2013 Мар

Мій чоловік і батько-в-завдять риболовля протягом 25 років поспіль. Раніше в Харабалі, тепер на Пришіб.
Вони їдуть в чоловічу компанію, але, як це було - кожен з дружин 1 час в житті повинен відчувати це задоволення, щоб згодом з спокійною душею дізнатися, як живе чоловік =)

Відпочинок наметовані, не всі інклюзивні, але, я розповідаю вам, набагато краще. Для: свіже повітря, красиві краєвиди, свіжа риба та овочі, «робочі» поїздки та катерські поїздки, плавання в найчистішій воді та гарячого піску на косі, відключений мобільний телефон та інтернет.

Два і півтора тижні щастя, які ви пам'ятаєте на рік.
Я хочу більше!
20 зображень

пляж

Раннє ранкове рибальство - близько 5.30 п.м.

А ніч ще більш красивим... про 23:00

р.

У перший ранок ми побували кішки. Перший і останній ... на 18 кілограмах. Спіймана методом шерсті фламінго ... Інакше, дриблер.

330250Р. 3700Р.

культурна база відпочинку

р.

Увійти

І сайт павука не простий... Залишилося на висоті 5-7 метрів від весняного підпілля. І скільки на острові "Мурзікс" павуків і не...

Р

Риболовля для тих, хто любить ловити з берега...

3610Р. 4200Р.

Очищення риби ... Миття посуду ...

А за катером вода -- wow!

р.

Чоловіки на березі... Шкіряні шпильки ... Зростання гербічних пластівців - навіть коричневих ...

Особиста гігієна - все інше!

У передпліччя - наша улюблена копальня (яка потім повинна бути очищена), на фоні - самотній рибалок)

Кіт забивають себе... Де з'явився острів – таємниця – немає інших кішок. Їжа тільки кукурудза, жива риба страшна до смерті

Джерело: