Мати з шести пологів

Мусковіт Елена Караваєва, мати шести дітей, подарувала ще потрійний у московській лікарні. Щаслива мама вже виписана додому.
Наприкінці жовтня в одній із родин столиці з’явилася важлива подія: три малюки. Незважаючи на те, що Караваєві вже підняли шість, кілька років готували до такого доповнення.
до Ми чекали для цих дітей майже 2 роки, - припускає Олена Караваєва, - у мене були проблеми в гінекології, але все ж ми спробували народити їх.
Тепер щаслива мати непросто: трилетки були народжені майже 2 місяці попереду графіка і з дефіцитом ваги. Через два тижні мама насправді живе в патологічному відділі. Він визнає, що він втомився, але він справляється.

Дві сестри - Катерина і Дар'я і брат Григорій став сім'ї, вісімдесят і дев'ятих дітей в сім'ї.
«Я хотів би мати велику сім’ю з дитинства», – розповідає Олена.
За останні десять років вона майже постійно вагітна, але дивно в своїй адресі не приділяє уваги. До тих пір, поки трилетки були виведені, мама багатьох дітей не часто не встигли витрачати багато часу в домашніх умовах.
До речі, Караваевс живе в звичайному двоpiece, де є ледь достатньо місця для всіх. Але батько сім'ї жартів: звісно, ви навіть можете знайти вільний куточок, щоб ставити винний чоловік там.
Зараз вся велика сім'я дивиться вперед, коли її нові члени будуть приїжджати додому, і зараз день розряду запланований на понеділок. А ще – вони сказали таємно – наступного року Караваєв планував будувати. Московська міська рада виділила чотирикімнатну квартиру на південь від столиці.

Джерело: