В Україні обрали найбільшу кішку

У суботу в Українському домі Києва обрали найбільшу (вагу) коту України. 20 тварин з Росії, Білорусі та України

Переможцем було визначено електричні ваги, а організатори виставки назвали «биток гігантів». Перше місце зайняла київська кішка з подвійним ім'ям Аліка (в домашніх умовах його ім'я Вуйко), яка важить 10 кг 450 грам і довжиною 1 метра. В рамках міжнародної виставки кішок, яка принесла понад 200 тварин з тридцяти різних порід.
10 зображень звідси.

ВУІКО ЧЕМПІОН

Алик – головний коонний кішка, а будинок «баби» називають Вуйко. Згідно зі селекціонером і господинею велетня, Київан Уляна Ходоровська, трирічної Алік є дуже чарівним характером, він любить пурпуритися на руках і малюкам його кошеня.

«Вуйко приїхали до нас, як дорослі, і я закохався з ним на перший погляд. Він є членом нашої родини. Він має невеликий гарем: кішки дружини Ута і Hades. Вони є головними коонами. З першого, вони мали кілька кошенят, він дуже обережно доглядав. Реальний тато, говорить породник. За словами власника велетня, єдиним незручністю є перевезення тварини.

«Я не міг перетягнути її до ліфта в українському будинку», – розповідає Уляна Уляна. Коли гості приїдуть до нас, я негайно попередив, що у нас є дуже великі коти, так як багато людей починають панікувати на очах Аліка і сім'ї.

Р

Коли Алик стоїть на своїх задніх ніжках, його висота - це метр, а деякі попросити, не кішка Булгакова Бегемота? Але господиня не вірить в міфізм. Він каже, що коти цієї породи дуже доброзичливі, незважаючи на їх вражаючий розмір і частимний вигляд. Вони люблять дітей і можуть жити в одній квартирі навіть з собаками.

«Так не ловити мишей, але полювання інстинктів Головних Коонів дуже розвинені. Я колись зловив своїх вихованців, спостерігаючи стрілою, літаючи в свою кімнату, не знаючи, що робити з нею. Але вони не завадили атакувати його - вилетіти з вікна, Уляна говорить. Досить, Алик не їсти багато: він їсть кілограм м'яса і кілограм їжі. Так його розмір є подразненням породи, що не перестарається.

Трохи менше.

З Росії та Білорусі. «Ми прийшли з Гомель. Наша кішка називається Antosha, основною кооновою породою, він рік і п'ять місяців, вагою близько 9 кілограмів. - Він має дуже грайливий характер. Він любить бризки в лазні і ловити пластівці, збиваючи меблі в квартирі. Коли він грає з іншими котами, він чує весь будинок. й

Але учасник Нижнього Новгорода, Головний коон ім. Хілл Біллі, виграв за кращий колір і найбільш пронизливий вигляд, який виграв судді - експерти. «Це реальний позир, він любить показати себе у всій своїй славі, закрутити, доглядати. Хілл Біллі любить виставки. До шоу він не спить на день, він був нервом, говорить його власник Дмитро.

Всі двадцять великогабаритних конкурсантів отримали пам'ятні медалі, ігровий будинок і пакет їжі (1,5 кг).

Інші експоненти

05 мар

06 мар

07 мар

08 мар

09 мар

363510Р. 4200Р.

10 хв

Джерело: