Танчікі, Саміки та Баня

Я не знаю, як писати паскілі, але я можу поділитися стільки, скільки я можу.
Я нещодавно поїхав в ванну зі студентами. Людина, кожна кімната, басейн, пиво, риба, барбекю. Але в якийсь момент, що я не чекав від чоловіків на тридцять. Хтось випадково згадував WOT.
І ось ми йдемо.
Виявляється, що у кожного є деякі «пампінги», досягнення та всі види речей, які я не розумію.
В цілому, пивне пиття захопило і перетворилося на обговорення віртуальних танкових битв між здоровими чоловіками, не кажучи вже про те, що ми приїхали відпочивати в банкую!
Після того, як шукаю, послухаю, я взяв склянку пива і занурився в басейн.
The fuck, я думаю, що вони...
У будь-який час я вийшов на дим, і ось лазень. Bathman, людина, 60 років, Дядько Petya. Вони відкрили Туборг на банці, я копчений і копчений для нього - так вони кажуть, і так, друзі соромляться про деяких танцівників, хоча вони самі скоро повинні супроводжувати дітей до танкових військ.
Дядько Petya отримав мені міцну.
«Зробляючи все, своїх танцюристів», пішов, приносить ноутбук – це те, що! Війна гріх!
І він не показує мене монітор ноутбуків, він показує мене, що він літає, і він кручує навколо.
- Захоплення!
Це як матриця.
"І я служив в Північному флоті", - говорить ванну Дядько Петья, "якщо я граю гру на підводних човнах, я даю лихоманку." Я не люблю танки, я літаю на літаках. Дивитися як ебать я зараз ...
Я можу випасти з кліпу, можливо, я невірно, але це те, що !!!
- Можливо, хтось буде сказати, що краще обговорити танцюристи і жінки, ніж пити пиво, можливо, хтось буде кинути сплячку, все правильно. Тексти пісень, а це означає: Але є щось в моєму серці, що не вірно.

Джерело: