Я забув, щоб дати мені жорсткий час.

Вчора я з Камчатки, друзі запитали: Що ви не приносили японську сніку, що ви не приносили ікру? Етк. Я кажу, хлопці, в Москві, ціни однакові, або навіть дешевше!
Причина проста як три пені, паливо, електрика, найдорожча в країні. Незважаючи на те, що Камчатка має власні ресурси, охолоджувач, ніж в будь-якому місці. Видобуток газу, нафти на полиці (хоча тільки американці), золотого валу, а також основного багатства, риби, ікра.
Ні, це ебать сором'язливі, це зламати, це торкнеться і він торкнеться !!! Як вижити людей, нехай всі померли!
Коли газ був 20 рублів. ВВП з піною в роті, щоб пережити сорочку, яка ціни бензину не підніметься! Що? Де puke?
Після того, як всі біти, які кажуть, див., ми $110 в повітрі, покупка і т.д. недорогий!
Коли масло - $60, вони криштують те ж саме: Ви бачите, ми з того, як ви повинні придбати за цією ціною + переробка і т.д.
І які війни, коли вони почали тягнути місцевий газ на ЧП. О, ви можете зробити фільм про це.
Паливо привозять в Камчатку танкерами, кастрами, схеми працювали чітко, вони пишу, що купують в одному місці, за такою ціною, і в результаті вони купують на іншому місці. І тут, ГАЗ, тягнутий сталь. Так змінив купу підрядників (для розтягування гілки до міста), фахівці кажуть, що вона може розтягнутися протягом пів року, з урахуванням сейсмічних і так далі. Ні, вона дрочить мені протягом 5 років. Попри те, що Україна вже в кілька разів прийшла, навіть сам ВПО, ПІГУ, джекси, кращі танкери!
У будь-якому випадку, я думаю, що дилери будуть спокійно досягати половини палива. Ми, як правило, moo-moo-moo-moo, hoo-hoo-hoo-hoo-hoo ... і це його.
Я був недавно сказав Корефан (який живе в Бостоні), що вони мали 5-сентний галон бензину піднялися, той же день, всі водії таксі отримали, до вечора, ціна була назад.

ЧИ. Політ там. На площині, в туалеті ховається Таджик (або кіз, який), згідно з російською нуль, двері не можуть відкрити, розкочувати тартру, практично двері зсередини не зламали.
А, навіть з цими тарганами, вони працюють на Каматаці. Оренда квартир не надається, прогулянка по утворенню, говорить, що ті, хто виїжджає з квоти (або що там), більше не будуть надані, щоб не піти в Камчатку.

Джерело: