Помста Президента, а потім помста колишнього водія президента.
Джерело: tutuskania.livejournal.com/
Жак Чірак мав хауф, який поїхав його близько 25 років.
Тим не менш, для вірних нездійснених довгострокових послуг, Chirac переплачений його з приниженням мусульмани.
Колишній тестовий драйвер Jean-Claude Lomont був відданий спеціальною відзнакою Chirac, як він був надміцним.
Один вікенд, майбутній французький президент був в нещасному випадку, зламав щиколотку, а з тих пір не довірився нікому, але Ломонт, щоб здійснити своє офіційне тіло.
Відпочивали лише тоді, коли Чірак був за кордоном.
Він любив своїх босів так багато, що він навіть приєднався до правої партії!
Коли Чірак завоював президентські вибори, він був Ломоном, який поїхав через шампи-Елисей.
Попри збільшену честь, що прийшов з президентського палацу, він був вільний час і вирішив одружитися.
Його ф'янце був дочкою колишнього покровителя Ширакова. Коли він оголосив свою участь у дружині Президента, вона суперечить. Це неприпустимий неприпустимо, водій і дочка державника!
Але добрих років закоханих не послухали її, пішли в село і одружений.
Пара надіслав їм траурний вінок!
І коли Ломонт повернувся з медового місяця, юнака знялася до роботи в Новій Каледонії!!!
Відкрита і добра людина, завдяки особистим знайомствам у президентському середовищі, він досягав переходу до Франції через кілька років.
Але коли він запросив бути призначеним органам Митрополита Парків, він дав місце на кладовищі. У зв'язку з тим, що він повинен бути звітом про стан державних кладовищ.
Поор Ломон став таким, що він приєднався до комуністичного союзу. Про це заявив адвокат, який допомогла правильно оформити заявку на передачу на іншу роботу.
Після того, як він був наданий нарахувань скелетів, які були викопані з неопаливних могил і пересувних.
Це була висота приниження, і навіть друзі Чираків почали його затінювати, і один з них, мер 5 контуру, отримував його консультантом.
Але Ломон провів гранату і написав книгу, де він розповів про любовні справи Чирака, які його господиня назвали серед себе «кільний постріл».
Коли інтерв'ю, він часто закінчується фразою, "Чому ти мені так багато шкоди, Президент?"! « » » » » » » » » » » » » » »
Я думаю, що він зробив право... А ти?
Джерело: