Як мої друзі і я відкрив наш трамвайний клуб!

Яп, хороший день!
Я думаю, що є цікава тема, щоб розповісти!
Так сталося, що мої друзі і я впала з однією грязькою спортом, а саме акробатичним трамваєм! Хто зацікавлений в більшій кількості, може читати більше окремо, мережа повна інформації, я просто скажеш, що це хінтесенція адреналіну і ендорфіну в чистому вигляді + frenzied aerobic load!) В цілому спорт серйозний, і все одно дуже добре підходить для всіх екстремальних, від прикордонників до паркових водіїв!

Тут буде багато фотографій і трохи тексту.

Це свого роду номер, який ми отримали для реалізації ідеї! Місце дії - Москва, площа метро Електрозаводська

Досить просторий ангар, площею 250 кв.м.

3. У

Я бігу вперед - одна оболонка в зібраній формі!

З самого початку, з огляду на відсутність запасу золотого антелопу з магічними кіньйонами для друку грошей, було прийнято рішення зробити ремонт самостійно і залучити фахівців тільки для тих типів робіт, які ми під рукою, ми самі не можемо порізати!
Починався з того, що зібрана трампова стіна - це глина, яку можна стрибати з трамвайної лінії, підходить для тих, хто працює з пандусом або половиною ... добре, і тих, хто хоче стикатися з нервами.

Зміцнення і обшивка з щільною фанери

Спробувати на оболонці!

Крім того, необхідно підготувати стіни так, щоб ніхто не випите самостійно за ініціативою! Таким чином, ми підкреслюємо робочу поверхню стіни з однаковою фанери!

Наш спорт дуже енергійний, в цілому, в кінці тренінгу вона тікає як свиня ... так важливо зробити душові кабіни і кімнатні кімнати. Так як дівчата сором'язливі істоти, все це потрібно зробити окремо!

р.

Прорізаємо дверцятами, будуємо стіни шаф і душових кабін

Обрамляємо стіни.

р.

Ми будуємо стіни, це вид зверху!

Ми зіткнулися з проблемою - в нашому номері немає гарячої води, ми повинні купити і підключити котли.

Час покласти плитку в душові кабіни і очищати каналізацій! На допомогу братів слов’ян від дружньої України! Дякую за прямі руки, хлопці!

І це те, що сталося.

р.

Наш улюблений - прелюд, Іван!

Подумав трохи. Було прийнято рішення побудувати другий поверх над душовими кабінами з балконом для відпочинку, зборів та всіляких цілей релаксу!

Тоді вони кладуть стовпи, кинули лаги!

Я покажу вам трохи вище.

А коли з'явився міцний каркас, то пришивають все до підлоги.

3250Р. 3700Р.

Поставте задню стінку.

Другий поверх був закінчений, його час пофарбувати... по черзі спійманий glitches! Але як результат, кожен щасливий!

Світло додано, прожектори вішали!

Габаритний зображення

А потім знову потрібна допомога наших професіоналів, хороша сходи, щоб зібрати з нас прямі руки не достатньо!

Габаритний зображення

збір

Р

А потім були кроки, і це хитрощі!

Приїжджаємо балуси!

Сходова шафа була виконана протягом тривалого часу, з перервами, тому вона була практично завершена в останньому місці, і ми рухаємося на!
Ми маємо лише 4 трамвайки в залі так далеко і нам потрібно подіум для зручного руху між ними.

Ми будуємо цю довгу, але стабільну ковбасу!) дуже добре зміцнені і перфоровані кути до підлоги!

Зверху пришиваємо фанери і закріплюємо подіум до нашої оболонки!

, Україна

Для того, щоб ніхто не здивував себе, ми обшиваємо всі травматичні поверхні з паралоном!

З цієї справи - повний!)

Пришийте, затягуйте все банерами і закріпіть їх міцно в стінах! Тепер ви можете пробити голову на стіну... принцип схожий на стіни ізолятора в будиночку!)

Далі - залийте паралонову плювати, щоб виготовити всі сорти прохолодних солей та інших акробатичних елементів!

Це те, що він виглядає як результат.

Ну, потім - все до найвищих стандартів, встановити прийом)

До речі, ми отримали від одного корабля - готель типу!
Перед відкриттям залишається досить мало. Як і раніше розтягуйте захисну сітку, щоб ті, хто бажає літати зовні залу, ходять з малюнком квадратів на обличчі.

Це майже зроблено!

Ну, власне, кілька фото з відкриття!

1,1 км

доб.

2,2 км

3. У

4. У

Насправді це було)

І це зробив!)

Додано до [mergetime]1384155124[/mergetime]
Я сподіваюся, що звіт хороший! У всіх є великий настрій, грають спорт, діляться радістю, досягають, виграють, деталі у людини або відповіли в рамках обговорення!
Спасибі всім, я зробив, ви можете зупинитися!
П.С. Він компетентний тільки в модерації, будь ласка, не стріляти + був поспішати, щоб будь ласка,!

Джерело: