські вагони з крихким підсвічуванням.
Люди стоять за межами чекаю на Обаму.
до 1 2 3 4 5+
У 17:50 з тунелю з'являється автокад. У 17:43 я зняв вхідну подачу вертольота. Тут були автомобілі 7 хвилин тому.
Після автокаду вулички вивели кілька хвилин.
У 17:53 вони знову допускаються перевезення. Усього, трафік був закритий рівно 10 (десяти) хвилин для проходження Президента США.
Я фотографував весь час. Після російських реалій це було незвично.
Але я був незадоволений кутом, і вирішив знову зняти автокад, для якого я пішов на сторону 9/11 меморіалу.
На шляху він взяв автобус в поліцейську розмальовку.
Прогулянка за меморіалією та вежею ВТС під будівництвом, я походив на мотоцикли з автокадемії, що стояв на боці дороги.
Я вирішив почекати тут. Під час очікування мій син був розташований на одному з мотоциклів автокада і фотографував.
Я не фанат мотоциклів, але це добре. Це Harley Davidson Road King.
Копи, які їдуть їх. Це охоронці патрульних доріг.
У них є оригінальна форма: ковпачки з м'яким верхом, халіф з білими і блакитними лампами і високими шкіряними черевики.
У холодну погоду вони зношують брутальні шкіри.
Поблизу з'явіли поліцію. Дівчинка і її син підійшов їх і попросив їх взяти картину.
Мій син любить спеціальні агенти. поліцейські з радістю познайомилися з нею протягом тривалого часу. Чорні автомобілі для них.
Є кілька поліцейських ескортів. У задньому місці був секретар служби.
Вони можуть відрізнятися невеликими значками на слизі куртки.
3482.
У 18:39 знову блокує поліцейські автомобілі.
Мотоцикли починаються.
І вони підкреслюють очікування автокаду.
У 18:45 з'являється президентська автокадемія. Обама рушила в другий автомобіль і загиблий до ніхто. Повинен бути зайнятим.
р.
Право після поїздки, кожен відходить.
І поліцейські починають очистити паркан. Хоча паркани кажуть, що це сильно.
Я стояв отвір між залізними бар'єрами, і я був захотіли, що мій син не стрибати під колесами.
Коли він взяв на пором додому, він вийшов на президентські вертольоти.