Очікується "густами". й

На місяць тому він допоміг другу проводити автономне опалення, замість свого хворого партнера. « » » » » » » » » » » » » » » Я граю "так, щоб говорити". Клієнт (міст квартири) гріт-: Прошиваємо труби (поліпропілен) максимально низьким до підлоги, закриваємо їх «штепліном».
-Так, будь-який ебать мить за гроші !!!
У два дні здійснювала установку, починала котел, назвав господиню взяти роботу. Послухайте, подивіться навколо... Обчислення... Я думаю, що це все трахнув вгору.
На наступний день друг називає мене: Андрюха, тут ця Ніна називається, grit, що ми повинні перемістити три батареї на інше місце, тому що там з дизайнером змінили свої думки ...
Хулі, щоб зробити, gru, йти ... Редизайн завжди розглядається як нова установка!!! .
Ми приїжджаємо на об'єкт, і вже це Ніна і її брат (або співрозмовник, або dick-knows-who). Неспроможні...
Що таке питання, Ніна?
Я хотів би поставити ці три батареї над там і відключити всі труби!
Це просто! Щоб сказати, що ви трахнув занадто м'який!
- Ніна, чому ви опустили дубову дерево? Це повний ремоделювання!
Ви не робили це?
Що, як вона сказала, ми робили!
Не знаєте, що ви повинні приховати труби?
до Це, брат, за бажанням замовника...
Для того, щоб не зробити інсталяцію знову, ми набрали зчеплення і подовжили весь дизайн. Це не так красиво, але це все буде приховувати!
Для соломи (50 метрів) гроші не брали, а для відмінності акумуляторів, м'яти, знятих ...
Щиро дякую!
І ось
Дві години тому Nina назвав мене на своєму стільниковому телефоні і так ненав'язливо вимагали повернути свої гроші за її роботу.
Що таке ебать, Ніна ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Я думав, що стара леді була куріння.
Моя братка приніс свою бригаду, вони сказали, що ви заспокоїли все. Все, що я повинен платити їм!
- Так сплачуйте, хулі! Що таке? Ви прийняли роботу, ви не покажете ніяких скарг. Я можу довести ще одну бригаду, і вони скажуть, що ці працівники Вашої справи теж занурилися, і нам потрібно переоцінити все. Так не трахаються! І візьміть брата!
О, прямо? Так бом сказати по-різно !!!
Труба була взята братом...
В короткий час, тепер я сидів, чекаю на «густки», які будуть «керувати Базааром». Вони знають свою адресу (як вони розраховують її?) Адреса друга не дала ... Він не викликав...
Ушкодження заряджається...
Так, якщо ви скажете “Не забуваємо!”

Джерело: