Одноземний

Парк Петроф. Хто не знає, ви можете подумати, що це звичайний білок, але це не так. Її ім'я є одностороннім. Не важко вгадати, бо не вистачає одного вуха, який він втратив у своїй молоді. У зв’язку зі своїм бойовим характером, він став головним в «лісах» навколо «Золотої гори» і завдяки сильному вухо, за допомогою якого він може відрізнятися від натовпу однодумців, він став впізнаваним і близьким багато людей.

Історія 18 фото © sergey-sk78

1. Серпень 2010. Одна весна, під час ходьба в Петроф Парку, я зустрівся з одноземним кальмаром, перша думка була те, що він зазнав корів, які, в принципі, часто атакують кальмар, але після того, як я бачив, як він спілкується з сусідами з кальмарами і зрозумів, що, швидше за все, це не стрілка, але бойова рана для поділу території ...

2. Березень 2011. У минулому році він був молодим «кальмаром», який тільки захистив свою територію, боровся з сусідами і подивився на ласощі з великою кучерявою. Цього року він вже дорослий звір, з його квартирою під деревом, де він наполягав, запрошує жінок, які приходять. По суті, в той момент ми зловили його. Подарували нам трохи своєї уваги, віднесені до жвавого графіка, навіть насіння не їли, поспішали, але все ж з великою обережністю прийшла з снігу і допускається розбити голову.

3. У Настає його пристрасть, чекаючи дати, відсутній. Я не можу стояти його, я думав, що я надійшов і побачив, що він зробив там, чому він не ходив хвостом перед нею? Вона приїхала, ретельно шукаю через сноуки. Він дивиться, бере два кроки, і знову він чекає, щоб побачити, чи приходить один-Земля.

4. У Краса не може стояти терпіння, прийшла на неї білок. Він побачив її, загинув ноги, загинув його хвіст і кинувся всі ноги до свого житла, і вона витримала трохи змащений і вибігла після нього, не доторкнувшись їжі. Не лікувати їх зараз, необхідно будувати сімейне життя.

5. Умань У дереві щось слобове, очищається, ймовірно, перед приходом гостя, і вона хвора чекала на запрошення.

6. Жовтень 2011. Він вже дуже дорослий кальмар, жорсткий і бізнес. Підготовка до зими, зайнятих препаратів

7. Жовтень 2012 У Нижньому парку Петргоф відкрився зимовий сезон плавання. Я пішов на єдиний живильник в парку. Навколо вона літає, nuggets, a crow на землі під ним прогулянки, порушення птахів правий в повітрі. Зрозуміло, що хтось особливо жарогат взяв годівницю і не дає птахів. Скрипки приходять так часто, але тільки особливо прохолодний білок може тримати кругову оборону від такого яру. Звичайно, я маю сумніви про те, що це може бути.

Я навіть мав збитись на годівниці, тільки тоді він неохоче стрибнув там, на перших навіть висловили занепокоєння, що вони перебили його їжі, а потім він також дивився на цю зустріч.

8. У Судячи від свіжої рани на губі, він не перестає боротися і тримає територію.

9. Листопад 2013. Цей вікенд, звичайної погоди Санкт-Петербурга не потрібно стріляти, але я не можу протистояти і не пройти з камерою під мій пахви. Ніщо не пристойно видалити не вдалося, тому, окремі фотографії найбільш звичайних Санкт-Петербурга осінь, але одна пам'ятка все ще фотографувалася. Хоча це не називається звичайною мовою. Узгоджуючи гіп навколо нього, це одне з найважливіших активів фонтанів Пітерофа.

- відео

10. Завдяки сильному вухо, за допомогою якого вона може відрізнятися від натовпу однодумців, ця білка стала визнаною і любила багато людей.

11. Він завжди буде давати кращий шматок, краще арахісу, і його бойова природа додасть шматочок, взятого з сусіда. Таке благополуччя і спокійний спосіб життя не зазвичай веде до тонкої фігури, тому він не лідирував, навіть осінньої рівноваги, він не зовсім тонкий.

12. І як ви втратите вагу, коли немає хвилини безкоштовно?

Для того щоб не пропустити смачні, вам доведеться сидіти, чекати, дивитися.

р.

13.00 р. Іноді ніхто не йде на довгий час, ви отримаєте голодний, поки ви очікуєте, потім ви можете перейти до списків. Цього разу я вирішив висихати.

14. Після їжі лапки слід ретельно промити ...

15.00 р. Ну, при цьому я промив мої лапи, деякі погані люди заливають насіння на моєму сусіді. Ось як завжди це, просто залишити пост за хвилину - відразу все проходить. Я мусила їздити на дрогдану з насіння.

Р

16.00 р. А потім раптом я був визнаний і запропонував арахісу. Спочатку я був відхилений, що вони запропонували тільки одне, після того, як гасити, горіх великий.

зображень

17. ...але потім я все ще був відхилений: в той час як цей горіх був укусом, сусід був обсмажений на половині відро насіння, знебочений, в цілому ...

18 років Де ви йдете, дати мені деякі горіхи.

Джерело: